Jens Hansen havde en bondegård - ROCKPAPERDRESSES
Jens Hansen havde en bondegård

Okay det her er klart sjovere end det er pænt, men jeg faldt over de her t-shirts med dyr på, og jeg kom simpelthen sådan til at grine! Hold kæææft man, tænk sig at rende rundt med en chihuahua eller en meerkat på maven. Ahmen de er simpelthen så grimme og så sjove, og jeg kunne alligevel godt finde på at gå med sådan en sag – jow det er rigtigt! Det kunne jeg! Just for the fun of it – til nogle slimfit højtaljede jeans og nogle seje sneakers! Dog ville jeg nok være selektiv med dyret, hehe, jeg går ikke for hvilket som helst! Hvis I vil se nogle flere skøre dyr, så kig HER

14 kommentarer
 1. De er super seje! Haha:)
  Jeg ved ikke om du ved det, men i Urban outfitters har de en t-shirt hvor met motivet “pugs not drugs”!:)

 2. Hej soede Cathrine!

  Ville bare lige sige at jeg ikke har kunne laese din blog i lidt over en uges tid (nok mest pga. lidt dumhed), ville alligevel lige dele grunden til dette.
  Hvis man klikker paa dit navn i “klyngen”, saa bliver man “omstillet” til en side hvor man kan oprette en blog paa bloggersdelight.. hvilket ikke er hensigten, jeg vil bare laese din blog og ikke lave en selv! Taenker der nok er andre end mig der goer det… eller det haaber jeg lidt nu. hehe
  Har endelig regnet den ud nu.. saa jeg er tilbage! eeeendelig tilbage og laese dine sjove historier!

 3. og NEJ hvor er der mange vilde ting jeg er gaaet glip af i mellemtiden.

  TILLYKKE MED TANZANIA OG BRILLELOOK. For syyyv sytten hvor er det flot!!!

 4. Jeg er klart mere vild med dem, end jeg burde være! De er jo ikke engang dyre! (høhø) Er dog noget utilfreds med, at katteudvalget ikke er større. Jeg ville have valgt en British Shorthair, så jeg matchede min Frank! 😀

 5. Jeg blev også lokket derind. Desværre kunne jeg hverken finde en kat, der ligner min (rød/tigertribet) eller en sort spids-hund…
  For selvom de er “ømme”, så er de faktisk ret vellignende *griner*

 6. Hej Cathrine

  Jeg faldt lige over din søde, fine og charmerende blog inden på Lauras stylejunkie – og hvor er jeg glad for det. Du forstår i den grad at bringe et smil frem! Fortsæt endelig dit flotte og engagerede arbejde 🙂

  Mange kærlige hilsner
  Christine

 7. Ville det undre dig hvis jeg sagde jeg havde kigget og grinet af dem før?!
  OVERVEJEDE verdens mindste sekund og nåede frem til, at det der med at trøjerne lidt ligner 3D, ville den stakkels mops få endnu større øjne når den “sad” på mit brystparti 😉 Så kunne man snakke om øjne så store som tekopper..

Læg en kommentar