2012s dagens - Anden del - ROCKPAPERDRESSES
2012s dagens – Anden del

Det er altså bare herre hyggeligt for mig i hvert fald at sidde og se i arkiverne. Min stil er egentlig ret enkel, nu jeg ser billederne, men farverne er der knald på. Har I nogensinde set Clueless? (Skam jer, hvis ikke I har, haha!) En af mine yndlingsscener er den der, hvor hun sidder hjemme foran sin PC (garanteret windows95 eller lignende). Computeren er hooket op på hendes garderobeskab, og på computerskærmen ses en lille påklædningsdukkeudgave af hende selv. Så sidder hun bare der og klikker sig igennem tøjet. Har drømt om sådan en opkobling lige siden. MEGA snedigt program/tøjskab som KLART må kunne fixes i disse it-tider ? nu har jeg i hvert fald outfitbillederne til det.

Se lige mig have både yndlingssweater OG yndlingsnederdel på på samme tid nederst til venstre, DET må have været en god dag, hah! I kan se forrige opsamling lige HER

Igen er her billeder fra New York og endda et fra Rom. Og en lille bunke fra Danmark. Sommer, sommer og sol?</p

Nu spørger jeg igen af nysgerrighed, er der mon et I særligt godt kan lide?

28 kommentarer
 1. Den grønne kjole er virkelig bare guld… Og så den gule med ballonskørtet – ren love! Er så ærgerlig over, at du er sådan en lille spirrevip, at jeg ikke kunne hapse den fra dig!

 2. Svaret på din drøm om et clueless-closet er app’en dream closet (19 kr., koster drømmen). Du kan se en yourtubeomtale af app’en her. 🙂

 3. Jeg kan bedst lide det midterste billede aller nederst – nok fordi at det bedst afspejler min egen stil 🙂

  Ha´ en dejlig dag.

 4. Kan bedst lide den, hvor du sidder med glimmerskoene og får solen lige i fjæset 🙂 Men alle billederne og outfitsne er flotte. By the way, så kan du gå ind på http://www.instyle.com og så trykke på hollywood makeover og så kan man se sig selv som brunette eller med helt kort hår osv… Det er faktisk meget morsomt… også hvis man går og overvejer om man skal have ny frisure 🙂 God jul :))))

 5. Jeg er helt vild med det outfit med den gule kjole der strutter for neden, hvor du har sammensat med fin knold og grøn halskæde. Jeg synes kjolen er mega flot!

  Og så det billede med t-shirten ‘pugs not drugs’, men det måske mest pga. ansigtet 😉

 6. Jeg synes du er så lækker i det nederste outfit i midten! Og selvfølgelig også på de andre, specielt også det øverst til højre! Skønt smil du render rundt med altså! Endnu en gang god jul til dig! 😉

 7. nøj en sød basse jeg har selv en på et år samme farve han hedder tigo han er sku blevet lidt rund her til jul men
  i hvertifald vil du ikke tage nogle flere billeder af ham og måske med lidt jul indover syns du er enrigtig dygtig fotograf og du er meget

 8. Ja da Julie – jeg har lånt dem i DRs kostumeafdeling. Men jeg ved at Dixie Grey også sælger dem. Butikken ligger på Istedgade i Kbh. KH

 9. Hehe – æv! Og den er nu noget lille også til mig – jeg købte den, da jeg var 17 år! Men fin er den! Den grønne kjole har virkelig været et godt (og billigt) køb!
  KH

 10. Ej hvor dejligt Mette, tusinde tak for de flotte ord. “Inspirationskilde” lyder herre godt og gør mig glad, så tak!
  KH

 11. Det er også nogle gode ting – læderjakke og guldbukser 🙂 Og så midt i New York. Gid man kunne få taget alle sine dagens der!
  KH

 12. Tusinde tak Kamilla – det med den grønne kjole var også helt særligt. bryllup i USA og sådan 🙂 Næææ et godt tip – totalt godt tidsfordriv 😀 TAK, Kamilla! Rigtig god jul til dig også 🙂 KH

 13. Tusinde tak Maja 😀 Det er også et sjovt billede, det er en dygtig fotograf jeg har. Han fanger både sus i skørtet og mærkelige ansigter hehe…
  KH

 14. Haha, godt spørgsmål Freja! Jeg kan berolige dig med, at det var sådan nogle strømpebukser med blomstermønster på – det lignede tattoos 🙂 KH

 15. Åh hvor hyggeligt! Det er også nogle søde små basser 🙂 Der ligger masser af billeder af Frida, det er bare at søge på hendes navn oppe i søgefeltet 🙂 KH

Læg en kommentar