Og så hang den der... - ROCKPAPERDRESSES
Og så hang den der…

Og så kunne jeg ikke lade den være!

Meningen var, at jeg IKKE skulle gå nogle runder til Fashion Flea i lørdags. Jeg måtte ikke blive fristet. Men på standen skråt over for mig hang den sennepsgule Rützou-nederdel. Den har jeg sukket over i 1,5 år. Pludselig var den væk – kender I det, så vil man have den endnu mere? Så jeg styrtede over, spurgte om den var solgt. Det var den ikke. “Hvad skal du have for den den?”. “400”. “Okay”. Jeg glemte helt at prutte om prisen, tåbe. Men hvad pokker, jeg fik en nederdel, jeg har sukket meget over. Den er i 100 % silke. Og så er den skrig sennep – mere i virkeligheden end på billederne. Så håber jeg bare lige, at jeg kan finde ud af det der maxi-show. Jeg kunne godt bruge nogle lidt længere ben i hvert fald. Men det har jeg også indtil sommeren at arbejde på.

… Jeg er stadig skide syg. Spiste chips med dip klokken 16.00 og så fik jeg ikke mere. Nu har jeg lavet friskpresset juice med masser af ingefær. Jeg skal være rask til vigtigt møde i morgen. Nogle ekspresfif? Jeg har et op- og nedtursindlæg klar til jer om lidt!

15 kommentarer
 1. Jeg køber gerne en appelsin juice med ekstra c vitamin fra noget aerola ekstrakt eller sådan noget, det giver sygdommen et ordentlig spark i den rigtige retning syns jeg! God bedring!

 2. Åh den er jo intet mindre end fantastisk. Det er jo solskin hver dag, når man har den på, også selvom solen aldrig titter frem. I love It og glæder mig til at se outfitbilleder med den på (med eller uden længere ben).

  Måske den kan bruges som en kjole, hvis benene ikke automatisk strækker sig ved synet af nederdelen (ved at sætte den ved brystet)…..

  God bedring:)

 3. Den er godt nok fin! Og vældig meget dig, med eller uden lange ben 😉
  Kogt te med stykker af ingefær, mynte og smagt til med lidt honning er altid en sikker vinder herhjemme. Og “dampbad” over en skål kogende/varmt vand er altid super til at fordrive alt det onde.

 4. Årh, den er fed. Kan godt forstå du købte den.

  Ang. tips, til at blive rask så har min mor altid proppet mig med noget der hedder Kan-jang. Og dagen efter så var jeg frisk igen. Det kan købes på apoteket.

  God bedring 🙂

 5. Jeg ved, hvad du skal gøre for at blive rask til imorgen! Mirakeldråberne hedder Echinaforce og kan købes i Matas! De har hjulpet mig ud af enhver influenza og hjælper også, hvis du føler, at du er ved at blive syg. Elsker dem, de er alle pengene værd… (prisen er omkring 100 kr) Jeg elsker din blog og dit liv og din tøjstil og dit smil og din varme!

 6. Lyder måske lidt alko-agtigt, men altså. Varm solbærsaft med whiskey. Så altså en varm solbær-toddy (eller er det med rom? Nå, anyways – rom kan også gøre det!). En omgang nu her, og så igen inden sengetid. Jeg har worket den flere gange. It really works!

 7. Ingefærshots!
  Pres en masse – et par hundrede gram – ingefær på din juicer. Evt. med lidt æble, gulerod, rødbede el. lign., bare for at få lidt andet smag.
  Det er stærkt, men det virker!

 8. Det er farligt at falde i maxi-fælden. Jeg går nærmest ikke i andet om sommeren længere. Det er så flowy og romantisk og behageligt. Mmmm, maxi…. 😉

 9. Du er simpelthen sådan et dejligt friskt pust i blogland! Al ros i verden til dig, jeg sluger alle dine indlæg – selv de sponserede, som jeg ellers normalt går udenom, men jeg vil ikke gå glip af en eneste af dine små anekdoter 😉

  Hvis du kan holde til at stå op, så vil jeg foreslå en lille gåtur (pakket godt ind), et bad og derefter 12 timers søvn! Og i morgen – smertestillende og concealer på øjnene!
  God bedring, og held og lykke med det vigtige møde!

 10. Køber gerne din fine rützou maxinederdel for kr. 500 hvis du skulle blive træt af den! 🙂
  Vh. Camilla

 11. Hej. Du er ikke blevet træt af nederdelen?? Jeg søger den nemlig og vil rigtig gerne købe hvis str er den rigtige.
  Mvh Lotte

Læg en kommentar