Dagens: I Nyhavn - ROCKPAPERDRESSES
Dagens: I Nyhavn

Det blev noget sent, før jeg lokkede fødselsdagsbarnet til at tage nogle billeder. Og til den tid var det næsten for mørkt, så de er lidt grynede. Men jeg gad ikke rigtig belemre fødselsdagsbarnet med at tage billeder på hendes fødselsdag, indtil jeg fortrød og gerne ville belemre alligevel, haha! Jeg havde jo taget Dannebrogsfarverne på; rød og hvid med en pink taske og sorte sko. Det føltes virkelig modigt, for jeg er generelt ikke så god til rød. Jeg vil gerne være god til rød, men oftest synes jeg, det kan se lidt billigt ud. Spørg mig ikke hvorfor, for det er kun billigt på mig. Andre kører med klatten, den røde klat.

Men min Trend-jakke kan få alt til at se eksklusivt ud, så når den er på, er der ingen der kan stoppe mig, haha, så får den på alle røde tangenter! Jakken er i øvrigt på udsalg i H&M med -50%. Det tippede jeg også om på Insta forleden, og tænkte I gerne ville vide det her også.

Efter middagen tog vi i Nyhavn til en drink, og vi nåede kun at sætte os, så fik vi serveret en flaske vin “fra herrerne klokken 3 bag mig”, sagde tjeneren. Og det rejser en ret sjov snak jeg har haft tidligere på ugen. Hvorfor tror alle mænd, man er ledig? Interesseret? Inden for deres rækkevidde? Jeg vil ikke gå for meget ned i snakken, for jeg tror, det skal i en klumme, men hvis I har nogen tanker, så del dem endelig! Og så kom der shots, som vi takkede nej til “Men vi er på polterabend, de her to skal giftes! Vil I ikke sidde med os? Det er deres sidste aften som frie mænd”. Sgu da ikke en torsdag. Dårligste løgn nogensinde. Så nej tak. Vi drak to glas vin hver og gik hjem i seng. Dejlig torsdag. Og nu? Dejlig fredag. Arbejd’arbejd’. Så fornøjelse senere!

 

17 kommentarer
 1. Jaiks du er lækker! Kigger på de der Choo’s og tænker, du må simpelthen være så glad for dem, utrolig lækkert outfit, men de gør lige det sidste, wauw! (Måske skal jeg gå ned og købe de der Alexander Wang alligevel) …

 2. Arg! Mænd! Jeg bor selv i Aalborg, er i et godt forhold på 5. år med drømmefyren i mit liv, men stort set HVER gang jeg er i Gaden med pigerne bliver jeg raget på! Måske det kun er en ting, der hører Jomfru Ane Gade til, men jeg har simpelthen ikke tal på alle de gange, jeg er blevet raget på brysterne, røven mm. af klamme stoddere, der tror det er helt legitimt, blot fordi jeg er hunkøn og de selv har fået lidt alkohol indenbords! Måske det som sagt kun hører Aalborg til, men jeg synes ofte ude på dansegulvet og i baren, at den normale “1.gangs hilsen” foregår på følgende mulige måder: man mærker pludselig en gnide sit underliv op af sin bagdel, fyren som det første kniber ens røv, rager én direkte på boobs og bagefter sender supercharme smilet, som jeg nu er godkendt osv., osv.!
  Hos mig er der dog kontant afregning, skal jeg hilse og sige – af mere hårdtslående karakter! 😉 Men hvorfor fyrene automatisk tror man er ledig, interesseret eller villig uden at have haft øjenkontakt i længere tid først, ja, det er mig en gåde?

 3. Hvor er jeg glad for, at du rent faktisk får brugt dine nye, fine sko! Jeg er hende, der venter på en “speciel anledning”, hvorfor jeg pt ligger inde med et par helt ubrugte Balenciaga, YSL og ja, Jimmy Choo…

 4. Måske det kun sker for de skønne damer med mænd, fordi jeg synes nu aldrig det sker for singlepigerne 😉

 5. Jeg synes som regel det er virkelig irriterende, når fremmede mænd køber drinks til en. Jeg kommer primært på de dyrere cocktail- og vinbarer (mest af alt fordi jeg nørder god sprut og gode vine), og her sker det virkelig ofte, at man får tilbudt drinks af fremmede, især hvis man er en lille gruppe veninder. Det er altid samme procedure: bartenderen kommer over med drinks (og som regel nogle søde, klistrede nogle, fordi de tror man kun kan drikke barbie-drinks fordi man er en pige), man skåler og smiler (anstrengt, for vores vedkommende) og efter at halvdelen af drinken er drukket kommer de over for at sætte sig hos os eller invitere os over til dem.

  Jeg bryder mig ikke om det, for det er oftest lidt akavet at sige nej, men samtidig er det svært at undgå følelsen af, at de har købt ens tid. Det kan være meget galant af en fyr at købe en pige en drink, men det skal være efter man har snakket sammen/flirtet et par minutter, og ved, at der er kemi. Der er ikke noget værre end at sidde og føre akavet samtale med en gruppe fremmede mænd, man egentligt ikke har lyst til at snakke med. Jeg føler ikke, at jeg er fri til at gå før drinken er drukket. Som oftest takker vi derfor nej til drinks. Til gengæld er det virkelig sjovt at købe drinks til en gruppe fyre på en bar, de bliver så befippede, når man behandler dem, som de behandler en.

  På flere af de gode barer i New York – blandt andet Milk & Honey – skal en fyr spørge bartenderen, om han vil spørge en, om man kunne være interesseret i en drink, der er det imod husreglerne at kontakte piger direkte. Det er så rart, så kan man selv bestemme, hvem man har lyst til at bruge sin aften på.

  Ps. Ingen regler uden undtagelser: den fyr, jeg har set de sidste par måneder, kom ned med et glas champagne til mig på en bar, og det var da jeg gik op for at takke for glasset, at jeg faldt lidt for ham.

 6. Du ser da vildt godt ud i rødt! Og ja, det er irriterende at skulle være scoreoffer når man bare vil have det sjovt med veninderne og ikke er interesseret i mandlig opmærksomhed… Det sjove er at jo mindre interesseret man er, jo mere opmærksomhed får man tit! Måske er det auraen af “jeg har det sjovt og vi er os selv nok” der gør dem så interesserede? Måske tager de det som en udfordring, eller måske udstråler det bare noget andet (selvsikkerhed, naturlig charme fordi man netop ikke har noget behov for at imponere) der virker mere attraktivt.

 7. De vildeste SATC-vibes fra det sidste billede 🙂 En SATC-kvinde hopper heller ikke på sådan en torsdags-løgn om polterabend.. Mænd, altså!

 8. Meget misundelig på dit skirt. Købte et rødt selv den anden dag, men det mangler lidt fylden som i det du har på. FAN af DK looket:-)

 9. Jeg har fået fortalt at når man er i godt selskab, af veninder, kæreste eller har oplevet en række fantastiske ting, udstråler man glæde, lykke og selvtillid. Hvis der er noget mænd tænder på er det kvinder der tror på sig selv – de er sexet og er den man vil ha’ med hjem. Tror ikke det er fordi de går ud fra man er ledig eller interesseret. De er som fluer der tiltrækkes af lys, de skal bare undersøge hvorfor du har så dejlig en udstråling. Singlemænd vil ofte som singlekvinder finde den der søde en.
  men generalisere kan man jo altid 🙂 og stygge stoddere der bare vil have noget på den dumme findes jo osse.

  du er Slet ikke billig ud i rød!

Læg en kommentar