McDonald's-hatte-hår og pæne tasker - ROCKPAPERDRESSES
McDonald’s-hatte-hår og pæne tasker

Jeg så den der jakke med det samme og strøg hen og måtte tage den på. Den lækreste bomuldsbomberjakke med blomster på. Se hvor glad jeg ser ud! That’s what good clothes does to you!

Jeg trak rygsækken helt op i nakken, men det var vist ikke moderne. En rygsæk skal åbenbart stadig hvile på balderne, som min Eastpak gjorde det engang. Denne her rygsæk var bare opgraderet og pelset – og uden rettelak.

Dem dersens med frynserne? De er bare herre pæne og de må gerne bo hos mig i mit skab. Jeg skal nok passe på dem.

De vildeste jeans alligevel, nærmest hologram-agtige. Og så et ret pænt sølvsæt bestående af en nederdel og en t-shirt.

Oh jøsses.. Det bringer mig tilbage til min tid på McD med sådan en kasket på. Tre stive år med kasket og fedtet hår. McDonalds-hatte-hår. Det bliver bare aldrig rigtig godt på mit hoved. Til gengæld er det nu moderne med kasket, og Pieces havde lavet både de der uden top, nogle sølv og nogle med sten på.

NØJ nogle lækre tasker. Både den med stenene über alles, men også den kernelæderagtige. Den må også gerne bo hos mig. Den vil med garanti være brillant på en ferie!

 

I mellem de to store Ecco-events i tirsdags nåede jeg også forbi Pieces. Der blev serveret kager, champagne, friskpresset juice, rodfrugtchips og så havde de deres egen kaffemand til at stå uden for og lave lige den kaffe, du kunne drømme om. Bum! Det er altså nyt for mig, det der med at blive forkælet i hoved og ende, og så endda få en pose med gaver (nogle kalder det en goodiebag) med hjem.

Alle sagerne er fra den kommende sæson, og tingene lander i Pieces-butikkerne over de næste par måneder.

13 kommentarer
 1. Næh nogle fine ting, især støvlerne med nitterne på måtte gerne bo hjemme ved mig! Og sølvtoppen og øreringene med perlemorsstenene og kernelæderrygsækken og og og…. Puha, det bliver et hårdt forår med al den shopping

 2. Jeg tænkte os YES da jeg så den rygsæk med pels! Den er jo så cool! Ved egentlig ikke hvornår jeg ville bruge den. Men tænker jeg vil have den! Der var rigtig meget fint! Og nøj hvor blev man forkælet. mmmm 🙂

 3. Åh nej, jeg kan altså ikke lade være med at hyperventilere lidt ved tanken om, at rygsække skulle blive moderne igen… De er altså grimme, uanset hvor pæne de er!

 4. Hvor er der mange fine sager 🙂 Elsker de der hologram-agtige bukser, og den der blomster jakke er godt nok også fin 🙂 Og hvor er du heldig med al den forkælelse 😉

 5. “.. et rent og pænt og permanent McDonald’s-hatte-hår..”
  Nu har jeg den på hjernen resten af dagen 🙂

 6. Så dig derinde, men fik ikke hilst hvilket ærgrer mig lidt ;0) Jeg var selv på indkøb i huset, men ikke forberedt på at der var pressedag derinde, så blev lidt overvældet over alt det virvar….
  Vil dog bare sige at jeg fik et super indtryk af dig. Du virker præcis så sød og ligetil som din blog den giver udtryk for :0)
  De bedste hilsner
  Pernille
  http://www.boernetoejsindkoeberen.dk

 7. Haha, tell me about it! Det er også nogle hammerfine ting 🙂 Det bliver en noget så pæn sommer! KH

 8. Ja den er så sej! Jeg ved ikke helt, hvornår den skal bruges – udover på rejser, men den er ret fin, og meget anderledes med plysstoffet 🙂 Kram

 9. Hah! Det er lidt spe-sjal. I know. Men det er så praktisk! Kan vi ikke snart have nogle praktiske ting på mode?? Jo tak 😀 KH

 10. Ej hvor skægt Pernille, du må endelig sige hej næste gang! Men der er så meget tryk på på sådan en pressedag, så jeg kan godt forstå, at det hele går lidt hurtigt og rodet 🙂
  Det er jeg simpelthen så glad for, du skriver. Det er et kæmpe kompliment, men det er nu også svært at være andet end glad og tilfreds med kage og god juice i maven 🙂
  Næste gang siger vi hej, kære Pernille! KH

 11. Haha du har en fantastisk vinkel på de diverse events, rart at se fra en mere humoristisk men stadig professionel vinkel ! Men lyder altså os bare godt med de events I er til , øj – good mad , lækkert tøj og masser af inspiration 😉

Læg en kommentar