DIY: Blomsterbånd - ROCKPAPERDRESSES
DIY: Blomsterbånd

Hvis I kunne lide mit blomsterhårbånd, så kan jeg afsløre: I kan SÅ nemt gør mig kunsten efter. Jeg har længe gerne ville have et fint blomstehårbånd, og når nu jeg ikke kan lave en af friske blomster hver gang, eller har fundet nogle pæne hårbånd med falske blomster, så må jeg selv lave et!Jeg købte nogle orkidéer i Rema1000 af alle steder i går til 15 kroner stykket, og så pillede jeg blomsterne af. I min skuffe fandt jeg en gammel hårbøjle.

Limpistolen hiver jeg frem i ny og næ, og det er altså en god og billig investering, hvis man er en hobbydame, som mig. Her skal du bare bruge den til et par små klatter lim; en ad gangen på håbøjlen, og så klemme en lille blomst ned i. En efter en.

Jeg satte ca. 7 blomster på hårbøjlen. Udfordringen var klart, at de ikke bare skulle ligge glat oven på hovedet men ligesom poppe lidt. Sådan en orkidé er en rimelig flad blomst. Åbenbart. Men så kan man jo bare vælge en rose eller en anden blomst. Jeg tror, jeg vælger en anden blomst næste gang. Denne her er finest fra siden. Man kan i øvrigt sikkert også pynt med lidt glimmerlim på kanterne af blomsterne, hvis man arbejder mere i detaljerne.

8 kommentarer
  1. Det billede er sååå flot! læbestiften og den lyserøde farve harmonerer, og så ser du jo selv bare skøn ud!!

  2. Åh tak kære Mette, man kan næsten se kuldeskæret i øjnene, de skinner helt af de lave grader 🙂 Du er sød, min mor er også en god fotograf!
    KH

Læg en kommentar