Bedste venner - ROCKPAPERDRESSES
Bedste venner

Jeg ligner sgu lidt en mummitrold på det billede. En rumpenisse. Det er taget sygdomsdag nummer to. Ingen makeup, uglet hår, måske lige akkurat børstede tænder. Men til gengæld mit helt nye mega lækre cashmeretørklæde svøbt rundt om krydderen. Det er min nye bedste ven. Hvordan har jeg kunnet leve 23-snart-24 år uden at møde cashmere før? Det kan kun blive en lykkelig historie. Nu har jeg jo to bedste venner: Silke og cashmere. Øj det tegner til at være endnu et dyrt venskab… Hurra for at bedste venner kan købes for penge!

Det er i øvrigt fra Lubarol, jeg købte det på sidste uges Downtown Plus.

Jeg prakkede mig i går til med ingefærshots, og sådan nogle rescue-dråber jeg havde i skabet med noget solhat-halløj i, og så gik jeg faktisk en tur med Bedste Ven B. Og Bedste Ven C. C for cashmere. Og Frida. B tog nogle billeder af mit uinteressante tøj og mit makeupløse fjæs, mest som bevis for, at jeg faktisk har været ude. Jeg har taget mange af jeres tricks til mig! Billederne? Dem får I senere. Nu skal jeg gøre mig klar til møde med P3. Jeg skal jo sende radio på lørdag fra 14-16. Jeg skal lige høre, hvad de forventer og sådan.

Ingen kommentarer

Læg en kommentar