Dagens: Carla and I - ROCKPAPERDRESSES
Dagens: Carla and I

Jaah! Hvor er I altså rare at dele videoer med, det er så hyggeligt og dejligt og varmende at læse jeres kommentarer. Jeg bliver helt glad. Dem vender jeg tilbage til senere. Lige nu har jeg mega travlt med søndagens adventsprogram.

Sådan så Carla og jeg ud i går, da vi var til voksenmøde ude i DR. Carla er altid et festfyrværkeri med leopels, tylskørter og altid perfekt afbalanceret makeup. Hun har arbejdet for Dennis Knudsen for nogle år tilbage, og hun er hamrende dygtig til det der skal i ansigtet.

Jeg havde mine Versace-for-H&M-jeans på krydret med min silke-t-shirt fra SamsøeSamsøe og en strik fra COS – jeg er ret vild med bordeaux og mintgrøn sammen, det mørke efterår med optimisme og glæde fra forårets pasteller. Hey! Det lyder sgu da meget godt!

22 kommentarer
 1. Altså vi, her på det der arbejde, synes I er VIRKELIG pæne! Alle os i hvide kitler sidder og siger ØJ, de er godt nok pæææne, de to damer derinde i computeren! Både Carla og dig, lille bitte! Og så lyder det også som det perfekte match- Carla og Cathrine (på eventyr?)…
  Det lyder som O’s nye yndlingsshow! 😉
  Glæder mig til at høre resultatet på ‘the pitch’!

 2. Ja for helvede til Carlas tylskørt! Jeg har lige købt et nærmest magen til til min nieces 5-års fødselsdag og blev simpelthen så jaloux over, at min stil er blevet for voksen til den slags. Jeg sender mega props til Carla!

 3. Ihh.. hvem der kunne trække i et strutskørt på arbejde, men jeg tror ikke helt at jeg ville blive taget helt så seriøst – som tør talknusende papirnusser 😉

 4. Åh du er da sød søs – og det er dine kolleger også 🙂 Hils damerne i de hvide kitler på den anden side af skærmen. Carla og Cath er gode sammen på eventyr – kryds fingre 🙂 Møs

 5. TAK Helene, hvor er du altså sød, tusinde tak! Den får heller ikke for let med tandrækken til hele verden på de billeder 🙂
  KH

 6. Aj hvor er det sejt, DET skal du altså have til dig selv. Det handler alt sammen om styling 🙂 Jeg sender props videre! KH

 7. Jeg er drøn misundelig over, at du kan komme afsted med dine mønster-mix og tøjsammensætninger! Det er SÅ fedt og festligt – særligt her i det mørke efterår. Hvem der bare kunne finde ud af den slags!

 8. Haha, ja det er fedt ikke? Kunne man heller ikke, hvis man nu valgte et sort et? Kunne det så ikke gå, alle fortjener lidt tyl i hverdagen?
  KH

 9. Tak Kristine, du er da for kær! De bukser kan alt og gør mig lidt gladere 🙂 Du skal bare tage de stykker tøj på, som du er gladest for – der er ingen regler 🙂
  KH

 10. Jaah fedt Nina – hvis det kan lykkes, så er jeg lykkelig 🙂 Den er fra M.A.C og hedder “Girl about town” – nærmest min signaturfarve. Jeg elsker den 🙂 KH

Læg en kommentar