Jeg lytter til: Justin Timberlakes comeback - ROCKPAPERDRESSES
Jeg lytter til: Justin Timberlakes comeback

Han er tilbage! Justin! Hurra!! Det har spøgt lige siden i fredags i medierne, men nu kan man også få lov til at høre ham. Endda sammen med Jigag Man! Tracket hedder Suit and Tie, og sounden lyder en kende af Robin Thicke, men det er absolut ikke dårligt. Udover det lyder det slet ikke som andet, der bliver spillet i øjeblikket.
Det er jo slet ikke så hårdtpumpende, som meget af det var på FutureSex/LoveSounds, men det er altså rigtig lækkert. Smooth, velklingende, sexet. Jeg glæder mig allerede til musikvideoen, for jeg hører altså til den del, der grynter grinende “Timberlækker“… I know… It’s bad! Men han er virkelig en flot fyr i mine øjne, og hvis han bare er halvt så pæn som i My Love, så er min lykke gjort! MEN han må gerne have rykket sig videre fra sin lille vest. It’s sooo 00’s… Måske han igen danner herremode – ALLE mænd med respekt for sig selv havde sådan en lille vestsag for 7 år siden. Nogle hænger stadig stædigt ved den…

Næste track må gerne være endnu mere upbeat, mere club. Det her er en god start. Lyden er så anderledes end, hvad der ellers er. Forfriskende! Åhh… Timberlækker…

18 kommentarer
 1. AproPO musik……. Min lillesøster skal konfirmeres til april og jeg vil så gerne glæde hende med en kvinde/mand/dreng/pige som kan synge nogle smukke sange for hende imod betaling selvf! Nu hvor Justin Timberlækker ikke lige kigger forbi, er der så nogen der kender nogen?? 🙂 Hilsen Mille

 2. Hahaha, jeg ELSKER din kommentar om vesten!! Kunne ikke være mere enig 😀 min kæreste købte faktisk en for nylig, fordi han mente den var god at have, til når man skulle være rigtig pæn og under en blazer…ved ikke lige, hvilken fest han skal til. Men jeg rystede i hvert fald lidt på hovedet af den lille vest.

  Men! Du har ret! Det er et meget anderledes nummer, end alt muligt andet musik derude lige nu. På samme tid synes jeg, det er meget Justin. Jeg kan lide det.

 3. Hej Cathrine. Jeg kan ikke få lov at høre sangen, da der står, at den ikke længere er tilgængelig? Hmm… Der står noget med ophavsret og SME, men måske kan du fixe problemet? 🙂
  Tak for en skøn og POSITIV blog!
  Kh. Katrine fra en-plus-en.dk

 4. Jeg synes det er SÅ godt og synes lidt der er noget vrøvl, at folk allerede nu siger ‘ej, det ikke ligeså godt som FutureSex/LoveSound’ men det er ærlig talt aaalt for tidligt at proklamere efter kun én single.
  Og så kan jeg godt lide, at han singlen afspiller, at han er blevet mere voksen og gift – ikke sådan en påtaget vild club-banger, for der er han jo slet ikke i sit liv.

 5. Enig! Det er lækkert 🙂 Har just hentet den på Itunes, så jeg også kan lytte den på cykel (evt. på noget repeat eller noget…).

 6. Hej C. Skøn blog du har kørende! Du skrev tidligere at du købte din MP børste billigere i London, jeg skal til London i weekenden og besøge en veninde, og ville lige høre hvor du købte den? 🙂 En London guide ville virkelig også være skøn!

 7. Godt spørgsmål! Jeg kender desværre ikke umiddelbart nogen. Men det kunne tænkes, at du kan spørge på den lokale musikskole eller ungdomsskole, hvor de måske har musicals? Sådan ved jeg, min kæreste kom ud og sang til arrangementer 🙂 Til lykke med hende! KH

 8. Haha, så længe han har suit uden på, så går den 😀 Min kæreste har også vest til suit. Men den går ikke uden på en hvid langærmet t-shirt unbuttoned som i 00’erne 😀

  Vi er enige – den er købt!

 9. Åhh hvor er det irriterende.. Den var endda fra hans egen officielle side. Hm… Jeg tjekker lige de næste par dage, om den kommer på youtube. Det burde den gøre 🙂 KH

 10. Ahmen du har jo ret! Det er også bare fordi det album var så banebrydende på mange måder rent popmæssigt. Det startede hele Timbaland-perioden.
  Den er klart mere moden og afspejler selvfølgelig hvor han er i livet. Men det peger også i mange retninger, så jeg GLÆDER mig til næste single 🙂 KH

 11. Tak Line 🙂 Den er købt hos escentual.com, da der var udsalg for et par uger siden. Så fik jeg den leveret til en engelsk adresse. Fik den for 600 i stedet for 1000. Den er ligeså dyr i Harrods som i Danmark. Prøv at se om du ikke kan finde en rabatkode til Escentual 🙂 Det er mit bedste råd!
  En London-guide får jeg desværre ikke lavet, denne tur var for en gangs skyld ren kærestetur uden at have bloggerhjertet med. Men jeg ved flere andre dejlige bloggere har skrevet om London som fx Guld.log 🙂
  Rigtig god tur!
  KH

 12. Jeg ved ikke lige hvorfor de har fjernet den. Den jeg fandt var fra hans egen side. Det er lidt skørt. Men jeg søger igen på youtube de nærmeste dage. Måske det kan lykkes?

Læg en kommentar