Mit kontors ønskeseddel - ROCKPAPERDRESSES
Mit kontors ønskeseddel

Det lille kontor i soveværelset er nu klart til at blive pyntet. Og jeg ved præcis, hvordan det skal se ud. Æv for at mit kontorhjørne har så dyr smag! Men hellere vente og spare op end købe alle tingene i IKEA på en gang og fortryde efter et år. Alle de ovenstående sager må meget gerne flytte ind hos mig.

1. De små metaldåser fra Stilleben har jeg længe haft på min ønskeseddel! De er perfekt opbevaring til at gemme på dimseri på skrivebordet, og jeg er vild med den store kobberfarvede og den midterste i messing. De er så fine. De ligner lidt små skoæsker i metal. Flyt ind hos mig, PLEASE!

2. Lamper er det værste jeg ved. Simpelthen. Det er så svært at finde den rigtige lampe ? og sådan har jeg det i alle rum. Men lige her til kontoret skal jeg have en pendel. Så meget ved jeg. Lampen skal nemlig ikke tage bordplads, nu bordet er så småt, og jeg synes, den er så fin i marmor, mega 80?er!

3. Juhu! En billig ven! Jeg ville egentlig have et andet møbel fra IKEA, men det er for dybt, så selv om denne, Helmer (elsker IKEAs navngivninger) er lidt skramlet i virkeligheden (skufferne larmer, når de trækkes ud og sådan), så er den perfekt i sin lille kompakte størrelse. Og så kan jeg godt lide materialet; stål.

4. Kæreste Pinocchio, hvornår flytter du ind? Jeg har ønsket mig Pinocchio i hundrede år og en madpakke, og han vil være perfekt under min skrivebordsstol. Lige lidt at lune fødderne på, og et skønt farvespral i alt det hvide og naturfarvede. Tæpperne er i øvrigt blevet 300 kroner billigere og koster nu 1.699 kroner. Tæppet i kollagen er den pink version, og en klar vinder til mine farvevalg.

5. Mine fire Eames-stole elsker jeg til døde. Jeg synes, man sidder mega godt i dem, og derfor er jeg heller ikke i tvivl om, at det er sådan en sag, der skal flytte ind som kontorstol. Denne med armlænvil være super! Det bliver perfekt med mit nye, hvide, store lammeskind i.

7 kommentarer
  1. Virkelig fed blog. Begyndte først at følge den for nogle uger siden, og nu er den faktisk den eneste, hvor jeg gider læse alle indlæg 🙂 Elsker den måde du skriver på. Den er så humoristisk. Der er ikke noget at sige til du fik jobbet som klummeskribent. Keep up the good work. 🙂

  2. Selvom jeg elsker Ikea til døde er jeg enig med dig i, at man somme tider vinder mere ved at spare op og så forkæle sig selv med lidt dyrere erhvervelser som f.eks. eames stole eller Hay tæpper – og så er der altså intet som en ny, fin kontorplads!

  3. Du kan selv lave et Pinnochio-tæppe 😀 Stof & Stil i Roskilde havde en “opskrift” på det – det er laaaaaangt billegere end at købe det, men lidt tidskrævende 😉

  4. Nøøøjj!! hvor er du god til at skrive ønskelister. Hver gang du har lavet en ønskeliste tænker jeg: jeg vil også gerne have alle de ting. Synes du har ret fed stil både hvad angår indretning og tøj 🙂

    Har ikke fået læst din klumme endnu. De to tankstationer jeg kørte ind til i morges, på vej på arbejde, sælger ikke Woman så jeg må finde det nede i byen i morgen. Det må lige ryge i indkøbsvognen sammen med indkøbene til fødselsdag på søndag.

    Har du forresten en god idé og opskrift til en lækker kage til fødselsdag? Synes jeg kører med de samme kager hver gang.

Læg en kommentar