Jeg lytter til: Marie Key - ROCKPAPERDRESSES
Jeg lytter til: Marie Key

Godmorgen/-formiddag/-frokost (hvad hedder der egentlig, bare goddag?) flotte piger og dreng,

Jeg har været håndværker hertil morgen med min mors kæreste. Han borede et skrivebord op, jeg borede en knage op. God arbejdsfordeling. Og nu er vi på vej hjem til Fredensborg. Jeg skal nemlig på Louisiana med min mor! Det har jeg ikke været siden 8./9. klasse.

I går, da sendte jeg radio på P3, skulle jeg spille Marie Key. Hun har egentlig aldrig sagt mig så meget. Hun er dygtig og stærk, men hun har bare aldrig rigtig rørt noget i mig. Lige indtil jeg spillede nummeret “Uden Forsvar”. Jeg lyttede rigtig godt og grundigt til teksten. Og så fik jeg tårer i øjnene. En klump i halsen. Den fik mig til at tænke på min store kærlighed. Min kæreste. At tro på at det har jeg har er helt rigtigt, også selv om andre stiller spørgsmål. Vi har været kærester i seks år, og det har været de seks mest begivenhedsrige år i begge vores liv. Jeg er gået fra teenager til voksen kvinde. Og det former også forholdet. Vi har stået meget igennem. Men det er stadig lige rigtigt. Så den der sang, den gik lige ind. Og da jeg skulle præsentere den i radioen blev det også noget grådkvalt. Kærlighed er så stort. Og halvgammel kærlighed er endnu større.

Ikke mere sentimentalitet fra mig. Nu skal jeg på museum! Jeg båndede i øvrigt en times radio fredag aften, som bliver sendt på P3 kl. 14-15 i dag!

9 kommentarer
  1. Wow. Der fik du/Marie Key mig til at græde. Jeg har været sammen med min kæreste i otte år til sommer. Vi har været sammen siden vi var 16 år, og har ligesom du gennemlevet alle de faser. Og selvom folk kigger mærkeligt på mig, når jeg fortæller hvor længe vi har været sammen og hvor gammel jeg er, så ved jeg det er det rigtige for mig. Lige nu skal vi undvære hinanden i et halv år, da jeg er på udveksling og han er i praktik. Mega hårdt, men da jeg hørte denne sang blev jeg endnu en gang bekræftet i at vi er det helt rigtige!

  2. Den skønneste søndagssang! Og tak forresten for en alt for sød og positiv blog – som jeg virkelig holder af at følge.

  3. Har du kun en enkelt mandlig læser? 😉 hvor må det være fantastisk at have det sådan med sin kæreste. Sådan som du beskriver det, er sådan jeg håber at have det når jeg engang møder den rigtige (er optimist og tror stadig på, at det sker:-))

  4. Haha, ja min far 😀 Nej det er vist en slåfejl! Jeg tror på, at der er en til os alle, og nogle gange også flere 🙂 Kærlighed er fantatisk, masser af kærlighed er endnu mere fantastisk! KH

  5. Jaa den er så dejlig, jeg bliver også helt glad!
    – Og tusinde tak Christine. hvor er du dejlig! Tak fordi du følger med!
    KH

  6. Åh hvor lyder det dejligt Mette, at sangen kunne røre dig og jer, og røre jer i den rigtige retning. Jeg fik lige en klump i halsen, da jeg læste dine ord. Jeg skulle også have været til Helsinki på udveksling, jeg havde fået pladsen, og jeg husker også nervøsiteten og tanken om at skulle undvære min kæreste. Det var så hårdt. I sidste øjeblik kom jeg ind på Talentholdet, og så blev jeg hjemme. Jeg forstår så godt, hvor du er. Jeg blev ved med at sige til mig selv; “det vil gøre os godt i længden”. Det håber jeg også for jer 🙂 KH

Læg en kommentar