Dagens: Day try out! - ROCKPAPERDRESSES
Dagens: Day try out!

Som nogle af jer så på Insta, var jeg taget ind til Day i mandags.

Jeg var nemlig lidt fræk at skrive til 2nd Day, om jeg måske måtte låne den sygt flotte 2nd Day Neon Flash af dem til et af årets bryllupper. Det kunne jo være, jeg var heldig. Det måtte jeg sådan set gerne. Hvis jeg kunne passe den altså, så jeg måtte ind og prøve.

Kjolen er så sindssygt flot ? også i virkeligheden. Detaljegraden! Den tunge vægt af alle pailletterne og perlerne. Ja jeg følte mig lidt som Beyoncé i denne her sag. Lidt latino. Trods blege arme og fjæs. Total sceneklar. Kjolen sidder til og kysser kroppens former. Og jeg er vild med, hvordan kjolens syninger og pailletter er fordel for at komplimentere kroppen de helt rigtige steder.

Men hvad katten er det?? Hvor filan kommer armpøllen fra?? Altså hvorfor dukker der nu et 3. og 4. minibryst op i armhulen?? Og hvordan får jeg dem væk?? Kan de spises væk? Trænes væk? What, what, what ? fortæl mig hemmeligheden! Det er ikke pænt med ekstra brystpøller, og det er synd for kjolen, at den skal trækkes med sådan nogle!

Jeg synes, kjolen er noget nær perfekt, måske med et stort krøllet hår, vi taler nærmest afrokrøl (à la J. Lo i musikvideoen til ?Play?). Et par pink stilletter. I skal lige se bort fra de vilde strømper og sneakersne, ja ja. Og så duer det vist ikke med bh under. Det må jeg lige få fikset på en smart måde. Og de der armpøller skal væk. På den ene eller den anden måde!

Hvad siger I, er den juni-bryllups-godkendt?

 

27 kommentarer
 1. Det er absolut den grimmestes kjole jeg nogensinde har set..

  Utroligt hvad de forskellige brands gør for at skille sig ud og hvad folk vil gøre for at “være med på moden”…

  Det der er virkeligt et No go….

 2. Jeg synes desværre slet ikke, den sidder særligt godt. Det har ikke noget med din spændstige krop at gøre, men mere den måde kjolen er udformet på. Hvis jeg var dig, ville jeg lede efter en kjole lidt mere endnu. Du kan sagtens finde en, der sidder flottere og MINUS armpøller.

  PS jeg har også armpøller, og det har jeg i ALT tøj.. Og jeg træner altså ret meget. Ved ikke hvad man gør? Fedtsugning virker bare så drastisk..

 3. Super flot og anderledes kjole 🙂 Perfekt til sommer bryllup.

  Jeg synes du skal vide at jeg holder så meget af din blog og at du skiller dig meget ud af mængden med din ærlighed og humor!

  Tillykke med Frida i går, min hund havde også selv fødselsdag og fyldte også 2 år, lidt pudsigt!

  P.S giv lyd fra dig hvos du finder en mirakelløsning på de armdeller, kender det alt for godt!

 4. armpølle-gåvæk-opskrift: det er så lidt og så normalt som det overhovedet kan være, men jeg syntes det har virket for mig at træne bryst(den maskine hvor man presser med armene frem) og den maskine hvor man træne ryg og triceps (ved at hive tilbage i et dobbelt håndtag hvor man sidder ned og benene støtter på hver sidde lidt under håndtaget).. gav det mening – anyways, du behøver det slet ikke! du er smuk og den er smuk og i er yderst smukke sammen!! 🙂 og hvor er du bare heldig at få lov at låne den :-O

 5. Åh, jeg må indrømme at jeg ikke er fan! Jeg synes desværre ikke at kjolen gør noget godt for din FLOTTE figur og jeg synes heller ikke at farven er specielt god 🙁 Du vil være så meget smukkere i en stærk farve og i en kjole med et mere flatterende snit! 🙂

 6. Den er jo overdrevet flot! og du ser pisse lækker ud i den, armpølle eller ej… men når det nu er sagt, så giv lige lyd, hvis du finder ud af, hvordan man slipper af med dem 🙂 for det er sgu da noget åndsvagt noget, når man nu ellers er slank?!

 7. Absolut fantastisk kjole – men: Er den både til kirke og fest? Måske den er liiiige festlig nok til kirke, hvis du går op i det. Og så er der lige det der med at man helst ikke skal stjæle opmærksomhed fra bruden, det synes jeg måske denne kjole gør?

 8. Jeg synes den er super flot! Dog er jeg ikke helt SÅ stor fan af skulder-designet.. Men ellers er den flot! Stemmer dog for et par grå/sorte stiletter – pink bliver for meget 🙂

 9. Jeg synes at overdelen på kjolen er grim. Dér hvor palietterne stopper. Men var den stropløs, og stykket uden palietter var væk, ville den være drøn smart! Jeg er enig med Marie, at du ser meget mere lækker ud i en stærk farve. Der findes mange lækre kjoler derude 🙂

 10. Kjolen vil jeg ikke sige så meget til – ikke lige min stil. Men er det lige dig, så fyr den af!! 🙂 Bær den med stil!
  Mht. armpøllerne vil jeg foreslå dig at tænke på om det er kjolen, eller om du skal prøve en anden bh? Det skyldes tit en dårlig bh har jeg fået at vide. 🙂 Prøv at snak med én, som virkelig ved noget om det i en undertøjsforretning. 🙂
  Og der skal jo forresten være noget hud der, ellers kunne armene ikke kommer op. Og kan du næsten få armene ned over den her kjole? 😉

 11. Hmm, jeg har lige skullet tygge på den, men jeg er faktisk blevet fan. Det krævede bare lige, at jeg abstraherede fra dine strømpebukser og prøvede at se den for mig med stort hår. Det kan godt blive rigtig godt!

  Jeg vil dog også sige, at de pink stiletter vil blive for meget. Kjolen er helt vildt, så resten skal nedtones. Og i kirken kan du vel bare smide en cardigan (eller en lys læderjakke!) over? 🙂

  //Caroline

 12. Kjolen er flot, men til et bryllup er den måske liiiiiiige i overkanten.. Synes du skylle prøve og finde en anden, der er lidt mere passende 🙂
  Hvad angår armpøllerne, de burde forsvinde når bh’en ryger, og hvis de ikke gør dét, er det bare ned i fitness og bruge arm maskinerne!

 13. Jeg har været inde og stemme ‘ommer’ på din facebook – jeg synes slet ikke kjolen er pæn og så gør den et eller andet ærgerligt ved dine bryster :/
  Du kan garantrisse finde en anden kjole der er får din labre krop til, at se endnu mere laber ud! 🙂

 14. Synes du er knaldlækker! la’ haterne hate for du ser godt ud i ALT!

  kjolen er jo et kunstværk.

  girlcrusher for vildt 🙂

 15. Den er hammer flot og armpøllerne må skyldes, at du har et større brystmål end den modellos, der har worket den før dig 🙂

 16. Det, du kalder “armpøller”, er dine bryster! Det er ret tydeligt, at kjolen er skåret på en måde, så sømmen presser ind i den yderste del af brystet, som jo faktisk går helt ud til armhulen og lidt over. Så jeg synes absolut ikke, du skal prøve at regne ud, hvordan du slipper af med dem – snarere hvordan du slipper af med kjolen (og det siger jeg altså udelukkende baseret på snittet 🙂 ) Selv kvinder med supertynde arme men bryster af en vis størrelse vil få det problem der. Så jeg synes, vi skal blive enige om at klassificere det som et ikke-problem og omfavne vores bryster og gå udenom ærmer, der maser dem! 🙂

 17. ER VILD MED KJOLEN!!. Saa laenge armpoellen lige traenes vaek, og det er jeg skam sikker paa, at sagtnes kan!

 18. Syntes du er rigtig skøn og smuk, men denne kjole er ikke særlig god til dig. Tror sagtens du kan finde noget der er meget meget bedre til dig.

Læg en kommentar