Benhårde pressebilleder - ROCKPAPERDRESSES
Benhårde pressebilleder

Foto: Bjarne Bergius Hermansen, DR

Jeg har endnu ikke fået vist jer de fine pressebilleder, der blev taget i forbindelse med Benhård Børneradios lancering. Og de er egentlig blevet lidt fine synes jeg, de emmer i hvert fald af den stemning, vi synes, der er i studiet.

De er bare taget ud på en gang – ikke så spændende, men med et lækkert objektiv kan alt se fantastisk ud!

Jeg sidder as we speak i metroen på vej ud til sommersummarum-pladsen, klokken er 06.51. I dag er det min tjans til at passe telefonen, når børnene ringer ind til quizzen “Flugten fra Borneo”. Hvis I ikke har ser SomSum endnu, så kan jeg altså varmt anbefale det, jeg synes i hvert fald, det er god morgenunderholdning – vi sender fra 08.00-09.30 på DR1!

Og så er det min sidste dag inden miniferie til Sydfrankrig! DET glæder jeg mig til. I eftermiddag/aften vil jeg glæde mig til at sætte mig med computeren i sofaen og læse alle jeres kommentarer igen og svare på dem også – I spørger bl.a til BIO-OIL-resultater, og det kommer der et indlæg på inden ugen er omme!

Hav en fantastisk solrig tirsdag – vi ses lidt senere!

7 kommentarer

Læg en kommentar