Dagens: Charlotte - ROCKPAPERDRESSES
Dagens: Charlotte

Shoes – Hasbeens for H&M // Dress – Rützou // Denimjacket – Divided // Clutch – Pieces // Necklace – Day Birger

(Indlægget her er sponsoreret, men det er stadig bare mig)

Jeg fik de fine skildpaddebriller ind ad døren forleden – næste og fjerde challenge fra Louis Nielsen! Hvis I ikke har fulgt med så længe, så kan jeg lige kort forklare, at Louis Nielsen jagter “Årets Brillelook” – en vinder der stikker af sted med en plads som ambassadør for Louis Nielsens velgørenhedsprojekt i Tanzania + en billet til den skandinaviske finale med mulighed for at vinde et photoshoot i New York med Helena Christensen som fotograf. Av min arm! Det er dælme vilde præmier, finalisterne er fundet, og I kan stemme HER. Jeg derimod er med i deres blogger challenge – og DERFOR skulle jeg gennemføre endnu en challenge; style et par briller.

Sidste gang tænkte jeg meget over, hvordan jeg mon skulle style metallic briller – de var lidt en udfordring. Men så snart jeg så de her sun babies var jeg sikker! Jeg så et billede af SATC-Charlotte for min indre skærm – den scene hvor hun bryder med sorgen over ikke at kunne få et barn med Harry og beslutter sig for at gå til Bradys fødselsdag, hun går ud af porten til sin lejlighed, hilser på conciergen og tager sine solbriller på. Hun bærer den fineste pinke kjole. enhver piges drøm (jeg er ikke den eneste, der husker den serie minutiøst, eller hvad?). De her solbriller minder mig meget om hendes i netop den scene!

Men jeg har ikke rigtig nogen kjole, der liiiige matcher hendes, så jeg tænkte, jeg ville tage nogle Charlotte-elementer og smøre dem med min stil. Så det blev til hårbolle-på-toppen, de smukke classy solbriller, en tætsiddende halskæde (min perlekæde knak forleden) og en feminin kjole. Måske lidt mere Carrie-møder-Charlotte. Men det er nok også mere min stil; det fine på en lidt mere skæv og farverig måde – win win i min bog!

Og dyrk så lige Frida the Fashion Dog – hun ligner mere og mere en femi-udgave af Frank fra MIB-filmene, hun rocker de briller!

I øvrigt kan I også vinde nogle seje sunnies inde på LN’s Facebookside.

21 kommentarer
 1. Først forstod jeg ikke, hvorfor du havde skrevet Charlotte i overskriften, men så så jeg din knold og tænkte så: “Men hvad med den pink kjole?” Det siger vist lidt om, at du bestemt ikke er den eneste, der husker den scene 😉 Det er en af mine yndlingsscener fra SATC, og så er Charlotte virkelig smuk i den!

 2. Hahahaha hvor er der genialt der billede af Frida med de briller der!! SÅ sjovt jo:-)
  Og du rocker det outfit –

 3. Hvor er Frida bare sej 🙂 Imens jeg læser kører SATC afsnittet for mit indre øje, så det er ikke kun dig 😉 Super lækkert outfit!!! Jeg elsker kjolen, hver gang jeg ser en kjole med det samme snit, tænker jeg på din gule kjole, som jeg nu ved er fra Rötzou. Den der jakke sender du lige til Fredensborg, hvis du ikke bruger den mere ik? 🙂
  /Camilla

 4. Hæhæhæ, du skulle bare være stoppet efter Frida-billedet – det havde været original solbrille-styling!:oD De klæder hende jo lige frem!

  Og du ser forrygende ud, men det er der jo ikke noget nyt i!;o)

 5. Er Frida sej, eller er Frida sej? Og nu kan jeg lige så godt få det sagt….. jeg har aldrig set et eneste afsnit af SATC – er det forkert? :))

 6. Lækkert outfit – og lækker Frida!
  Lige et helt andet spørgsmål, som du sikkert har fået før.. Hvilket kamera bruger du/I? 🙂

 7. Hæhæ, er sikker på hun ville give et mopsekys for sådan en sød kommentar, hvis du var i nærheden! KH

 8. Hæhæ – jeg savnede virkelig også en pink kjole i går! Men så måtte den med Charlotte i ånden 😉 Charlotte er sit smukkeste i den scene – jeg elsker det skift i hendes person. Også klart en af mine favoritscener 😉 KH

 9. TAK Maja, du er sød :p Frida er rimelig rar, rimelig rå på det billede, kunne næsten have nøjes med hende! KH

 10. Jaa hun er en rockstjerne og hun ved det slet ikke 😀 Utroligt som man bare kender den scene ind og ud! Tak kusine for de søde ord – husker du virkelig den kjole? Havde den sidste på Nicklas’ konfirmation, det er jo en del år efterhånden! Jakken sendes videre – men garanterer ikke den ikke er slidt igennem på ærmerne til den tid 😉
  KH

 11. Haha, ja hun er en modella-stjerne helt uden at vide det! Skildpadde er klart hendes stil, perfekt til hendes teint!
  Tak for de søde ord frue, dem går jeg høj i seng på 🙂 KH

 12. En autist som mig glemmer ikke sådan en fin sag, jeg kan også huske at dig og A skulle i Tivoli om aftenen og se Teitur. M kom alene da J havde forstuvet foden i en fodboldkamp, hun havde blå og hvid stribet kjole på og sorte Luise Vuitton støvler. Jaaa husk mig når du rydder op i skabet 😉
  Kh – hov fik du set opskriften på den sukkerfri dessert på min blog? Der ligger flere hvis du har lyst til inspiration 🙂

 13. Haha, det sidste! Hun er sej! Den sejeste dej i skålen! Det er absolut ikke forkert – men en skam 😉 Ej, det er jo ikke enhvers smag! Men jeg siger dig, hvis du først har set et par afsnit, så er du fanget! Så sæt lige en sommerferie/juleferie af til foretagendet 😉 KH

 14. Tak J, du er sød <3 Jeg har faktisk aldrig fået et kameraspørgsmål! Du er den første. Men jeg bruger et Canon EOS 550D. Ikke den nyeste model, men det er et skønt kamera 🙂 KH

 15. Haha, du er for vild! Meget, meget imponerende!
  Jeg har lige tjekket – panna cotta MUMS! En storfavorit! I øvrigt er det sådan en fin header, du har lavet! Sov godt kusine. KH

 16. Frida er en basse, hende kan man ikke andet end elske 🙂 Tak for dine søde ord Sofie, jeg har ikke haft kjolen på i 2 år, dejligt at grave gamle skatter frem i skabet 🙂 KH

 17. Tak sødeste Marie – det glæder mig meget 🙂 Kald mig bare flyvsk høhø 😉 Er vild med din blogtitel by the way. Kigger lige ind hos dig! KH

Læg en kommentar