Dagens: Carried away - ROCKPAPERDRESSES
Dagens: Carried away

For første gang var det vores gode venner der skulle giftes. Vi har været til en del bryllupper efterhånden; min fars, søsters, min kærestes storebrors, underboers. For første var det nogen i vores egen vennekreds, der skulle giftes. Og det var fantastisk. En af mine kærestes bedste venner fra gymnasietiden friede til sin kæreste en kold oktoberaften i Tivoli sidste år, og i går samledes vi alle; familie, venner, i Frederiksberg Kirke for at fejre deres kærlighed til hinanden. Vi har været lidt et trekløver dengang – min kæreste og jeg og hans to bedste venner og deres kærester. Vi mødte nemlig alle hinanden inden for de samme få måneder. For snart seks-og-et-halvt-år-siden. Vi har årsdag med et par ugers mellemrum. Så at vi nu er her, ved vielse, kirke, et ja, det gør mig så glad. Der er ikke noget større end ægte kærlighed. Overhovedet. Den slags kærlighed der kan blive ved med at udvikle sig. År efter år. Der er ikke noget større. Så vi fældede tårer, gav knus, skålede, hørte taler, klappede, “de længe leve, hurra!”, skiftede stiletter ud med sneakers, dansede, skrålede, købte natmad og sad på Kgs. Nytorv kl. 04.45 med lyseblå himmel og klaset pandehår. Det var den perfekte aften, de var smukke, Frederiksbergs flotteste brudepar lørdag den 8. juni. En perfekt, varm sommerdag i 2013.

Jakken er en gave fra Soaked in Luxury! Og kan I huske, I alle bad om at se mig i Conscious-kjolerne? Jeg købte 4 kjoler men returnerede lynende hurtigt to af dem. De sad bare ikke pænt, så der var ingen grund til at vise jer dem. Og som Bedste Ven B sagde; ?dine øjne stråler af lykke, når du tager tylkjolen på?. Hun var ikke i tvivl. Jeg var ikke i tvivl. Det blev en keeper. Og så fik jeg den bare lagt op hos skrædderen, så den var brugbar. Den perfekte kjole, og jeg føler mig faktisk lidt heldig at have den i min samling.

?Carrie? gik igen mange gange i løbet af dagen og aftenen. Fx fik min kæreste og jeg at vide, at vi begge to var ?totalt Carrie i dag?, haha, det tror jeg ikke lige, han kunne finde ud af, hvad han skulle synes om. Men det var vel et kompliment for os begge! Mig med tyl og Choos på fødderne, ham med opsmøgede bukser og blomst i knaphullet. Jeg blev helt genforelsket. Det bliver jeg tit.

Og så er der Katrine – den ene del af trekløveret. Hun var også i Conscious, fantastisk smuk. Vi har det altid sjovt, griner og er ærlige. Som da jeg satte mig ned på lokummet for at tisse (hun var selvfølgelig gået med ind, det gør veninder); “Du ligner Carrie, når du tisser!”. Min lykke var gjort, haha! Om fire måneder siger hun ja til sin kæreste. Det glæder jeg mig til. Bryllupper er det bedste. Punktum.

   

78 kommentarer
 1. Jeg dør! Den kjole er jo bare helt igennem perfekt!
  Gid jeg ejede den så jeg kunne ha’ den på til min 25 års fødselsdag! Jeg elsker tyl, knuuuuus elsker!

  Du ser for resten brand godt ud! Helt igennem 😀 Nu tog du vel ikke for meget opmærksomhed fra bruden, vel? <3 😀

 2. Årh, hvor er du altså bare dejlig livsbekræftende at se på, Cathrine! Hver gang jeg logger ind på bloggen får jeg altid et smil på læben, pga dit skønne smil og dine evigt sjove og ikke mindst positive anekdoter 😉 Og Carrie? JA! Du er sgu lidt ligesom en dansk Carrie Bradshaw, lidt uheldig, selvironisk og minder andre om, at det er okay, at ta’ en balkjole på om morgen, hvis det er dét man har lyst til!!!

  Kæmpe smil og krammer herfra 🙂

 3. ELSKER DET! Du er smuk, og I er smukke, og det hele stråler af glæde. Det lyder som sådan et bryllup, man gerne ville have været med til.

  Men stakkels kærestemand, da. Han må føle lidt pres, når nu del et af trekløveret lige er blevet gift og del to er på vej. 😉

 4. Synes simpelthen du er så smuk!! Du udstråler virkelig lykke og glæde!
  Man blir helt glad af at se på dig(lidt misundelig)
  I er i øvrigt et rigtig sødt par;-)
  Go’ aften:-)

 5. Åh, hvor er du bare helt ualmindeligt pæn! Jeg elsker det outfit til dig, det er så perfekt og gennemført, som det kan være. Specielt fordi du stråler, som altid 🙂

 6. Hvor er du bare flot, Cathrine! (det samme gælder din kæreste ;)) – godt kjolevalg og hvor lyder det som en helt uforglemmelig dag 😀
  tak for en god blog og jeg håber din søndag har været god 🙂

 7. Du er og bliver fantastik Cathrine! Jeg elsker måden du har stylet kjolen, og du er virkelig den største inspiration for mig! Din helt fantastiske stil både tøj og indretnings mæssigt, din skrivestil, dit humør osv! Du er virkelig bare den som jeg ser op til, som jeg før har skrevet! Også er du jo fantastisk smuk!
  Gad vide om du bliver den næste der skal giftes? 😛
  Knus <3

 8. Nøj hvor du fin! Kjolen, jakken, læberne, tasken, skoene og ikke mindst neglene passer sammen som noget nær det perfekte! Og dig og din kæreste… som i står der og stråler! I ligner en million sammen! 😉

 9. Cath, hvor er du smuk!!!!

  Trekløver….. Hvor to af kløverens blade snart er gift? Hvornår mon det sidste blad bliver gift? Uuuh…

 10. Hold nu bøtte hvor ser du blændende godt ud! Indeed Carrie! Og det gør din pæne kæreste og veninde søreme også. Bryllupper er fantastiske, elsker dem! Alle render rundt og er små forelskede sådan en dag, ikke bare brudeparret selv.
  Glæder mig til at se flere bryllupsoutfits i løbet af “sæsonen”, hehe.

 11. Hvor ser du fin ud 🙂
  Hvordan er Gucci tasken, kan der være meget i den? Hvad gav du for den? Overvejer og købe den så vil gerne lige høre din mening 🙂

 12. Hvor er du bare pisse hamrende fantastisk smuk og lækker, og det er din bedre halvdel A. også!! Bum.

  Jeg kan ikke lade være med at tænke, hvor det bliver de sidste blad i trekløveret, der skal giftes? Jeg håber du stadig blogger til den tid, og at vi kan få lov at følge dig igennem bryllupsplaner og alt, hvad der hører med.

  Kh. E

 13. Du kunne have deltaget i Madeleines & Chris bryllup i Stockholm, så flot er du bare………….:-)
  og din kæreste er heller at kimse af.
  Kram

 14. Hvor ser du skøn ud Cathrine, jeg elsker kjolen, skoene, den smukke taske, de røde læber og dit påhæng 😉 Det hele er bare så gennemført! SMUKT! 🙂

 15. FANTASTISK!
  Tak for dette indlæg! Du ser helt igennem lykkelig ud, og har givet mig et smil på læben til trods for eksamenslæsning, der tilsyneladende aldrig stopper. Ha’ en dejlig søndag aften.

 16. Nu blev det altså min tur til, at kommentere i kommentarfeltet.
  Bedre sent end aldrig 😉 Du er simpelthen så skøn! Man kan mærke din personlighed ikke kun igennem billeder, men også din utrolige skrivestil!
  Jeg viste en af mine gode veninder en af dine “Nu-skal-vi-snakke-seriøst-men-med-en-blanding-af-god-humor-indlæg”, og jeg kan godt sige dig, vi var flade af grin! 🙂 Viste ikke at det var muligt ved et blogindlæg, men der tog du altså fusen på os, så tak for god underholdning, en kedelig onsdag aften (;

  Også må jeg altså sige, at din kæreste han har Cyron Melville smilet, det må jo ikke være så tosset at være omgivet af (;

 17. Kærligheden, lykken og velværen stråler ud af disse billeder. jeg elsker det. Din fine mand og smukke dig klæder hinanden som chokolade og jordbær. For pokker i er lækre!
  det her er nok top 5 af dine indlæg på min egen personlige liste. Jeg elsker det.

  Og de der Choo’s… TO DIE FOR! <3

 18. WOW så flot! Sig lige, at det er dig og din kæreste næste gang, i ville uden tvivl være det smukkeste par….. 😉

 19. Du ser fantastisk ud! Og du sagde “numsehul” i radioen i dag 😀 jeg har ventet spændt på at høre dig i radioen. Og nu er du der hele tiden. Du er min nye yndlings radiovært!
  //B

 20. Nøøøøøøørj, hvor er du fin! Elsker at du gang på gang kurerer mig for min farveforskrækkelse – hvis jeg ikke kom her forbi et par gange om ugen, ja så ville jeg aldrig trække i andet end den sikre grå/sort/hvid kombo.
  Og vi tager den lige én gang til: du ser brand godt ud!

 21. Wow hvor er du smuk!! Og du udstråler simpelthen glæde hele vejen igennem! Fangede mig selv i at sidde med et lille smil på læben, da jeg læste indlægget 🙂

 22. Du ser dog helt fuldstændig fantastisk ud! Skal lige samle kæben op fra gulvet! 😀 Fortryder helt ind til benet jeg ikke købte den kjole! Men lige en gang til, du ser fantastisk ud! 😀

 23. SMuk med aller smukkest på søde C. Du ser fantastisk ud, og håber det bliver din tur næste gang der skal fries i vennekredsen 😉

 24. Hold.nu.op! Du ser SÅ fantastisk smuk ud! Hele outfittet er så flot, så flot!
  Din kæreste og Katrine var sgu også flotte! Wauw!

 25. Got no words! Smukt med smukt på! Og du må uden tvivl være virkelighedens Carrie (= kompliment)….

 26. Hold da magle hvor ser du godt ud, altså. Og hvor er den kjole intet mindre end fantastisk! Virkelig Carrie!
  Og din kæreste og dig ser fantastiske ud sammen. Håber for jer begge, at det snart er jeres tur.
  Virtuelle knus og kram.

 27. Hvor er I fine, dig og A.

  Jeg ved ikke om det er muligt, men jeg fik næsten tårer i øjnene over de sko. Hvor er de bare flotte!! Virkelig flot håndværk. Er fuldstændig solgt!

 28. Så fint! Og seriøst, min første tanke var også bare Carrie lige da jeg så billederne 😉 Er forresten helt vild med den matchende læbestift og taske også!

 29. Hold op hvor du ser godt ud! Kombien af Choos, tyld & gucci går man vist heller aldrig helt galt i byen med 😉 Du stråler jo som en sol og du har den skønneste udstråling! Håber I nød brylluppet i det skønne vejr!

 30. H&M burde da bruge jer to og bruden som deres næste kampagnemodeller. I ser jo for skønne ud i hver jeres smukke conscious kjole 🙂

 31. Hvor er det dog et fortryllende indlæg! Og hvor ser du fortryllende godt ud, og hvor er I et fortryllende smukt par! Og hvor er din blog fortryllende. Du er bare fortryllende!

 32. Wauw, wauw, wauw, wauw, wauw, wauw, wauw, wauw, wauw, wauw og WAUW. Hvor er du bare virkelig smuk. Og kjolen, kæresten og veninden med!

 33. OMG!!! Der er jo SÅ meget Carrie over den kjole og dig! Og skoene og tasken er jo bare prikken over i’et. Du ser helt igennem fantastisk ud, og jeg kan godt forstå, hvis du for dit indre har haft intromelodien til SATC!!

 34. Elsker bryllupper!!! Super smukke kjoler. Er også helt vild med Katrines. I ser alle skønne ud:) Og hvor er du dejligt, at du ofte bliver forelsket på ny:)

 35. Dejligt indlæg. Jeg er lidt kynisk og minder nok mere om Miranda. Typen, der ikke drømmer om stort bryllup og fest. Men du vækker alligevel bryllupsdrømme i mig med det her indlæg. Jeg skal bare finde manden nu 😉 Men først skal min veninde giftes til næste år. Vi har i maange år joket med at jeg skal være brudepige i tyl til hendes bryllup og for nylig sendte hun SMS, om tylkjolen var klar? Så enten skal tylnederdel i skabet friskes op med corsage top eller også finde noget andet .Drømte om conscious kjolen i foråret, men der havde jeg jo ingen anledning.

 36. Det er så fortryllende at læse .. Jeg har efterhånden læst ordene igennem nogle gange, og bliver ved med at have indlægget markeret som ikke-læst på bloglovin, fordi jeg ikke har lyst til helt at slippe det. Bliv ved med det du gør!

 37. Det her indlæg og de her billeder gør mig så glad!!! Lyder fandeme som en god dag. Og du ser skide godt ud!

 38. Hej Cath- du ser fantastisk ud! Jeg har en kjole der skal lægges op forud for julens fester- hvilken skrædder bruger du? Jeg er så nervøs for at aflevere min smukke kjole til en der ikke passer på den:)

 39. Tak Kat, du er sød! Jeg har gladeligt brugt Djurhuus på Falconer Allé på Frederiksberg ved siden af Kvickly 🙂 KH

 40. Perfekt- mange tak ( og meget fornem hastighed i kommentar besvarelse – super god stil:). God jul + Cuba til dig. Var der i 2010 og det var en tur jeg vil huske hele mit liv!

 41. Det er sjældent, jeg er så hurtig, men nu sad jeg her lige 🙂 Rigtig god jul til dig også, Kat, og god fest med kjolen! Øj hvor jeg glæder mig til Cuba 🙂 KH

 42. Du ser simpelthen så skøn ud i denne kjole. Drømmer selv om at finde den til et sommerbryllup i år. Må jeg spørge hvilken størrelse du har den i? Og hvad du er normalt? Kan du huske prisen på den? 🙂

Læg en kommentar