Take my breath away - ROCKPAPERDRESSES
Take my breath away

Nogle gange støder man på ting (i mit tilfælde primært tøj og sko), der tager pusten fra en. En død ting, materielle ting, der giver en hjertebanken og ideer om, at “nu-er-min-tid-på-jorden-fuldendt”. Eller bare “min-garderobe-er-fuldendt”. Hvilken kan være god nok grund til at sælge sin sjæl for lidt mammon. Den fuldendte garderobe = ren lykke. En lykke i sådan grad at man straks planlægger, hvordan katten man får sine fedtede fingre i denne her ting. At ren lykke først indtræffer, når jagten er afsluttet og præmien i hus. Sådan ca. havde jeg det, da jeg så denne flotte kjole fra 2nd Day. Glimmer. See-through. Neon. En krop svøbt i pailletter er et syn for guder. Og denne sag er Beyoncé værdig. Så nu overvejer jeg, hvad jeg kan undvære for at sikre mig jagtbyttet. Et ben? En nyre? Min hund??? En tå. Dem har jeg jo ti af – en fra eller til… Så hvis I er i underskud og kan bruge en tå og har små 5.000,- I vil sætte på den tå, så skriv lige. Og til alle jer andre der har nok tæer, men alligevel vil savle videre, så kan I se mere HER.

25 kommentarer
 1. Så sent som igår faldt jeg over præcis samme kjole og havde nøjagtig samme reaktion, som du beskriver – den er så flot!!! Men jeg har desværre ikke 5000 kr. i overskud, ejheller mangler jeg en tå 🙂

 2. WAUW den er flot – lige en kjole for dig, det kan jeg godt se 🙂 Den vil passe perfekt ind i dit “univers”!

 3. Vil gi’ dig ret den er MEGET flot 🙂
  Kom lige til at klikke mig ind på dit indlæg med den grønne taske, fra et tidspunkt sidste år. Det må være et af de få indlæg jeg ikke har set/læst. Du skriver om et 300 kr. budget om måneden på tøj mm. i 2012. Har du virkelig kunne holde det hele 2012? Hvis du har vil jeg gerne have opskriften på hvordan du har gjort. Meget imponeret! 😀

 4. Du er en af de bloggere jeg ind imellem er faldet over når jeg har kigget i katgorien ‘popular posts’ på bloglovin’, og de indlæg jeg har læst, har jeg slugt, og altid siddet tilbage med en eftertænksomhed, et smil, en craving eller noget andet..
  Jeg har indtil nu ikke trykket ‘follow’ da jeg i forvejen følger ret mange blogs, og det er en tidsrøver uden lige!
  Men men men, jeg vidste jo det ville ske før eller siden, altså at jeg trykkede på knappen 🙂
  Du er en af de bloggere der smiler på alle dine billeder, og dit smil går rent ind! Du skriver så naturligt, legende og fængende, og nu bliver jeg altså hængende!

 5. Haha, tak Karen! Den er noget af det smukkeste og sejeste! Jeg krydser mine fingre for mine tæer og den kjole!
  KH

 6. Haha, æv! Man har vel lov at håbe 😀 Jeg håber den lykkes at få i hus både for du og jeg på magisk vis!
  KH

 7. Ja er den ikke for vild? Øj! Jeg er vild med den! Sig til hvis du hører om nogen med den tå ikke? 😉
  KH

 8. Jaaa! Du styrker min tro på, at kjolen og jeg er skabt for hinanden 😀 Kryds fingrene for lidt magi og lidt tåmangel!
  KH

 9. Åh den er også fin og klassisk, hvor er du sød Caroline! Tusinde tak for tippet. Jeg har altid drømt om en rød kjole – det er endnu ikke lykkes at finde en, som lige mig. Men jeg skulle have vist have været hurtigere – den er allerede udsolgt 🙂 Måske den kommer igen?
  I al fald tusinde tak, C!
  KH

 10. I know, den er SÅ flot!
  Haha, SEJT du fandt det indlæg! Dengang havde jeg for en periode ingen penge, så det skulle gælde for den periode. Det gik faktisk okay – jeg tror jeg brugte mellem 300-500 kroner. Men det gjaldt kun for tre måneders tid 🙂 Så jeg tror ikke, jeg er til så meget hjælp.
  KH

 11. Sødeste Stina, SÅDAN manner! Den der kommentar blev jeg herre glad for at læse. Af hjertet tak. Jeg er simpelthen så glad for at du har besluttet dig for at hænge ved og hænge fast. Hvis mine ord og mit lille smil kan frembringe lidt glæde på den anden side af skærmen, så er jeg så glad. Det er det største jeg kan opnå. Så tak! Endnu engang. Og rigtig god aften 🙂
  KH til dig

Læg en kommentar