Dagens: When Leo met princess - ROCKPAPERDRESSES
Dagens: When Leo met princess

Boots ? Vagabond // Skirt+stockings ? H&M // Belt ? Malene Birger // Leo Dress ? Acne // Leather Jacket ? Zara

Work in progress med de der gårdbilleder! Det er så svært ? pludselig har man taget ti billeder, hvor kameraet har valgt at fokusere på den plante, der titter frem foran en. Æij. Jeg synes lidt, at jeg spilder gode outfits på dårlige billeder, haha! Pyt! Den fine prinsessenederdel kom sammen en rå læderjakke, rå støvler for at trække lidt kant til. Min Acne-leo-kjole har reddet et utal tøjkriser. Den vinder hver gang! Og nu har jeg fundet ud af at bruge den som også. Snedigt. Så fik jeg mig næsten en gratis bluse ? godt SU-træk, hehe? Måske I også har et par kjoler, I kan stoppe i jeansene eller nederdelene? Jeg skal i hvert fald køre stilen igen, snart!

Jeg har fået nyt job! Jeg sendte en mail til en ret sej kvinde hos &Other Stories (eller ?&by dreams?, som min kæreste troede, det hedder??) mandag tidlig eftermiddag. Senere mandag eftermiddag blev jeg inviteret til samtale næste morgen tidlig. Og lidt senere på dagen fik jeg opkaldet; ?jobbet er dit!?. Gav det mening? I hvert fald var processen under 24 timer, og nu står jeg med nyt job hos &Other Stories, som I måske har læst om på andre blogs?

Det er egentligt lidt pudsigt, for kære Ditte skrev i går, at hun før har fulgt model-agtige piger, der arbejdede i fine butikker ? hun var glad for, at jeg ikke var en af dem. Men selv om jeg kommer til at arbejde i en oversej butik, så er jeg altid mig selv. Butikken har valgt mig til for mig. Jeg har stået i tøjbutik tilbage i folkeskolen 8. klasse-1.g ? jeg elskede det! Jeg har arbejdet på maccen og senere som promoter ? jeg elsker kundekontakt, god service (hey, husk lige at jeg gik målrettet efter at blive månedens medarbejder på McD, haha!), det inspirerende ved at møde nye mennesker. Og det kan jeg dyrke nu. Det glæder jeg mig til! Det er kun et par vagter om måneden, men det er perfekt for mig med det skema, jeg kører med lidt radiotjanser, bloggen, studie og alt det livet ellers indeholder. Så må I altså komme og besøge mig, så skal jeg nok servicere jer det bedste, jeg har lært, hah!

Livet står aldrig stille hos mig. I dag er jeg fx på DR for at optage et indslag til DR3, som jeg skal være med i. Jeg har pakket tre flyttekasser med porcelæn ? men hvad det går ud på, fortæller jeg jer mere om senere!

God dag til jer alle sammen fine, friske fyre og flickar!

26 kommentarer
 1. Ihhh hvor spændende…
  Så kan du måske fortælle mig, hvornår de præcis åbner i København?
  Har desperat ledt efter en dato, men forgæves.

  Glæder mig til at høre mere om dit dr3 projekt:)

 2. Jeg kommenterer virkelig sjældent på blogs og endnu mere sjældent på outfits, men hold da op hvor er dette outfit pænt – alt spiller! Det er nok det pæneste outfit, jeg har set i blogland i meget længe. Din blog er en af mine favoritter, og dine indlæg går jeg helst ikke glip af. Tillykke med jobbet og dine andre projekter – du fortjener det 🙂

 3. Må man spørge hvem du har skrevet til for at få jobbet? Jeg ville mega gerne arbejde der, hehe. Cool outfit forresten! 🙂

 4. Jeg er vild med din combi, og så detaljen med det pinke bælte 🙂 Tillykke med det nye job, og hvor er det spændende med dr3 – jeg glæder mig til at se det!
  Knus fra hjembyen 😉

 5. Tillykke med jobbet!!
  – ooooog jeg må indrømme, at for hvert billede du lægger op med den nederdel, forelsker jeg mig en lille smule mere i den.

 6. Ejh, hvor lyder det bare spændende! Nogle gange sker der et par dårlige ting for dig ( ihvertfald som vi får det her på bloggen :P), men så får du bare dobbelt op på gode ting!(: glæder mig til at høre mere om dit dr3 halløj… Og forresten lækkert outfit, du ser kanon ud (-:

 7. Godt tip det med kjolen i bukserne eller nederdelen, så får man jo næsten nyt tøj 🙂 Og tillykke med det nye job, det lyder rigtig spændende alt sammen 😀

 8. Det er vist ikke ude officielt endnu, men det bliver her i foråret, og hvad jeg kan tyde på byggeriet på Strøget, så er de temmelig langt 🙂 Så snart jeg ved det, så kan du tro, jeg skriver det!
  KH

 9. Ej hvor er det fedt manner, det er jo endda så simpelt og ikke specielt pyntet. Jeg er så glad for, at du kan lide outfittet, kære Helene, tusinde tak 🙂
  Du er bare kær og varm, tak!
  KH

 10. TAK Camilla, jeg er også hammerglad 🙂 Skønt at du kan lide outfittet, det er i virkeligheden bare så simpelt. Men nogle gange virker det måske også bedst 🙂 KH

 11. Ja det er jo det, livet skal rumme begge dele – ellers flyver man jo bare væk 🙂 Fedt, fedt, fedt at du kan lide outfittet, du er sød og god ved mig, tak Julie! KH

 12. Ja det er jo det 2-i-1 😀 Du må tage et kig i skabet og se, hvad du kan proppe i nederdelene og i bukserne 😉 Og tak Kristina! KH

 13. Til lykke med jobbet hos &Other Stories, har været inde og kigge på deres hjemmeside, det er meget smarte outfits og de kommer ikke til at fortryde, at have dig i butikken, det vil give et mega salg :o)

 14. Tak kusine! Jeg havde helt glemt, at jeg ejede det pink bælte, men det er nu ret fint 🙂 Hils Fredensborg!
  KH

 15. Tak svir, du er sød 🙂 Det er sådan nogle pæne sager, de har. Jeg får en opgave for mig med at begrænse mig 🙂 Jeg glæder mig til at se jer snart igen!
  KH

 16. Neeeej, hvor er det fedt med jobbet, TILLYKKE! Sejt gået, manner! 😀 Så bliver vi næsten-kollegaer sådan cirkus, under samme H&M-paraply hvert fald.. Og det er en dejlig paraply 🙂 Jeg glæder mig til at høre mere om det, når alt kommer på plads!

 17. Kæmpe tillykke med dit nye job, vildt lækkert for dig – og sikke nogle bonusser du nok får i butikken 😉

  Men må lige rose dig for din fantastiske sammensætning af tøjet, synes det er mega flot/fedt/smukt og lige dig ! Og man kan stadig se den gode sammensætning, trods fokussen er lidt skør på billederne 😉

Læg en kommentar