Dagens: Skies are blue - ROCKPAPERDRESSES
Dagens: Skies are blue

Sneakers ? Adidas // Stockings ? bought in Topshop // Skirt ? T by Alexander Wang // Shirt ? Sessùn // Knit+bag ? COS

Jeg arbejder lige på det der selvportræt noget, jeg skal lige finde ud af at få mig selv framet ordentligt, så jeg ikke mangler skallen hehe.. Jeg savner endnu flere gode billeder som min mor, B og min kæreste kan tage. Men i ny og næ bliver det sådan et gårdbillede. Det må gå!

Outfittet er fra i går ? stille og roligt mandags-agtigt. Udgangspunktet var tøjet faktisk mine strømpebukser, jeg valgte to farver til resten, som man kunne se i dem, og det er også dem der samler hele sættet. I ved, at jeg er vild med skøre strømper, og jeg er ALTID på jagt efter nogle nye. Disse fandt jeg i Topshop i London ? det er ikke Topshops egne men en designer, de forhandler. Kan desværre ikke huske, hvad han hedder. Men Topshop er et godt sted for gode strømper! For mig er det det perfekte blikfang med nogle fine strømper.

Derfor blev det også til den blommebordeaux Wang-nederdel og den denimblå Sessùn-skjorte ? begge farver der ses i strømperne, så strømperne binder det hele sammen.

Jeg har en nyhed til jer, den deler jeg lige i morgen tidlig med jer, det er en god en af slagsen ? det har været to intense dage! I morgen skal jeg optage noget tv. Der sker en masse, ligesom jeg elsker det.

Nu skal jeg ud og spise farvel-middag med mine gamle med-talenter og min gamle talentchef. Det bliver med garanti hyggeligt! Hav en skøn aften ? vi ses senere  [:)]

12 kommentarer
 1. Kom til at tænke på om du har et kamerastativ? Ellers kunne det måske være en hjælp i forhold til når du selv skal tage billeder. Jeg købte et til mit spejlreflekskamera her for nogle uger siden i fotobutikken Hafnia på Nørrebrogade til kun 150kr! 🙂

  Er din trikbluse egentlig hvid eller lyseblå? Den ser virkelig rar ud!

  Og ser nysgerrigt frem til at høre om den gode nyhed 😉

 2. Fedt, hvis de også har noget lignende. Så ved jeg hvor jeg skal gå hen, når der går hul (hvilket der klart gør snart, hvis jeg kender mig ret :))
  KH

 3. Jeg skal så meget have et stativ! Det er jo en rørende pris! Har du også remote til, så du kan tage billederne på afstand?

  Min strik er faktisk helt sart lysegrøn, og den er så god og varm med masser af uld i 🙂
  KH

 4. Smuk smuk pige, i et perfekt outfit som altid 🙂
  Jeg elsker den måde du altid får en masse farver til at fungere!

 5. Hvor ser du fin ud! 😀

  Tænkte på om du kendte til butikken Monki? Der kan man i hvert fald også finde nogle ret sjove strømpebukser/strømper. 🙂

 6. Åh tak Anni, du er sød ved mig! Tusinde tak 🙂 Farverne gør mig i så godt humør, så det ender altid sådan om morgenen 🙂 KH

 7. Jeg går nærmest aldrig i Monki – det skulle jeg da tage at gøre, tak for tippet, kære Claudia 🙂 KH

Læg en kommentar