Lushoto life part 1 - ROCKPAPERDRESSES
Lushoto life part 1

Egentlig synes jeg selv, det er ret så kedeligt at se andres feriebilleder, med mindre de har været på MEGA eksotisk rejse. Men nu har turen til Tanzania ikke været ferie indtil videre, og Tanzania må kategoriseres som rimelig eksotisk, så jeg har argumenteret mig frem til, at I skal se nogle billeder anyhow. Lushoto er en stor by med 5.000 (!!) indbyggere. Jeg er selv fuldstændig blown away af det organiserede kaos, der herskede i byen. Især på Lushotos marked som vi nåede forbi i går, inden vi forlod byen. Farverne, maden der ligger i støvet, bananer på hovedet, desperate kvinder der faldbyder hinanden for at sælge deres varer til os, børn der genert løber efter os men blive bange når vi siger “Mambo!” (“hej!”). Jeg deler stemningsbillederne op i to indlæg, så det ikke bliver for tungt, og her er første del. Jeg håber, I kan lide dem.

Kvinderne forsøger desperat at få solgt deres varer til os
Cykler for good price
Strygejernet her virker kun med kul i
Hospitalets “ambulance” til fødende kvinder – den er sort neden under al det røde støv
Kiosken har ikke bland-selv-slik men sukkerrør
Læg mærke til den store mama der har henslægt sig til højre i billedet – hendes mave holder paraplyen
Bussen giver skygge til et hvil
En nyindkøbt cykel skal hjem til sin ejermand

16 kommentarer
 1. Lækre billeder og jeg synes det er sjovt at se feriebilleder 🙂

  Grinte max over the big mama som jeg først slet ikke havde lagt mærke til.. 🙂 Jeg så på samme billede at der var et stort flot blåt træ i baggrunden – ved du hvilket træ det er?

  Håber dig og din mor har en kanon tur..

 2. Jeg glæder mig virkelig virkelig til at se flere billeder 🙂 Hvis du ikke vil spam’e folk herinde, så vil jeg rigtig gerne se dem alligevel. Det vækker minder. Hav en sikker rejse hjem, når du skal det. Knus og tanker herfra Vesterbro.

 3. Jeg kunne kigge flere dage non stop på det første billede!!! Shit hvor er der meget liv på det. Det må sgu kunne vinde en fotokonkurrence altså!! Well done you.

 4. Haha, ja er hun ikke herlig?? Hun går næsten i et med billedet indtil man får øje på hende. SÅ kan man slet ikke få øjnene fra hende 😀

  Jeg har googlet mig frem til, at det hedder et jacaranda træ 🙂 Det er absolut hammersmukt! Nærmest neon blå/lilla.

  KH

 5. Det var bare så stor en oplevelse, helt ubeskriveligt (selv om jeg ihærdigt prøver med alle de indlæg :))
  KH

 6. Kære Kat – jeg håber du får stillet nogle af den søde Afrika kløe med indlæggene 🙂 Det er et fantastisk sted!
  Knus lige tilbage

 7. Hej Augusta,

  det er et rigtig svært spørgsmål – læsere kommer ikke over natten men med en vedholdenhed, masser af indlæg, og nogle originale nogle af slagsen. I skal sørge for at skille jer ud 🙂 Pøj pøj!

 8. Du er rar, Malou! Ja det er så vildt, så mange lag, så mange smukke nye ting at kigge på. Sådan der så det ud ligegyldigt, hvor hen man kiggede. Så ser København pludselig så kedelig ud 🙂 KH

Læg en kommentar