Jeg er heldig - ROCKPAPERDRESSES
Jeg er heldig

Godmorgen alle sammen,

jeg sidder i morgenkåbe, spiser æble-i-både, har stearinlys foran mig, fine gule sovende påskeliljer i min mormor-krystalvase og så drikker jeg te. Alt sammen ved mit nye skrivebord. Det skal I nok få billeder af ved lejlighed. Jeg kan se ud på sneen, der daler. Om en måned sner det nok ikke længere. Dagene tager mere og mere til. Det bliver mildere og mildere. Selv om sneen hænger ved, synes jeg, jeg kan mærke foråret nærme sig. Det skal det bare.

Har ryddet lidt op i min billedsamling på computeren. Den brokker sig tit over ikke at have mere plads. Og så fandt jeg de her gamle billeder tilbage fra oktober, fra min safari i Tanzania. De fleste af jer, har med garanti set dem. Men da jeg så dem denne gang, fik jeg oplevelsen; ?tænk, det har mine øjne set?. Jeg er så heldig. Svineheldig. Jeg er hamrende taknemmelig over, at jeg vandt rejsen til Tanzaniamed Louis Nielsen. Og mest at min mor tog med mig. Da vi kørte henover savannen i vores åbne jeep. Løverne på honey moon der lå tæt i solen, gabte og viste tænder. Bøflerne, der drak vand af vandhullet. Flodhestene i bad i ?hippo pool?.

Når hverdagene bare suser forbi, og tiden går stærkt, og jeg bliver træls af arbejde. Skole. Økonomi. What not. Så virker det for mig lige at stoppe op. Det gjorde mig lykkelig at gense billederne, og jeg er sikker på, at det bliver en god mandag. Det er virkelig sundt lige at stoppe op og tænke tilbage. Hvor er jeg heldig.

5 kommentarer
  1. Sikke et dejligt og livsbekræftende indlæg!
    Og hvor har du ret…. midt i den trivielle – til tider sure – pligtfyldte hverdag, hjælper det virkelig at stoppe op et sekund og dvæle ved de ting, man er taknemmelig for! Tak for reminderen 😉

  2. Tak Eva, hvor dejligt, hvis du kan bruge indlægget. Det er noget med at dele den gode stemning og taknemmeligheden 🙂 Rigtig god aften! KH

  3. Du ER heldig! Og du har en dejlig indstilling til livet – som det er skønt du deler ud af.. Det er sgu vigtigt at blive mindet om ind imellem at vi har det godt 🙂

Læg en kommentar