Ugen der gik (30) - ROCKPAPERDRESSES
Ugen der gik (30)

En uge der startede hårdt, men sluttede sjovt; jeg fik lavet mit helt eget første live tv-program, sol, sved, kage, sukkersved og fridag! Og med al det sommersukkerindtag kan jeg nu præsentere en hel madcollage!

I uge 30 har jeg:

… Genopdaget chamen ved fløde-med-jordbær-på (som om den nogensinde har været væk)

… Gjort en enorm indsats for at tygge mig igennem en is fra Lydolph – større end mit hoved!

… Mmm nydt smørrebrød i Tivoli med min familie; roastbeef og kartoffelmad er a-okay!

… Fået set Batman og nøjedes med en lille popcorn

… Genoptaget min salamipølse-craving

… Nydt glæden af at have forælder på besøg, sådan en kommer aldrig tomhændet

… Prøvet Frozberry, toppingen var klart det bedste ved den oplevelse, den var til gengæld også i top! (høhø)

… Delt en gang spanskrør i Tivoli med alt for mange munde (som familie vi dele)

… Nydt sommer og sandaler

… Cyklet til Hawaii (eller bare Bryggen)

… Dyppet kroppen i havets brus efter møje og besvær

… Endnu engang spenderet kvalitetstid med frøkenen her, monsteret Frida, the Fashion Dog

… Drømt mig væk til 50’erne, milkshake lige nu, ja tak!

… Fået den fineste Cathrine-halskæde af Kia, sådan af neon og guld og knald på

… Stået op ALT for tidligt (04.34 jøsses!) men til gengæld nydt at have Frederiksberg for mig selv et øjeblik

… ENDELIG shoppet mig en cap (kun 100 år efter I sagde: yes go)

… Overvejet hvorfor katten jeg skal læse på uni i 5 år, når jeg kan få en doktorgrad på kun 10 dage -UDEN- at læse (uduelige spamfilter)

Jeg har lært:

At det er mega dumt at være tøset “jeg-skal-spare-på-kalorierne-jeg-tager-kun-en-lille-popcorn, når man efter forfilmene ikke har flere popcorn tilbage – se dog realiteterne i øjnene, Cathrine, giv los med de skide popcorn!

At jeg faktisk bliver en smule vrissen på verden, når jeg tvinges op før kl. 07.00 – jeg bliver altid mega selvmedlidende (ha! bare vent til jeg får børn!)

At Fridas kendisfaktor stiger for hver dag – hun blev sågar stoppet forleden på gaden af en Frida-fan!

At en tur i det blå hav stadig lyder mere tillokkende langt væk fra kanten end tæt på

At jeg stadig som 23-årig har vandskræk (og tang- og fiskeskræk) og derfor klamrer mig langs stien ned i vandet (not a sight for sore eyes)

At ovenstående adfærd udløser tilråb fra mandebåd længere ude på vandet “hop nu i for helvede” “TØS!”

At jeg stadig kan mønstre en smule badass-attitude, når det virkelig gælder – “så så man lige mig hoppe ud i vandet fra 2. sidste trin!” – hvem er så til grin, hva’? hæhæ!

At det er lige i overkanten at dele en gang spanskrør mellem 7 mennesker (igen, lad nu være med at tro “jeg-sparer-på-kalorerierne, når jeg alligevel fortryder det alt for lille indtag)

At to gange softice, en kugle i mellem + flødeskum er liiiige i overkanten (for once)

At jeg aldrig bliver for gammel til en god salamisnackpølse!

HVAD HAR I LÆRT?

 

9 kommentarer
  1. […] En uge der startede hårdt, men sluttede sjovt; jeg fik lavet mit helt eget første live tv-program, sol, sved, kage, sukkersved og fridag! Og med al det sommersukkerindtag kan jeg nu præsentere en hel madcollage! I uge 30 har jeg: … Læs mere […]

  2. Herligt!
    Jeg har ikke vandskræk, men er stadig enormt bange for brandmænd, krabber, tang og andet der er på havets bund! Jeg skulle jo også i vandet, folk på stranden gloede noget på mig for skreg lidt som en tøs men også som en mand.. Meget højt, og så blev jeg brændt af en brandmand = jeg er stadig bange..

  3. Hahaha, Miriam dog! Og så med min skræk for alt fra havet! Så havde ansigtsudtrykket været lidt mere forvildet 😀

  4. Dumme brandmand – det er jo det, der er ved havet, det er så utilregneligt! Jeg kunne godt bruge en bademakker som dig, jeg bliver altid grint af, mens de alle sammen træder i vande ude i havet. Æij! Lærer det aldrig. Men sejt – du kom da i 😀 KH

  5. Søde Anne, det glæder mig, du kan lide denne her slags indlæg 🙂 Jeg er en værre en med maden (men det jo os så kedeligt at tage billeder af de knækbrødsmadder, der også ryger ned). Rigtig god aften til dig også! KH

  6. Tak Sanne, jeg er også hammerglad for dem. De er godt nok fra sidste år, desværre – men de er fra Zaras børneafdeling. Hvis du bruger størrelse 39 eller mindre, så vil jeg anbefale dig et kig på deres børneside. Priserne er virkelig fine og kvaliteten i top (læder, ruskind osv.).
    KH

Læg en kommentar