Voksen med visitkort - ROCKPAPERDRESSES
Voksen med visitkort

Visitkort er så voksent! Jeg husker, at en dreng i min folkeskoleklasse havde sådan nogle med sit navn (riiiimelig unødvendigt i 7. klasse), og det var dengang ret tjekket i mit hoved. Jeg havde også min mors og fars visitkort i pungen. Det var bare SÅ voksent! At få lavet sine egne visitkort virker ligeså vildt, som dengang jeg fik dankort og kunne sige ?bare-på-beløbet-tak?.

Jeg har villet have visitkort i hundrede år men aldrig rigtig fået taget mig sammen. Jeg har nemlig en del krav til de små kort ? det er jo det folk får med i hånden for at huske mig. Så det skal virkelig udstråle mig og bloggen. Og i en stor håndfuld blandede visitkort, må det jo meget gerne stikke lidt ud. Min plan har hele tiden været at få en dygtig pige, jeg kender, til at tegne en tegning til den ene side. Men det har trukket ud, og hellere have nogle visitkort at give end ingenting. Og hvilket billede siger mere om bloggen end det med Frida og solbrillerne? Jeg elsker det billede, og det har også været min header LÆNGE.

Jeg har fået lavet denne omgang hos Vistaprint. Fandt dem på google-måden. Gik i gang, bestilte 250. Kom i tanke om, at jeg ikke havde skrevet ?.com? på, og så måtte jeg bestille 250 nye. Damn. Den gode pris var pludselig ikke så god længere. Jeg valgte en af de dyreste papirskvaliteter; genbrugspapir. Det ligger meget i min stil med genbrugspapir, og så har jeg noget med overflader på en lidt OCD-agtigt måde. Den lidt grove, uforfinede følelse mod fingrene er skøn. Jeg gav i første omgang ca. 275 kroner for 250, og da jeg dagen efter måtte bestille nye pga. manglende dumme-com, gav jeg ca. 340 kroner. Meget mærkelig prisstigning, kontaktede dem også for at brokke mig. Ingen held. Vær hundrede på at alt er skrevet rigtigt, for man kan ikke bremse en ordre eller ændre.

På mine visitkort står der navn, blogger/klummeskribent, by, mail og telefonnummer. Min adresse er ikke relevant. Og i princippet kunne jeg have nøjedes med min mail, intet telefonnummer. Næste gang får jeg også skrevet min instagram på.

Hvordan er de så, kvalimæssigt? Farverne er ikke helt stærke, og billederne i sig selv, ved jeg jo, er i god kvali! Mit eget billede på bagsiden er fx lidt utydeligt. Og så synes jeg også, formen er kedelig. Meget standard, aflang. Jeg ville elske at have runde eller nogle kvadratiske kort ? igen det handler jo om at stikke ud, så folk husker en selv lang tid efter man er gået. Og så synes jeg kanterne er liiiidt ?afklippede? ? giver det mening? Jeg synes godt, man kan se de er ?skåret over?. Det ser lidt hjemmelavet ud, når du har dem i hånden.

Næste gang jeg skal have visitkort, så vil jeg have dem lavet hos engelske Moo ? flere af de andre BD-bloggere anbefalede mig denne side, den er SÅ tjekket. Og tidskrævende! Der kan man nemlig vælge mellem et hav af designs eller selv få i gang fra bunden. Næste gang får jeg den fine tegning på!

16 kommentarer
 1. Vistaprint er godt, hvis man ikke er for perfektionistisk. Jeg har selv fået lavet nogle fine, personlige julegaver der, men nej, kvaliteten er ikke pissegod til mere professionelle projekter… Plus at man skal leve med at blive rockerspammet af dem på email resten af sit liv. O_o

 2. Vi bestilte også tilbud fra Vistaprint – dog uden noget fancy pancy. Kvali er ikke tip top og de er lidt for aflange i det. Men voksenfølelsen er ikke til at komme uden om.

 3. Jeg kan godt forstå, at de ikke kan ændre ordren, men prisstigningen lyder da for mærkelig! Håber alligevel, at du synes de er det værd – på trods af færre muligheder med design osv 😉

 4. Jeg har også fået anbefalet Moo OG blevet frarådet at bruge Vistaprint.
  En af mine studiekammerater startede også med at bruge Vistaprint. Hans kort (der burde være ens) havde forskellige nuancer af den grønne farve han havde brugt som baggrund 😮 Og de sagde det var fordi hans fil var i for dårlig kvalitet (wtf?).
  Da han til gengæld brugte Moo, kontaktede de ham, fordi de var kommet til at skære kortene en millimeter forkert og at de derfor ville lave nogle nye til ham uden beregning. DET er service!

 5. Visitkort har jo nu engang form som et visitkort, alternativ kunne du jo bruge sådan en saks med takker rundt i kanten og få en meget anderledes form 🙂

 6. Ja det er sådan et fint billede, jeg elsker det også 🙂 Visitkort er mega voksent, haha! Men det følger jo med!
  KH

 7. Lige præcis, det er fint nok, men det er ikke top lækkert… Jeg har også fået ihærdigt mange mails fra Vistaprint, men jeg tror og håber jeg nu har fået afmeldt mig det hele, selv om jeg går glip af deres “helt-fantastiske-skræddersyet-til-dig”-agtige tilbud 🙂
  KH

 8. I må prøve den der Moo-side. De skulle blive så fine. Men som du siger voksenfølelsen – den er god 😀 Jeg skylder dig også en mail kæreste Åse! Du får den i denne weekend 😉 KH

 9. Ja det kan jeg også sagtens – man skal også flere gange acceptere og godkende, at man har skrevet rigtigt. Prisstigningen var meget sær og egentlig ret dårlig service, når nu jeg shoppede for anden gang – så skulle det da helst kun gå den anden vej, hvis prisen ikke var den samme. Men de er fine med Frida, hun pynter på alt 😉
  KH

 10. Tak Ann, de er også ganske fine, men næste gang må jeg prøve noget vildere hos Moo! Hvor er det fantastisk service din kammerat har fået – det er da helt vildt 😀 Sådan noget er jeg så meget til fals for! Det er jeg altså 🙂 KH

 11. Ja men hos Moo kan du få alle mulige former – det skal selvfølgelig passe i folks punge, men et kvadratisk er jo ret sejt! Det er simpelthen sådan en god idé med den saks – genialt tip og så simpelt! Det må jeg prøve på en af dem 🙂
  KH

 12. Ja det er lidt mærkeligt, men nu har jeg dem – og jeg har 250 af dem, så nu skal de bare deles ud 😀
  KH

Læg en kommentar