Dagens: American Wedding - ROCKPAPERDRESSES
Dagens: American Wedding

Shoes – Pavement // Dress – Acne // Clutch – Accesorize

FYRRETYVE GRADER!! Hvad siger I lige til det? Vi smelter seriøst væk! Det er varmere end min søsters bryllup i Sydfrankrig, sjiiiit! Thank God jeg ikke er en mand og tvangsindlagt til suit.

I får nogle hurtige billeder, inden vi smutter ud af døren igen. Jeg har min Acne-kjole, en sikker bryllupskjole, den har været med til Adams storebrors, min fars, til Award-show på studiet. Det er virkelig en yndlings. Og så er der god ædeplads i den, haha!

Nu smutter vi over på wedding venue’t – et gammelt teater fra 1800-tallet. Jeg har taget flere billeder allerede til jer, som jeg glæder mig meget til at vise jer!

Kærlig hilsen – OG TUSINDE TAK FOR ALLE JERES FANTASTISKE, SØDE KOMMETARER TIL OUTFITTET I GÅR, DET VAR OVERVEÆLDENE

15 kommentarer
 1. Hvor er du lækker søde!! Dejligt med en kjole der kan bruges flere gange, og farven er rigtig god til dig 🙂 føler lige med A i de 40 grader, håber han hurtigt kunne få jakken af, og at der var gang airconen!
  /Camilla

 2. Smukt. Den kjole klæder dig simpelthen så godt, Cathrine! Og at der er ædeplads – BONUS! Det er seriøst sådan en ting, jeg tænker over, når jeg prøver kjoler. God plads og komfort, haha.. Nu lyder jeg som min farmor!
  Det lyder i øvrigt vildt med et gammelt teater som location for brylluppet, jeg håber der kommer lidt billeder derfra 🙂
  Ha’ det godt overthere!

 3. Hejsa 🙂

  Har lige opdaget din blog, og vil bare sige, at jeg glæder mig til at følge med! Du virker virkelig som om, du har meget at byde på.. Keep up the good work! 🙂

  Hilsen fra en ny fast læser.

Læg en kommentar