Mor vil også... - ROCKPAPERDRESSES
Mor vil også…

Sponsoreret

For et halvt år siden købte jeg sådan et skind til sofaen. Det var meningen, at det ligesom skulle falde ind i den der ?nordisk-natur-indenfor?-stil. Meget moderne. Men så overtog Frida det. Satte sine små fede poter på det. Game over. Vi andre må ikke lægge vores skinker på skindet. Vi giver op. Det er blevet nusset, fyldt med Frida hår. I need a new one.

Derfor har jeg allerede nu købt det hvide øko-skind fra denne udgave af Downtown Plus. DET får Frida ikke lov til at indtage. Det skal pryde min kontorstol ved det skrivebord, som jeg endnu ikke har. Men det er på vej, so I have heard (P ? læser du med? plage, plage?)

Downtown Plus har jeg fortalt jer om før; det er Downtowns eksklusive lillesøster. Hver anden uge udkommer et nyt magsin med nye tilbud ? altid på eksklusive sager. Lige nu og indtil søndag ved midnatstid kan I også hapse en rigtig pæn retro-smart elkedel fra Dualit til en god pris eller en ret så flot buket med orkidéer ? perfekt til kærlighedsdag den 14. februar eller bare fordi.

2 kommentarer

Læg en kommentar