Dagens: Bjergtrøje - ROCKPAPERDRESSES
Dagens: Bjergtrøje

Gul er en lidt farlig farve. Jeg ejer en enkel gul trøje, det er den der silkebandit fra H&M Trend. Og ærligt talt. Det ligner sgu lidt en bjergtrøje førertrøje (Tour de France, ikk?). Jeg mangler bare et par prikker på den. Og egentlig vil jeg også vove at påstå, at man også skal være brun i den kulør, gul. Men jeg har aldrig levet efter “burde”, så jeg bar farven stolt i maddiketilstand jf. min kulør uden prikker.

Vi var på indisk restaurant i fredags, Indian Taj lige ved Dagmar Bio, og selv om jeg har gået forbi stedet mange gange uden at skænke det en tanke, så var det faktisk virkelig god mad. Og tjeneren var virkelig sød, og vi kom til at tale om Shahrukh Khan Og Katharine Boo med ham. To kæmpe store indiske skuespillere. Og fordi jeg kendte navnene på dem og havde set et par film og været i Indien, måtte vi få all you can eat på alle vores retter, hah! Det var en god aften, og vi gik hjem langs søerne, iført bjergtrøje førertrøje.

Det gik også stille og roligt med at sige farvel til mine Stories-kolleger. Jeg havde roulade med, de var glade. Inden jeg gik hjem, blev der sunget “Så gir’ hun nok en lille én” over højtaleranlægget. Og så stockede jeg også op på mine yndlings beautysager. Og fik et par sandaler med i købet. Ikke dårligt.

Og nu! Arbejde! Radio til i aften. I aften middag med gode venner. Hvorfor er weekenden altid overstået før man kommer i gang?

PS: På læberne er det MAC’s Pink Nouveau!

 

 

6 kommentarer
  1. Super fedt dagens Cathrine! FYI er bjergtrøjen i Touren hvid med røde prikker og førertrøjen gul, så Cathrine du lægger nr. 1 😛

  2. Hvis jeg forstår dit spørgsmål rigtigt, så er den gule trøje (førertrøjen) den cykelrytter som lægger nr. 1 i løbet 🙂

  3. Jep det er det, jeg tænker at lave et enkelt “før”/”efter”-billede med håret 🙂
    KH

Læg en kommentar