Dagens: Metal // Pink - ROCKPAPERDRESSES
Dagens: Metal // Pink

Heels+t-shirt – Zara // Jeans – Cos // Necklace – H&M // Glasses – Sand // Lips – M.A.C’s “Girl about Town” // Nails – Chanel’s Black Pearl

(DET HER INDLÆG ER SPONSORERET)

Min anden opgave i The Louis Nielsen Challenge var at style et par briller – de var udvalgt til mig, og jeg vidste ikke, hvad jeg skulle “lege” med før, jeg fik dem ind ad brevsprækken! Min første tanke var, “GUUUUD de ligner nogen George Michael gik med i 80’erne!”. De var umiddelbart ret langt fra min stil; sporty (det kan jeg vist ikke kalde mig) med et metalstel. Og da der så stod, at jeg skulle style dem, var jeg lige ved at gå bagover. Så skulle jeg jo bevist vælge et outfit til brillerne – et outfit, der ville klæde dem. Normalt når jeg står foran skabet, er mit tøj ikke så gennemtænkt. Min udvælgelse foregår noget à la: “Yndlingsbluse – haps, det er da også en pæn halskæde – haps, og de der bukser er rene – haps”.

I stedet for at gruble for meget over det, så tog jeg noget simpelt ud af skabet. Brillerne er metalgrå – det ville jeg gerne understrege, så jeg fandt min Chanel neglelak Black Pearl frem fra gemmerne. Men nu er jeg jo også en farvetøs, så der skulle også noget knald på – pink læber, der matcher de pink sko. Jeg har en ting for grå og pink sammen – det spiller! Og nu vi skulle over til venner og se fodboldkamp, så synes jeg jeans og t-shirt ville være genialt til det, og så øl og burger som er fodboldmenuen! Brillernes stel er egentlig ikke super prangende, det er slankt i designet og sådan – men alligevel synes jeg, det fyldte meget – så et simpelt outfit med lidt kulør var svaret.

Jeg finder en Roskilde-udsending i morgen, så stay tuned! – HOLD KÆFT hvor har I været til nogle fantastiske koncerter! Jeg er i seriøse problemer med at finde en udvalgt – I er nogle stjerner til at skrive alle sammen – ville ønske jeg kunne sende jer alle af sted!
… Og så får jeg også svaret på alle jeres dejlige kommentarer fra den sidste lille uges tid – jeg er så meget bagud. Fortæller lidt om hvorfor i morgen! Nat nat og sov godt søde piger!

10 kommentarer
  1. Du er jo sååå fin altså..
    Hvornår finder du “vinderen” af den tredje challenge på Roskilde? Jeg er simpelthen så spændt og kan ikke vente.. :O

  2. […] Sidste gang tænkte jeg meget over, hvordan jeg mon skulle style metallic briller – de var lidt en udfordring. Men så snart jeg så de her sun babies var jeg sikker! Jeg så et billede af SATC-Charlotte for min indre skærm – den scene hvor hun bryder med sorgen over ikke at kunne få et barn med Harry og beslutter sig for at gå til Bradys fødselsdag, hun går ud af porten til sin lejlighed, hilser på conciergen og tager sine solbriller på. Hun bærer den fineste pinke kjole. enhver piges drøm (jeg er ikke den eneste, der husker den serie minutiøst, eller hvad?). De her solbriller minder mig meget om hendes i netop den scene! […]

Læg en kommentar