Dagens: Lille Juleaften - ROCKPAPERDRESSES
Dagens: Lille Juleaften

Heels ? ASH // Stockings+shorts+knit ? H&M // T-shirt ? SamsøeSamøe

For syv søren det er pishamrende koldt i dag ? jeg holdt til 15 billeder og halvdelen var med lukkede øjne. Flot! Jeg har brugt det meste af dagen på at pakke gaver, mødes med bedste ven T og udveksle gaver, gået snemand Frost tur med Frida ? hun hoppede op på alle dørtrin ved opgangene langs turen. ?Der bor vi ikke?. Gåtur gad hun dælme ikke.

Har I mon lyttet med i dag til mit sidste adventsprogram? Jeg laver lige et lille lyt-med-indlæg i morgen. Der er flere af jer, der har spurgt til, hvor man kan lytte det ? også de gamle programmer.

En stor IKEA-pose står nu foran hoveddøren fyldt med gaver. Skilsmissebarnets mange glæder; dobbelt op på juleaften. I aften er det juleaften hos min far. Vi får brunede kartofler, and, rødkål, ris à la mande. The whole shebang. Vi ses i morgen post julegaveindsamling part 1. Hav en dejlig aften alle sammen, put jer i sofaen med et lækkert tæppe og en kop te og en god film. Hvis altså I ikke skal til juletamtam, så må I have god tam tam  [:)]

 

9 kommentarer
  1. Tak MANNER! Min søster kalder dem evil eyebrows – men så længe de holdes studsede og ikke gror vildt ud fra hovedet som på en ældre herre, så er det begrænset hvor faretruende de kan tage sig ud 🙂 KH

  2. Haha, jeg siger det til ham! Faktisk har flere grene af filmen kommenteret dem. Utroligt som de gør indtryk 🙂 Men jeg er glad for, at du synes, de er flotte, som de ser ud nu! KH

  3. Tusinde tak Linnea, hvor er det dejligt at høre efter lidt skepsis i familien! Rigtig glædelig jul til dig også 🙂 KH

Læg en kommentar