Aldrig igen. Basta. - ROCKPAPERDRESSES
Aldrig igen. Basta.

I dag binder jeg sløjfen på det mest hektiske forår, det hårdeste semester, jeg nogensinde har haft. Jeg skal til eksamen kl. 16.30.
Året startede ud med at jeg blev

 

35 kommentarer
 1. Det lyder virkelig også hårdt, men super godt gået. Man bliver også nødt til at sige fra indimellem og lytte til sig selv. Det er bare så svært. – man vil nå det hele. Men synes godt du kan give dig selv et skulderklap.
  Og held og lykke med eksamen.

 2. Du er så sej! Fedt at erkende når det er tid til at stoppe op.
  Det er første gang jeg kommenterer tror jeg – men har læst med længe.
  Hver gang jeg hører dig i radioen bliver jeg lidt stolt – sådan; Hende kender jeg 🙂 Nåå nej det gør jeg jo ikke rigtigt – men alligevel..
  Held og lykke til eksamen – og nyd ferien 🙂

 3. Hold nu op du er en travl dame 🙂 Det lyder bestemt fornuftigt at skære lidt ned, selvom karrieren jo også er vigtigt. Personligt har jeg den indstilling at jeg vil arbejde for at leve, og ikke leve for at arbejde 🙂 Det er noget jeg engang hørte en eller anden sige, og de ord har gjort rigtig stort indtryk på mig!

 4. Respekt til dig, Cathrine! Jeg synes, du har verdens sundeste indstilling til karriere og privatliv!
  Man må altså bare træffe nogle valg i livet, selvom man ikke aner, hvordan tingene kommer til at flaske sig. Sandheden er jo, at det sjældent går som man tror… Selv kom jeg hjem fra udveksling sidste sommer, genoptog mig arbejde, søgte en praktikplads, som skulle være SIDSTE stop inden specialet, kandidatgraden og et rigtigt job med voksenløn. Jeg fik min drømmepraktik. Og så blev jeg gravid. Bum-bum.
  Jeg har kæmpet mig igennem praktikken (kvalme, plukkeveer, bækkenløsning – jeg siger dig, man oplever meget med sådan et lille væsen i maven) – og om lidt går jeg på “barsel”. Så må specialet vente. Og det fede job. For jeg skal jo nok nå det hele. Og lige nu skal jeg først og fremmest være nogens MOR! Og hvor stort er det ikke lige? Meget større end det fede job med voksenløn, synes jeg 🙂
  PS: selvfølgelig gider radioen dig også i juli, august, september osv. – hvem skal jeg ellers lytte til hen på aftenen?

 5. Det modigste er sgu at indse at det var for meget og at man ikke kan mere. Der er mangeaf de store topledere som kører i en bobbel i flere år og lige pludselig, så går man ned med stress

 6. Det er så sejt af dig at du viser at man ikke behøver presse sig selv og at det er okay at stoppe op og rydde lidt op i ‘tingene’. Du er virkelig stærk og jeg beundre dig for det! 🙂

 7. Hvor er jeg glad for at du lytter og siger stop. Virkelig. Det er så let bare at fortsætte med at presse sig selv. Det har jeg gjort. I 8 år. OTTE år hvor jeg ikke har haft et liv men bare overlevet. I februar nåede jeg bunden, kroppen brød sammen og resultatet kan du læse om her :http://christinamelchiors.dk/mennesker/sandheden-om-hvordan-det-i-virkeligheden-er-gaaet/
  Og får du brug for råd mod stress, så har jeg skrevet nogle her http://christinamelchiors.dk/mennesker/10-gode-rad-til-stressramte-og-dig-der-kender-en/
  Tro mig. Du vil IKKE ende der hvor jeg er.
  Kram og highfive herfra

 8. Har lige set dit billede på Instagram med 10-tallet. Stort tillykke Cathrine, hvor er det velfortjent 🙂 Sendte også positiv energi og krydsede fingre til dig hele dagen!

 9. Sejt! Må også indrømme, at dit program har lydt helt sindssygt. Dyrt købte erfaringer – men godt at du sagde stop inden det gik endnu mere galt!

 10. Du er for sej. Jeg havde været død 5 gange inden for den periode du har været igennem. Og så synes jeg at det er en rigtig god ide at du vil tage tingene som de kommer (og hvis radioen ikke vil have dig mere er de bare dumme – sidder lige nu og nyder din radiostemme til ellers dødsyg eksamenslæsning, tak!)

 11. Det krever så meget mod at sige stop – vi er dyktige piger som kan alt og ikke alltid kender våres grœnser så alt for godt. Hvorfor føles det at hive i den der nødbrœmse som et nederlag ?! Sidder selv i en ny by med nytt og sindsygt sjovt men også sygt anstrœngende arbejde – min fine mann og dejlige venner er langt vœkk – dine œrlige indlœg hjœlper – mange takk 🙂

  Karoline // ificouldchoose.blogspot.com

 12. Ja lige præcis, det er lige så vigtigt at sige fra som at sige til! Og tak for heldet og lykken, det hjalp 🙂 KH

 13. Tak Rikke, fordi du lige skrev i denne omgang. Og ved du hvad, det glæder mig simpelthen sådan, at du tænker sådan, når du hører mig i radioen, virkelig 🙂 Det er den der helt særlige stemning, der er herinde, som I danner sammen med mig. Tak!
  God aften!
  KH

 14. Ja det har jeg i hvert fald været 🙂 Og du har fuldstændig ret “ikke leve for at arbejde”. Men det er nogen gange rigtig svært, når man laver noget rigtig sjovt til arbejde – så bliver grænserne noget mere udhviskede 🙂
  KH

 15. Tak Christine! Du har helt ret “life is what happens when we’re busy planning the future”. Og må jeg så have lov til at sige, hvor ER du altså bare knaldbragende sej! Helt ærlig, hvem klarer lige en drømmepraktik med bækkenløsning og kvalme? Ikke hvermand. Det gør du. Og det er så stærkt! Så til lykke med det, og til lykke med din snarlige barsel. NYD den! KH

 16. Ja du har så meget ret, det tror jeg også. Men vi er jo ikke meget værd, når først filmen knækker! KH

 17. Vi skal bare begynde at åbne munden og tale højt om det, så det ikke bliver så “stakkels” og stigmatiserende eller taburiseret. Synes lidt det går i flere retninger 🙂 Og tak Karen, det hjalp!
  KH

 18. Tusinde tak M, hvor er du sød. Det så rigtigt, og det skal vi altså turde. Stoppe op og mærke efter. KH

 19. Åhr hvor er du stærk Christina, simpelthen. Stærk som en okse. Jeg læste begge dine indlæg, og sikke nogle oplevelser, du har haft. Jeg har oplevet, at den helt store forskel, i at komme mig, var at sige det højt. Det kræver mod, men det gør en forskel. Og hvor er det stort at se så mange give lyde fra sig inde hos dig.

  Det kan meget vel være at jeg linker til dig, hvis jeg laver noget mere stressrelateret herinde. KH

 20. Det kender jeg godt, men alle mennesker, selv Dronning Margrethe, har onder at kæmpe med – nobody’s perfect 😉 TAK Sofie! KH

 21. Ja det var så dejligt, virkelig, sikke en forløsning. Det havde jeg bestemt ikke regnet med. SÅ tusinde tak for den gode energi – det hjalp jo tydeligvis! KH

 22. Ja men heldigvis mærkede jeg konsekvenser hurtigt – tænk de der bygger op i årevis! OG tak Ida 🙂 KH

 23. Åh jeg krydser fingre for din eksamen! Og tak Laura, vi kan hvad vi vil – i hvert fald et vist stykke af vejen. Det med at tage et skridt ad gangen er absolut ikke min force, men så kan jeg jo lære det henover de næste par måneder 🙂 KH

 24. Det er lige præcis det! Vi kan jo netop alt, så det er så svært at kende grænse og så i øvrigt at turde sætte den. Og så kommer vi hurtigt til at undskylde, hvis vi “brokker” os over at have for meget at lave, for meget i gang. Det er den sværeste balance. Du er sej, Karoline, at turde tage skridtet og gøre noget for dig selv. Det er sejt. Også selv om det kræver tårer og afsavn. Du er stærkere end du tror. KH

 25. Mange tak, Cathrine!
  Og i lige måde – der er store ting i vente for dig, det er jeg sikker på!

 26. Tak <3
  Og ved du hvad det sjove/skræmmende er? Jeg synes overhovedet ikke selv jeg er stærk, tværtimod synes jeg at jeg er svag, fordi jeg ikke kunne klare mosten. Hvilket jo er ret sygt, når man ser på, hvad jeg reelt har udsat mig selv for og kodeordet omkring stress, når det er rigtig farligt: Der hvor man slet ikke selv kan se, hvor off man er.
  Så om ikke andet, så er jeg glad for at kunne tjene som almindelig skræk og advarsel Ha ha 🙂
  KH C

 27. Jeg under dig sådan verdens længste sommerferie! Håber både DR vil have dig over sommeren, men håber virkelig også der bliver tid til ro på lokum, torsdagsbranderter og søndage med Frida og A i parken.

  Hende Malou lyder klog 😛 Hun havde også ret – satme sejt at rive et 10-tal hjem altså!!! Jeg tog en (tilfreds, meget tilfreds) 7’er på min BA. Helt uden forberedelse. havde lavet en dispostion men havde ikke en gang læst min BA igennem siden jeg afleverede. Så sad jeg der til eksamen med en brækpose, kvalme, svimmelhed (det kan være svært at skjule en graviditet). “Ja, Malou – vi synes der var stor forskel på din skriftlige og mundtlige del” – No shit, Sherlock! haha… Men jeg klarede det. Havde skrevet verdens bedste BA! Drop at tanken “what could have been if only…” VI gjorde hvad vi kunne under den givne omstændighed.. BUM!

  Nu er sidste eksamen på torsdag. Har været på festival. Er træt i min graviditetskrop nu.. Prøver at forberede mig bare lidt.. Har besluttet mig at tage kørekort – det må være på tide når jeg er 28, gravid og snart færdig uddannet! Så jeg skal på manøvrebane det meste af dagen i morgen og så op og sætte op og gøre klar til laaang eksamen torsdag (hjemkundskab – som hippie-krea-lærer skal det se pænt og æstetisk ud). Bagefter er det sommerferie, så nok ledighed (hvem vil ansætte en gravid?) og så barsel.. Måske jeg skal komme over og være maid hos dig og A, så kan du være på lokum i fred mens jeg støvsuger 😛 Jeg laver også en temmelig god koldskål – haha!!

Læg en kommentar