Jeg lytter til: Årets sommerplage, I tell you! - ROCKPAPERDRESSES
Jeg lytter til: Årets sommerplage, I tell you!
http://www.youtube.com/watch?v=U7TIZXLegt0

Jeg ved det, hold nu kaje den er irriterende! Og ja, det ligner sgu lidt Rocky Balboa ham fyren i musikvideon. Så meget at jeg skulle se den to gange for at kunne fastslå, at der var tale om en og samme mand, ha! Sejt!
Men nu jeg sender så meget radio på P3, så får jeg virkelig hørt meget skidt og kanel. Det her nummer er skide irriterende, I know, men jeg tror, det bliver årets sommerplage! Vi kan godt vænne os til det. I ved, ligesom vi alle for nogle år siden dansede til Alors on Dance og for endnu flere år siden Las Ketchup, hver sommer sit hit. Der skal altid være ét nummer, der bliver RÅSPILLET hele sommeren på klubber og i radioen, og jeg tror, at Major Lazer er et ret godt bud på dette års sommerplage. Det eneste minus er, at det er lidt for lidt tekst. Jeg tror gerne, folk vil have lidt mere sangtekst på sådan nogen, så man kan stå og skråle med med en øl i hånden. Studenter skal have noget at synge med på for fa’en!

Irriterende? Tjek! Genkendeligt beat? Tjek! God til Bacardi Breezere? Tjek! Sommer kom an, Major Lazer er landet. Det smager egentlig lidt af det her indlæg, hvis I er til den slags.

Hvad siger I? Tilpas irriterende?

7 kommentarer
  1. Puha.. Jeg håber ikke, at den bliver en lige så stor plage som Las Ketchup eller We Speak No Americano. Måske har jeg lige fået en lille hovedpine på.

  2. God til Bacardi Breezere – nu må jeg le-min-røv-i-laser-til-jeg-næsten tisser-i-bukserne!
    Jeg elsker videoen! Den er fan’me skæg altså.. Jeg HÅBER ikke det bliver sommerens uundgåelige. Det er den lidt for træls til 😉

  3. Så fed – jeg er totalt enig med dig om sommer-hit-forudsigelsen… Sammen med en masse Iggy Azalea..

  4. Du har helt ret! Vores “studentersang” var den der hvor de synger “Johnny, la gente esta muy loca – what the fuck”. Jeg husker det ligeså tydeligt, men kan ikke engang huske hvem der har lavet den, haha.
    Tror Major lazor kunne være et godt bud på en sommerplage i hvert fald. 😉

Læg en kommentar