Loppis. Nu. Køb. Mig. Ud. - ROCKPAPERDRESSES
Loppis. Nu. Køb. Mig. Ud.

SÅ er det i dag, hurra! Loppis i Korsgadehallen på Nørrebro i København fra kl. 10-16. Jeg kaster morgenmaden i mig as we speak, og så tager jeg af sted mod hallen. Jeg har pakket glimmer, lidt moss Copenhagen, lidt peplum og sådan. Der skulle være noget til alle.

I kan tilmelde jer lige HER, og så håber jeg vi ses! God lørdag!

3 kommentarer
  1. Cathrine.. Jeg glemte jo at kigge i jeres stand, fordi vi snakkede i stedet.. Haha.. Det er tosset!! Jeg håber du/I fik solgt ud alligevel.. 😉

  2. Hæhæ, der var også lidt meget gang i den 🙂 Jeg håber du gjorde nogle gode kup! Jeg fik solgt helt ud – jeg må vist med næste gang igen 🙂
    KH

  3. Jeg gjorde en del gode kup, ja!
    Ej det er snyd.. Du må have mine ting med næste gang så – jeg tror du har magiske evner.. 😉

Læg en kommentar