Bedste venner af kød og blod - ROCKPAPERDRESSES
Bedste venner af kød og blod

Sneakers ? Nike Free // Trousers ? H&M // Coat ? SamsøeSamøe // Scarf ? Lubarol // Beenie ? COS

Nu skrev jeg godt nok, at silke og cashmere er mine bedste venner. Men af kød og blod er det B. Verdens Bedste B. Vi har kendt hinanden siden børnehaveklassen, men blev først venner i 1. g. Hun har engang sagt, at hun altid beundrede mine dengang store bryster, 7. klasses-problems haha, og jeg synes hun var en hård banan med attitude! Lidt attitude og store bryster kan vælte verdenen! B og mig. Det er den slags venskab, som holder for evigt. Fordi det er rummeligt. Tolerant. Det er kærligt. Og bestemt. Det sætter mig på plads, holder mig oppe og giver mig en tro på mig selv.

Fx en tro på at jeg da sagtens kan sætte en hue på mit fedtede hår og bevæge ud på gåtur i solen. Uden makeup og med grimme sokker i skoene. Og være ligeglad. Jeg var syg, men at blive hevet ud af dynerne ud i den virkelige verden var det eneste rigtige, når man ikke har skiftet underhylere i to dage og ens hår hænger i klaser. Tøjet? Det var det varmeste, jeg kunne finde, og det er nogle gange det vigtigste.

 

18 kommentarer
 1. Hvor er det et dejligt varmt indlæg!
  Lige fra billeder til tekst, mange tak.
  Hvis det er B det tager billederne, så ros hende lige en masse herfra. Skønne skønne billeder.

  -Stinne

 2. Sikke et fint indlæg – B må være glad for at læse så pæne ord om hende 🙂

  Du er i øvrigt også ret så pæn, selvom du er syg. Et smil pynter altid! Og Frida, hun er da totalt på spring 😀

 3. Du skriver simpelthen så godt, Cathrine. Og flotte billeder!

  Jeg har lånt et af dine billeder (efter at have grint af hendes udtryk i 10 minutter faldt valget på et billede af Frida) til et indlæg om mine favorit blogs – det håber jeg er ok 🙂

  Du kan se indlægget her: http://www.estiloblog.dk

  Kh. Caroline

 4. Jeg føler mig SÅ heldig. Og hvad er det man siger, lige børn leger bedst. :0) Det varmer helt ned til de vinter kolde tær!
  – Og tak Stinne, det er dejligt at høre. Jeg har nemlig oftest store problemer og må kalde 10 gange på Cathrine fordi jeg ikke ved hvor jeg skal trykke. Haha.

 5. Dejligt med bedste venner! Skønne tanker, hun må være meget stolt lige nu, hende B! Og en lille tilføjelse: du er da en sild når du er syg! Jeg ligner udskidt æblegrød, stik modsat hvad du gør her! Heldige asen! God ferie i morgen, hvis du har sådan noget! Ellers bare god weekend. 🙂

 6. Årh Cathrine, hvor er det da bare pisseirriterende hvor smuk du kan være syg og uden makeup! Men måske det er den fantastiske venindekærlighed, der også hjælper til?:)

 7. Haha, tak, hvor er du altså sød! Et smil kan redde verden selv om den synes grå og kedelig 🙂 Hun blev også så glad – hun ringede og sms’ede med det samme 🙂 KH

 8. Åh du er kær Caroline, tak for de helt fantastisk fine ord og anbefalingen på bloggen! Den blev jeg så glad for at se 🙂 Tusinde tak! KH

 9. Haha, en syg sild 😀 Det lyder jo godt! Haha… tak kære Kamilla! Rigtig god weekend lige om lidt! KH

 10. Hah! Jeg tror helt klart, at hvis jeg stråler en smule, så er det pga. venindekærlighed og god sladdertur rundt om søerne 😉 KH

Læg en kommentar