2012: Makeup faves - ROCKPAPERDRESSES
2012: Makeup faves

Jeg bliver mere og mere makeup-nørdet med alderen. Men kun i forhold til, hvad der virker for mig. Før i tiden brugte jeg ingenting, men i løbet af 2012 har jeg fundet flere favoritter. Min horisont er udvidet. Jeg er bukket under. Jeg gik ind i året med én læbestift i samlingen og går ud af 2012 med ti, hah! Til gengæld tegner der sig et meget godt billede af, at jeg ikke gider unødvendige ting. Jeg går efter ting, der er giver et naturligt look og kun lige hjælper lidt på vejen, og så får den så fuld spade med læbestifterne!

1. Oriflame Brow kit – Endnu en lille Goodiebox sag. 2012 har været øjenbrynenes år for mig! Jeg har fået dem farvet, threaded og også fået mig et browkit – og det er faktisk det, der kickstartede det. Kittet er genialt til at “fylde” tomme huller i brynene og til at tegne dem lettere markeret op. Det indeholder en voks og to farver – en lys og en mørk i samme form som øjenskygger.

2. M.A.C læbestifter – det startede med “Girl About Town”. Det må være min signaturfarve. En mega flot pink sag. Siden da har jeg mødt “Up the Amp”, “The Dark Side”, “Russian Red”, “Morange”, “Rebel”, “Scarlett Ibis”, “Pink Nouveau”, “Peach Blossom” og et par stykker til. Nogle elsker neglelakker, jeg elsker læbestifter. Det er den nemmeste måde at pifte krydderen op, og der er så mange flotte farver, udtryk og looks.

3. Bare Minerals’ Primetime – Jeg har aldrig haft en primer før, men nu har jeg opdaget, hvor genial sådan en sag er. Den udjævner huden og dækker de små fine linjer. Og så giver den den bedste grunder for resten af makeuppen. Den er silkeblød at arbejde med, og jeg bruger den faktisk mest i panden. I hvert fald til hverdag.

4. Clinique Lash Power – Den bedste mascara jeg har brugt til dato. Jeg har været væk fra Clinique i en årrække. But now I’m back. En hel smal og lang børste. Den har næsten ingen “hår”. Til forskel fra dem jeg har brugt fra MaxFactor og Maybelline, så drysser denne ikke. Det har jeg haft ret store problemer med. Den vaskes i øvrigt af med varmt vand, og så er den tårefast (that I know for a fact, fire bryllupper det sidste års tid – trust me, I’ve done the leg work)

5. BEDSTE BEAUTYOPDAGELSE EVER! Jeg har aldrig ejet en concealer, men nu vil jeg nødigt leve uden. Jeg bruger den hver dag omkring øjnene, og jeg ser så meget mere frisk ud. Jeg købte et lille stash med hjem fra USA, og det er faktisk snart opbrugt. Gisp! Denne hedder Pro Longwear Concealer og er fra M.A.C. Den på øjnene, en smule mascara og lidt rouge – det er min hverdagsmakeup.

Hvad har I opdaget på makeup-fronten? Nogle åbenbaringer som jeg bør kende?

8 kommentarer
  1. Hej 🙂 fik også oriflame brow kit i goodiebox, og har også brugt det, men bruge du voksen før eller efter farven?

  2. Clinique mascara er simpelthen the shit! har selv været tilhænger af dem i flere år. Det er fantstisk med en mascara som bare bliver siddende og ikke flytter sig, ligegyldigt hvad man udsætter den for. Har selv brugt Lash Power i et par år, men er for nyligt skiftet over til High Impact Curling Mascara, den giver et lidt mere ‘dullet’ og piget look, med de flotteste lange og buede vipper, og så holder den ligeså godt som Lash Power mascara – kan klart anbefales! 🙂

  3. 2012 har virkeligt også været et læbestiftår for mig! Jeg har købt… well, én chubby stick fra Clinique (pink), en læbestift fra Sensai (rød-orange), en fra Korres (rosa), en fra Makeup Forever (varm pink) og fået en af mine uni-veninder (skrigpink – “Lickable” fra Mac, købt pga. navnet, haha..) og nogle flere også sikkert. Det er virkeligt bare en lækker måde at pifte sit look op på. Jeg er også begyndt at gå med det til hverdag. Det er blevet min thing 😀 (og jeg som ellers aldrig har gået med pink af frygt for at ligne en barbie…)

  4. Uh uh !!! Brow kit ! Var lige hvad jeg ledte efter jo ! 😀
    For satan hvor jeg elsker din blog altså.. ALDRIG keder den mig, ALTID skønne emner og billeder.. Du er som skabt til dette – det håber jeg du ved 🙂

  5. Vi er meget enige make-up wise. Jeg er også til naturella make-up. Concealer er et must (jeg sværger til den fra YSL!) og så læbestifter, hvor den kan få fuld knald på. Men derudover bruger jeg også af og til en kraftig sort eyeliner på den der 50’er agtige måde. Sådan lidt Lana del Rey måde (haha, I wish!)

  6. Jeg er også blevet hooked på læbestiften i 2012, især de røde (nok fordi pink ikke passer til huden her), men måske jeg snart skal forsøge mig med en concealer;-)

Læg en kommentar