Idas cover: Vinder - ROCKPAPERDRESSES
Idas cover: Vinder

Sponsoreret af TDC

Jeg skulle have fundet en vinder af Ida Corr-konkurrencen for en lille uge siden, men nogen gange kommer livet i vejen, eller bare 36 timers radio på en uge, og så når man ikke det planlagte. Til gengæld er jeg meget imponeret over, hvor mange stærke bud, der er kommet ind på konkurrencen. I er nogle hamrende dygtige fotografer og tegnere. Det har været oprigtig svært at vælge en vinder. Men der er kun en smartphone ? tror den hedder ?One?, så derfor har jeg tygget, tygget og tygget på, hvilket billede der skulle være mit vinderbillede til Idas Cover.

Vinderen blev Julie og hendes løve. Der er noget power over løven ? savannens konge. Og det passer godt til Idas sangtitel; ?Hold my head up high?. Jeg må sige, at jeg er imponeret over stregerne, som jeg tænker mig Julie selv har gjort sig i hånden? Det er i hvert fald super flot arbejde og godt gennemtænkt at få titlens associationer arbejdet ind i billedet. Så til lykke til dig, Julie! Super fint billede, skriv lige en kommentar her, så jeg kan få din mailadresse.

Jeg så også vinderbilledet, Ida havde valg  – det der kommer på coveret. Det var også en tegning ? ganske flot, hvis I spørger mig. I kan se den HER, hvis I klikker under ?Lav cover?. Der er stadig enkelt del tilbage af Idas konkurrencer ? en koreografi en af slagsen. Vinderen kan vist få lov at danse med i musikvideoen. I kan se videoerne HER

 

Måske der bliver lidt stille i denne weekend ? jeg skal aflevere eksamensopgave mandag og glæder mig allerede til én ting mindre at fokusere på.

2 kommentarer
  1. Hej Cathrine. Kunne slet ikke tro mine øjne da jeg så opslaget, var næsten kløjs i min hakkebøf! Tusinde tak fordi du har valgt mit billede, det betyder rigtig meget for mig! Følger trofast din blog og glæder mig til at hører mere om bog-projektet. Igen, tak tak tak! xxx Julie

Læg en kommentar