Dagens: Pigen og maddikerne - ROCKPAPERDRESSES
Dagens: Pigen og maddikerne


Jeg har været lidt ved siden af mig selv i dag, så derfor det sene indlæg. Men det går i den rigtige retning, og jeg har vist næsten fundet mig selv igen.

Jeg havde det her utroligt ustrøgne sæt på i sidste uge. Og så ville jeg lige prøve mit lille fotostativ af nede i gården. Jeg må have taget 40 billeder uden hoved og 40 uden fødder og så lige en håndfuld uskarpe og tre der blev nogenlunde i orden. Var helt svedig til sidst. Men jeg ville bare så gerne forevige mit ananassæt, som jeg købte for hundrede år siden i H&M. Dengang jeg stadig gik med uldfrakke og støvler. Det er lidt kødfarvet, så det vil klart begå sig bedst til et par brune stænger. Men nu har jeg skruet op for farverne i redigeringen, så de benser ikke ser helt hvide ud. Små maddiker. Giv mig sol og Sunny Beach, nuuu!

I dag vil jeg tie lidt stille og ikke snakke så meget her, men derimod bare gå i seng. Så sov rigtig godt alle sammen. Jeg vender forhåbentligt stærkere tilbage i morgen.

23 kommentarer
 1. Hvad gør man når man er uinspireret og i trist og kedeligt humør?
  Man går tilbage i bloggens arkiv og genlæser indlæg fra juni/juni 2012 – og bliver straks glad igen!
  Tak for det!

 2. Jaaaaaa Sunny here we come, glæder mig til at indtage en pool sammen med dig. Vi kan tage vores sæt på, dig, mig og Meme. Så bliver vi ens. Og svinge en Disco over skulderen. Hell yeah!

 3. Hej Søde Cathrine.
  Jeg vil bare sige at når man har været en uge på charterhell-ferie (ja ja all inclusive og aftenunderholdning tilført en pina colada) og man har sådan ca. 270 ulæste blogindlæg på bloglovin, så er det altså din blog der bliver spolet igennem først – er det mon definitionen på en yndlingsblog? Det tror jeg vist nok lige det er 🙂 God aften og hvor er du altså bare skøn. Ps, du er altså også det første der bliver læst i Woman-bladet 🙂

 4. Ahh du er skøn Anne Sofie, hvor er det dejligt, du læser med! Selv på de gamle sager! 🙂 TAK! KH

 5. Ahmen altså Stephanie, hvor er du sød. Først og fremmest velkommen hjem, det lyder nu alligevel ikke dårligt med pina colada – klart en af mine yndlingsdrinks! Og så siger jeg “Jøsses!” med alle de indlæg – det stresser også mig helt, haha, tre dage uden at læse indlæg og man er spammet. Men det er jo god og underholdende læsning til mange timer. Så hvis jeg bliver læst først, er jeg helt glad og stolt, TAK 😀 Og også fordi du bladrer om til mig først i Woman, ihhh dejligt! Nu vil jeg sove godt i nat med et smil på læben. Sov godt! KH

 6. Du ser jo altid godt ud, på trods af lidt krøller 😉 Sættet er ihvertfald rigtig fint. I øvrigt tænkte jeg først da jeg så billederne at de var da meget godt fanget, så når du selv har stået for dem skal du da lige have props for det 😉

 7. Har spottet dig i dag – to gange! Da jeg så dig anden gang i Magasin følte jeg mig virkeligt som en stalker… selv om det var tilfældigt. Var inde i Stories i dag 🙂 Må indrømme at mit engelskstuderende hjerte blødte da jeg så kortet med påskriften: “Are your skin ready for summer?” – av. Men jeg så jo dig, og så var jeg lidt starstruck over dét (hvorfor jeg ikke sagde hej).
  Nu siger jeg hej!

 8. Tak Yasmin, det tog også kun 100 takes at få de her få billeder i kassen haha 😀 Så stort tak! KH

 9. Haha, du er god Sarah! Næste gang bliver det et hej! Jeg bad dem om at ændre det med det samme, det havde jeg slet ikke set, vi har så mange små skilte. Godt du sagde det 😀 KH

 10. Tak Hosannah, jeg er også så glad for det. Det ser helt forkert ud på mine gamle billeder uden pandehår 🙂 KH

 11. Jeg har ikke set det faktisk, men det hang der et stykke tid. Det var lidt til den dyre side pga. materialerne, så folk hoppede ikke direkte på dem. Men du må prøve at gå forbi og kigge! Og nej, sikke et møgvejr :/ KH

 12. Det skal jeg nok! Men man bliver jo lidt forlegen… Selv om du så sød ud, som du altid gør.

  Jubiii, fedt! Mit grammar nazi-hjerte banker nu glad igen!

Læg en kommentar