Dagens: Skoven for bare træer - ROCKPAPERDRESSES
Dagens: Skoven for bare træer

Boots ? Vagabond // Stockings ? Topshop // Skirt ? H&M Trend // Shirt ? Sessún // Bag ? COS

Jeg nyder virkelig godt af, at min kæreste er syg og hjemmefra arbejde. Jeg har nemlig lokket ham til at tage billeder igen i dag. Og i dag blev det noget så eksotisk som udenfor. Se lige hvor det kører!Skraldesorteringen er sat på standby i hvert fald for i dag. I øvrigt billede 4? Lidt et mærkeligt billede, det er helt tilfældigt, at det endte sådan, men det er egentlig meget sjovt, synes jeg..

Jeg kan forstå, at bloggen har problemer med at vise billleder! Det er en Photobucket-bug; det program jeg oploader mine billeder til. Jeg har forsøgt at fixe det siden i morges men uden held. Jeg håber, det løser sig for jer og for mig. En blog uden billeder er sgu som pizza uden ost ? ikke rigtig noget værd!

Pizza til side! Det der sæt tøj har jeg bare ventet på at skulle have på, stykkerne er næsten som lavet skabt til hinanden. Den grove skjorte til den feminine nederdel. Farverne på strømperne, de små træer, der samler hele outfittet. De sorte tunge støvler for ikke at gøre det for tøset. Flere af Stories-pigerne komplimenterede det lille skørt i øvrigt. Det bliver klart en favorit i år. Jeg håber ikke, I bliver trætte af det, hehe?

Nårh men status pt? Jeg er helt stegt! Mit hovedet er fyldt med informationer om tøj, sko, alarmsystemer, filsofi, tendenser. Vi fik lov at se de nye lokaler i dag; de er så edder smukke! Altså sådan helt vildt. Åh det kilder i mine fingre! I morgen kl. 08.00 skal jeg møde på arbejde og pakke tøj ud, jeg bliver fattig som en kirkerotte. Kl. 12.00 skal jeg møde på uni til forelæsning. Kl. 15.00 skal jeg bånde weekendradio. Tjuhej vilde dyr! Sådan får jeg lige et par uger, og så bliver det forhåbentligt mere roligt igen. Jeg ved, at bloggen måske bliver lidt underprioriteret i denne periode, men jeg skal gøre mit bedste for, at det hele hænger sammen. Hæng på med mig ? også med kommentarerne, jeg ved jeg hænger i med røven i vandskorpen, bagud!

14 kommentarer
 1. Jeg kender dig jo ikke i virkeligheden, så det er måske lidt mærkeligt..men vil bare sige, at nr 3 billede er super godt af dig! Smuk 🙂

 2. Husk at passe på dig selv <3 Med det sagt, så lyder det enormt spændende og givende alt det du har gang i 🙂 Og jeg hænger ved på bloggen uanset om du skulle drosle ned i tempo, hellere en glad blogger end en stresset blogger!

 3. Årh hvor ser du sød ud 🙂 Især det sidste er jeg hel vild med, med dit store smil 😉 Og skidt pyt med at du måske er lidt bagud med at svare på kommentarer, vi er her sku nok også når du får tid til kommentarerne 😉
  Håber du får en god weekend, når du en gang får lavet dagens mange gøremål 🙂

 4. Virkelig fedt outfit!!! Og jeg elsker kraven på skjorten <3
  Ps. Har lavet en madblog!! håber du vil tjekke den ud (den er dog sprit ny, så der er ikke så mange indlæg endnu) 😉

 5. Åh hvor ser du skøn ud!
  Det første billede får mig til at tænke på introen i SATC, hvor Carrie står mellem biler og busser! 🙂 dog en lidt mindre pakket gade du står påå

Læg en kommentar