Nothing but the brides maid - ROCKPAPERDRESSES
Nothing but the brides maid

Den der brune plet på bærestykket? Ja det er chokolade fra bryllupskagen – I kender mig!

HOLD OP hvor har jeg været glad for alle jeres stemmer på kjolen! Kan I huske dem alle sammen? Der var den fra Wackerhaus, dem fra Topshop, en fra Malene Birger og to fra H&M. Og I stemte flertalligt for denne Conscious Collection-sag.  Og jeg var så glad og lykkelig for at få denne smukke, smukke kjole i skabet. Nogen få af jer var lidt bekymrede for, om den ville være for vild i forhold til bruden. Men hende kunne ikke engang den stærkeste stjerne overstråle. Hun var så ufatteligt smuk og absolut helt perfekt.

Til trods for varmefaktoren på 35 grader så ville jeg ikke have valgt en anden kjole. Den var lige mig, og jeg fik så mange fine kommentarer på den – også fra venner på Facebook, der så billeder af brylluppet, som de andre bryllupsgæster tweetede og facebookede undervejs. Den var så Carrie-smuk og sjov og bare en fest at have på. Sådan at trække den op over hofterne – den var møg tung, men det var lige meget! Jeg måtte ligesom træde “op” i den. Det gjorde den kun sjovere at tage på!

Jeg glemte helt at fortælle jer om en lille skæg oplevelse. Min søster, far og jeg gik nede fra sommerhuset op ad bakken bag huset og op til landsby kirken, hvor alle ventede. En 6 minutters lille gåtur. Både søster og jeg havde taget klipklappere på til gåturen derop, for bakken var edderstejl! Så op ad bakken traskede vi i Havaianas. Jeg gik bag søster og holdt de smukke gevandter. Og efter 3 minutter op ad bakke nåede vi op til de små kringlede gader – I ved som i Lady og Vagabonden, hvor man med udstrakte arme kan nå fra den ene bygning til den anden. Her stak folk hovederne ud og råbte “Beautiful” efter den smukke brud! En flok børn stoppe op og kiggede. Med smil helt op til ørerne. Folk trådte ud på gaden for at få et glimt af bruden i prinsessekjolen. Flere råbte “Bon voyage”. Det var så fint og meget meget fransk, at folk hang sådan ud af vinduerne og stod på gadehjørne som ordet spredte sig. Det var den fineste gåtur indtil vi nåede kirken. Og da vi stod der og ventede på gaden uden for kirken til pulsen var faldet lidt, så spottede brudepigen her tre udtrådte hundelorte! SÅ kom vi lige lidt ned på jorden og måtte hurtigt tjekke hver en centimeter af kjolen. Men ingen skade var sket. Thank God. Not on my watch. Vi skiftede klipklapperne ud med de fine stilletter. Og så blev de mørke tunge trædøre ellers åbnet, og ind i lyskeglen på det hårde stengulv trådte vi. Ind i det store kølige rum og op ad gulvet… Ahhh!

 

31 kommentarer
 1. Du er SÅ smuk i den kjole, cathrine!!!!! – og du har ret – den ER virkelig meget carrie-agtig og bare helt, helt perfekt til dig…
  Det lyder som den mest fantastiske dag – og som om du levede fuldt op til dit hverv som maid of honor 🙂

 2. Sødeste Louise, hvor er du dejlig! Tak <3 Jeg er også ret så glad for den, selv om der kommer til at gå meget lang tid før, jeg kan tage den på igen. Det var det værd 🙂 Det var sådan en skøn, skøn dag! Gid vi kunne gøre det igen! Men som flere gæster sagde "næste gang er det din tur", UAKS!
  KH

 3. Årh så fin du altså er. Er helt vild med den lyserøde stribe – det gør altså kjolen fin. Og perfekt med skoene til.

  Er dit hår “bare” en fletning der er kørt hele vejen rundt om hovedet?

  Og hvis det er din mand der har taget billederne, må du lige rose ham. Han er en god bloggerfotograf!

 4. Ja det er A! Jeg sender ham en sms-rose med det samme! Jeg synes også, han bare bliver bedre og bedre med tiden 🙂
  Det der pink bælte-dims gjorde lige det ekstra synes jeg, det hjalp skrædderen mig med. Og så var det også en af brudens og gommens farver fra deres tema – jeg matchede invitationen haha!
  Det er en fransk fletning startet under venstre øre. Den sidste del af den ligger dog uden på hovedet, da fletningen nåede tilbage til venstre øre 🙂 Min søsters svigerinde og jeg lavede hår på hinanden, og jeg gik efter DEN HER hårkrone. KH

 5. Ja, ros ham endelig! Billederne er jo en kæmpe del af din blog, så han fortjener den.

  Jeg må begive mig ud i projekt vild fletning!

 6. Jeg var ikke fan af kjolen, da du viste den, men hoooold nu op hvor er du bare fin! Jeg er vild med chokolade-strejfet. 😉
  Og sikke en sød historie. Kan lige se det for mig. Smukt! 🙂

 7. Den er virkelig blevet fin! Kan godt huske, at jeg var lidt skeptisk, fordi at den så lidt stor ud til dig, men nøj hvor er den flot – og det er du godt nok også! 🙂

 8. IIIihhh!! Hvor er du bare smuk! Det er helt perfekt. Og så trak jeg helt vildt på smilebåndet, da jeg læste om de dejlige franskmænd – der er altså noget sydligt charme, når de sådan hænger ud af vinduet og råber: “Bella bella!!” Love it!

 9. Åhhh en fin historie og et vidunderligt minde fra dagen! og hvor er den altså bare skøn til dig den kjole – er glad for jeg “stemte” på den 🙂

 10. Nu glemte jeg at give ham roserne – men så er det godt han selv læser kommentarerne og kan fortælle mig, at jeg har glemt det haha! God fornøjelse med fletningen 😉

 11. Chokopletten er klassisk – og så helst gerne i centrum af det hele 🙂 Kjolen blev også syet godt ind – det fik den til at sidde meget pænere end før. Det hele var så smukt, kun lige til at bære 🙂 KH

 12. Den blev også syet godt ind af en skrædder, så den kom til at sidde pænere ved brystet. Det er altså den flotteste kjole af dem alle. Den gør mig glad bare ved at kigge på den 🙂 Tak for dine søde ord, du er god ved mig! KH

 13. Ja er de ikke fantastiske? Det ville man aldrig gøre herhjemme, der er noget skønt ved den der afslappede anti-jantelovs-mentalitet! Næste gang jeg ser en smuk sag på gaden, så vil jeg hænge mig ud fra 4. sal og pifte 😉 Dejlige ord fra dejlige Emma, tak! KH

 14. Ja er det ikke bare typisk? Det skal aldrig være mere perfekt og romantisk end at en chokoladeplet kan passe perfekt i ensemblet 😉

 15. Åhh jooooo! Men hvis du hænger på og giver det og mig en chance, så skal du se, at jeg bliver ved med at være den samme 🙂 Det håber jeg du gør kære Mette! KH

 16. Haha, det er jeg også bare glad for du gjorde. Den passede lige ind 🙂 Det bliver skønt at kunne læse om dagen på bloggen fremover, så jeg kan huske det hele! Tak for din stemme kære Maja! KH

 17. Sødeste Simone, tusinde tusinde tak for din dejlige kommentar, jeg sidder lige med et smil op til begge ører, som jeg skriver til dig! TAK! KH

 18. Kæreste musling, du er så sød. Tak tak tak for dine dejlige ord! Jeg glæder mig til du kommer hjem igen, jeg savner dig herhjemme.

 19. Åh hvor er den altså fin! Sikke en ære – det har jeg aldrig prøvet før! Må jeg reposte og linke til dig? Så vil jeg meget gerne det 🙂 KH

Læg en kommentar