A writer needs her desk - ROCKPAPERDRESSES
A writer needs her desk

Se lige hvad jeg har fået! Et helt nyt skrivebord! Jeg er så hamrende glad. Jeg har ikke haft et skrivebord i et par år – vi solgte vores fine 60’er teaktræsbord, da vi fik spisestue. Men i løbet af det sidste års tid er ønsket kommet igen. Jeg bruger nemlig MANGE timer foran min computer både med billedredigering, skriverier, klumme. Og løbet af det sidste år er min arbejdsplads ofte endt i sofaen – det resulterer i, at jeg til tider falder i søvn. Knapt så produktivt. Og så kan jeg få ret ondt i nakken af at sidde dårligt.

Nu er det slut. Skrivebordet her er sat op på væggen i den perfekte højde. Det er mit hjørne, og det har virkelig savnet. Et hjørne jeg kan dimse den, have post-its, uoverskueligheder (på en kontrolleret og ikke-rodet måde, ja ja kære kæreste). Så nu skal jeg bygge redde. Bordpladen og reolen er på plads. Men jeg skal have en ny stol, lidt æsker, et lille spejl, et nyt tæppe, en lille opbevaringsdims. Jow jow, der bliver plads til det hele. Lidt senere i dag laver jeg lige et lille inspirationsbræt og en ønskeseddel, så I kan se det for jer!

… PS: Det er i dag, I kan købe WOMAN med min første spæde klumme i! Jeg glæder mig til at høre, hvad I synes!

25 kommentarer
 1. Puh, det var et lille skrivebord, bliver jeg nødt til at sige. Men men du sidder jo heller ikke med rapporter, bøger, og artikler spredt ud over det hele, som jeg er “nødt til”. Måske er jeg også bare pladskrævende, når jeg arbejder 🙂

 2. Nu når du skriver at du ska ha en ny stol, betyder det så at du skal af med den smukke stol på billedet? 🙂

 3. Ja det går ret fint sammen 🙂 men det er en af mine spisebordsstole, så den skal tilbage på plads, når jeg får en ny 😉
  Kh

 4. Desværre ikke, det er min spisebordsstol, så den hører til sammen med de andre i spisestuen 🙂 jeg regner med at skulle have en Eames DAR i stedet. De er så fine! Kh

 5. Hehe, jeg kan os sagtens fylde mere, men bordet er i soveværelset så det skulle ikke overtage for meget 🙂 Jeg må styre mig!
  Kh

 6. Åh så fint og farvekoordineret 😀 I really like that!
  Hjemme hos os arbejder vi også på at få sat et skrivebord op i vores stue, som har skråvægge. Faktisk skulle projektet være løst i sidste weekenden, men så virkede hyldeknægtene til skråvægge ikke som forventet og bordpladen var for smal til en bærbar computer kunne stå slået op, uden den gik i væggen.. Ahem.. Tilbage til tegnebrættet! 😀

 7. Da jeg i går stod på Østerport og skulle slå 20 minutter ihjel, fordi jeg lige missede et tog, gik jeg ind i 7-eleven – og hvad ser man: WOMAN! Jeg kunne ikke lade være med at åbne det og læse din klumme. Den er virkelig god! Jeg grinte faktisk højlydt (lidt afslørende, når man står og prøver at læse et blad i smug)! Men seriøst; virkelig god og underholdende! Og et virkelig godt emne – et problem vi alle sammen har! Hurra for kram!

 8. Mit første eksemplar af Woman er i hus og din klumme er rigtig god.
  Sjovt nok er jeg også altid meget spændt på hvordan en persons håndtryk er, det viser mere end man tror.
  Jeg syntes de fleste mennesker bliver glade for et lille knus 😮
  Hils den skønne hund på visitkortene, hun kom ikke til at hænge på stationerne, men nu kommer hun i alles lommer istedet for.

 9. Haha, det har jeg slet ikke tænkt på, men det er meget matchy match 😀 Det der projekt hos dig lyder FULDSTÆNDIG som noget der kunne foregår hos os, haha! Hånden på hjertet måtte denne bordplade også bores op to gange, før den var der. Til trods for at min mors kæreste er skrup skrap til håndværkerting, var vi ikke helt vågne her 😉 God arbejdslyst! KH

 10. Åhhh hvor er du skrup sød J! Det er jeg simpelthen så glad for, tusinde tak fordi du lige tænkte på mig, der på Østerport midt i ventetiden. Hvor er jeg endnu mere glad for, at du kunne lide klummen <3 tak kæreste J! KRAM

 11. Det er hjemmebygget – men det er bare en bordplade skåret til, så den passer i hjørnet, og så er det to “hyldeknægte” eller vanger underneden så simpelt 🙂 KH

 12. Sødeste svir! Hvor er jeg glad for, at du kunne lide klummen. Der ligger nemlig rigtig mange tanker bag et håndtryk. Det er aldrig lige til i mit hoved 🙂 Jeg tænker også, hellere være lidt for venlig og lun med et kram end en kold skid der giver hånd 😀
  Jeg hilser Frida fra farmor!
  Kram

 13. Så hyggeligt og fint! Supersejt med tapetet. Jeg får helt lyst til at lave om herhjemme og flytte skrivebordet i soveværelset (og finde et mindre skrumlet), er nemlig lidt træt af, at det står i stuen.

 14. Ja kunne ikke drømme om at købe noget uægte, så vil jeg hellere undvære. De er købt hos Paustian på Østerbro 🙂 KH

Læg en kommentar