Den skæggede dame på date - ROCKPAPERDRESSES
Den skæggede dame på date

Ballerinas – Billi Bi // Jeans – H&M // T-shirt – Zara // Necklace – eBay // Lips – M.A.C’s morange
Én gang om måneden skiftes A og jeg til at overraske hinanden med en date. Vi har været i hundepark med en kande te under armen, fået hapset fødder af sære fisk, vi har været på madkursus i Rom, til koncert. Alt er tilladt! Og derfor tænkte jeg også, at man sagtens kan hive sin almost-30 kæreste med i Cirkus Summarum uden børn som undskyldning. So I did – mega fint show! Det er jo en kæmpe oplevelse for børnene – de fiser, de skriger med på sangene, æder popcorn i lange baner, tygger på pølsehorn, drikker slush ice, og lyser med skøre dimse-lamper, man kan købe ved indgangen. Fuldstændig ligesom mig. Jeg gik all in på cirkusstemning; “Skat, skal vi ikke have en popcorn?” “Nej!” “Men skat, det skal man, når man går i cirkus, det hører ligesom til”. Samme device hvad angår at skrige med (utroligt som teksten til Tryllesangen og Jodlesangen stadig sidder) og pølsehorn og sukkervand.
Både før og efter showet kunne man lege på pladsen. Det undgik jeg dog, til gengæld gik vi ned mod Amager Strandpark bagefter – så kunne jeg få lov til at brænde sukker af. Efter 18 års forsøg kan jeg stadig ikke slå vejrmøller eller gå i bro – og jeg har engang været cheerleader. Jøsses! Cirkusartist bliver jeg aldrig – jo måske den skæggede dame?

16 kommentarer
 1. Er helt vil med din halskæde, har selv bestilt den for lidt over halvanden måned siden, har dog ikke modtaget den endnu:(.

  Det lyder som en hyggelig og skør date 🙂

 2. Den er også skøn! Hvis du ikke modtager den inden for de næste to uger, så ville jeg bare kontakte dem! Jeg har en enkelt gang oplevet det samme med en anden ting – der sendte de bare en ny 🙂 Det skal du ikke være bange for 🙂 Har du betalt med PayPal? Så er du ekstra sikret! KH

 3. Med chance for at lyde corny: shiiiiat en lækker popo du får i de bukser der, dame!!

  Hurra for cirkus og ikke sÅ meget hurra for man aldrig blev cirkusprinsesse – til gengæld kan jeg slÅ en vejrmølle OG gå i bro 🙂 Sidstenævnte ofte set i en kæmpe brandert på et dansegulv, hvor jeg ikke kan komme op igen 😉

 4. Haha Malou dog! Du er herlig! TAK! Jeg har ellers lidt desværre købt dem så stramme og syntes egentlig, de maste min junk flad op af ryggen haha! Jeg tror stadig på drømmen om et lille tyl-strut-skørt (sådan et ballet et der står lige vandret ud i luften). Jeg er meget meget misundelig på dine cirkusevner – giiid jeg kunne lidt! Kom sådan til at grine over din kommentar om at ende på gulvet ved festlige lejligheder. Jeg kommer altid til at danse den ene Spice Girls dans jeg kan, når klokken er den tid på døgnet 😉
  KH

 5. Haha jeg kan heller ikke det der gymnastik fis, men jeg kan danse virkelig grimt – så jeg nupper danse Daisy som rolle, hvis jeg skulle gå ombord i et cirkus. Jeg har dog altid været virkelig imponeret over dem på trapezen, de er rigtig seje! Ellers skulle det måske have været noget med dyr, bare ikke elefanterne – da jeg 5 år var jeg i cirkus med min mor, og der var en elefant der blev ved med at snuse på mig med sin upudsede snabel – ad elefant snot! 😉
  Jeg tror jeg skal foreslå den der date ting for manden 🙂
  Kh Camilla

 6. Ha! Lad os danne en duo så, for med mine zumbaevner kan det blive stort haha! Foreslå daten med din kære, det er simpelthen så hyggeligt og dejligt at overraske hinanden 🙂
  KH

 7. Lyder som en dejlig dag! Er interesseret i det du har i håret.. Hårbånd, elastik dimmer, hvad er det og hvordan ser den helt præcist ud?

  P.s. det en dejlig blog du laver, læser den flere gange i ugen!

 8. Åhhh det er faktisk et 15 år gammelt hårspænde med bolscher på – jeg har haft det meget i håret som lille. Er ret sikker på det nemt kan fikses, hvis du vil 🙂
  KH

Læg en kommentar