Dagens: I Amagersk modvind - ROCKPAPERDRESSES
Dagens: I Amagersk modvind

Boots ? Clarks // Stockings+skirt+bomberjacket ? H&M // T-shirt ? COS // Watch ? Michael Kors

Nogle gange bliver jeg bare så træt af at have sejt, nyt tøj på (i det her tilfælde min striv?ede bluse), som der slet ikke er nogen til at tage billeder af! Jow sgu! Haha! Hvis ikke det er foreviget med kamera, så har jeg aldrig haft det på! (hvilket på sin vis er smart, for så kan jeg tage præcis det samme tøj på en anden dag, hæh!). Derfor tager jeg i ny og næ tyren ved hornene og stiller mig op foran affaldssorteringen i gården med kameraet på havebordet, eller også laver jeg mærkelige bogopstillinger i stuen for at få det lille dumme kamera op. Eller også smider jeg alt tøjet på Amager i stiv kuling! Tøjet skal på bloggen ? det er jo i og for sig en modeblog!

Så i går smed jeg alt tøjet, stillede mig op på en mark, posede og fokuserede på ingen måde de første 20 billeder. Til gengæld en knivskarp postmoderne, amagersk glas-møder-murstensbygning, hva? Og så vill jeg jo gerne vise jer de der bangs ? eller pangs, som det blev til på studiet i går. Pandehår? Bangs? Pangs! Men de blæste væk i den stive kuling ligesom alt andet gjorde, da min cykel så væltede midt i det hele og min taske vendte bunden i vejret ? hvordan djævlen kan tyggegummi, Dumle, en tampon, et freaking marcipanbrød ligeså stille trille kælent henover græsplænen? Det skal jeg sige jer! Orkanstyrke! Af amagerske proportioner! Der er dømt kaos på på de billeder, det skal jeg sige jer. Og derfor kom jeg også til at grine lidt af det hele til sidst.

Har I i øvrigt læst hinandens kommentarer på 90?er-indlægget i går? Det er altså ret sjovt! Vi er virkelig to (eller tusinde) alen af ét stykke. Det er sgu hyggeligt!

NU tager jeg på DR, senere Braun-event, så Stories OG SÅ hjem til Bedste Ven B.

24 kommentarer
 1. Lidt uden for topic, men jeg har lige været inde og glane på stories.com, og nøj, hvor er der bare meget pænt! Det bliver et dyrt bekendtskab, kan jeg mærke 🙂
  Ved du, om butikken i Stockholm er åbnet? (har læst et sted, at den også er ny?)

 2. OH MY GOD, hvor er du freakin’-fuckin’ lækker på det første billede!
  Altså, generelt er du jo altid fiece, men det der første billede.. WAUW.
  Du er en skøn dame!

 3. ÅHR du er sød Janni, tusinde tak 🙂 Jeg tror også, jeg bliver glad for lokkerne! Det er faktisk ret praktisk at have sådan en omgang ned i fjæset til at dække for alskens panderoderi som fx cykelhjelmsmærker 🙂
  God søndag! KH

 4. Tak Natasha, det faldt også lige heldigt med sol og vind 🙂 Lidt blæst i pandehåret er godt! Jeg er så glad for, du kan lide det! KH

 5. Ja det er helt vildt ikke? Der er SÅ mange pæne sager, det er helt vildt! Butikken er endnu ikke åbnet, men det gør den lige om snart. Jeg har dog ikke fundet nogen dato til dig – de holder alting så tæt til kroppen 🙂 KH

 6. Hah, FEDT Simone 😀 Det er jeg glad for at høre! Både at du kan lide mine pangs, og hvis jeg kan sende lidt karma 😉 KH

 7. Haha, ja det er vist mest en efterårsting, sådan et pandehår 🙂 Det glemte jeg lige, da jeg sad i frisørstolen! Men pyt! Og tak Jeanette, jeg er glad for du kan lide både hår og billeder! KH

 8. Hahaha du er freakin’ fuckin’ skide sød Nanna 😀 Tusinde, tusinde tak! Jeg sender dig masser af virtuelle møssere for den kommentar! Rigtig god søndag 🙂 KH

 9. Ej, men du kan jo også kun være en inspiration med alt det du render rundt og klarer til UG.
  Og så er du vidst lige min (og helt ustyrligt mange andres) kop te!
  Jeg modtog de virtuelle møssere før, det var dælme da dejligt!!
  KH

 10. Du er kraftedeme smuk, du er Cathrine! Helt irriterende smuk, hvis ikke du virkede så helvedes sød. Og nej jeg bander ikke normalt.

Læg en kommentar