The more the merrier - ROCKPAPERDRESSES
The more the merrier

Så er jeg på vej i seng. Jeg skal op klokken 05.00. Jeg er virkelig imponeret over de, der år efter år sender Go’ Morgen Danmark og deslige, hvor de står sygt tidligt op hver dag. Jeg er allerede ved at dø ved tanken om de næste tre dage. Men det er sjovt, så snart jeg sidder i metroen på vej til DR Byen.

Jeg købte mig en lille gave i fredags. Inden jeg gik på arbejde, smuttede jeg forbi Illums Bolighus. Jeg havde et gammelt gavekort, men har været ubeslutsom derinde et utal gange. Der er så meget pænt, og jeg har aldrig kunnet beslutte mig. Men nu fik jeg truffet et valg. Jeg ville strege Muutos lysestage “The More the Merrier” af ønskelisten, og det gjorde jeg. Jeg har længe været rundt om mange forskellige lysestager; Piet Heins Karlsvognen, så Kubus-stagen af Mogens Lassen. Men det seneste år har jeg bare været vild med Muutos. Den er tilpas skør, lavet af stål og belagt med gummi. Den kan formes i det uendelige og udbygges, og da jeg så, den var kommet i grå i stedet for den hvide og den sorte, var jeg solgt. Så nu står den hjemme i stuen og agerer lyshav. Det er lige før, vi kan spare på elektriciteten med denne her bavian, så meget lys giver den!

Jeg burde købe sager til lejlighedden oftere, for jeg bliver så ekstra glad, når det står der og pynter og ser smukt ud. I morgen pønser jeg på det kjoleindlæg, som en af jer bad om for noget tid siden (jeg husker ikke længere hvem). Jeg har taget billeder af alle mine hverdagskjoler til at starte med. Forhåbentligt et godt indlæg 🙂

6 kommentarer
  1. Det er sørme et godt køb! Jeg forstår godt, at du er tilfreds med dit køb. 🙂
    Og meget bedre end de to andre hvis du spørger mig! 😉

Læg en kommentar