Date night: Picnic i stuen - ROCKPAPERDRESSES
Date night: Picnic i stuen


Det var en af de bedste aftener i går i længere tid. Flere af jer så et enkelt billede på Instagram af vores spisestue, som jeg havde forvandlet til en skovtur.

Jeg har før fortalt om min kærestes og mine date nights; vi skiftes hver måned til at arrangere en date for hinanden. Og vi har lavet mange gode ting, madkursus i Rom (altså vi var dernede på ferie i forvejen, ellers en vild date bare lige at blive inviteret til Rom for at lave mad, haha), med picnickurv i Kgs. Have, vi har prøvet det der Dr. Fish, vi har været i Ystad Saltsjöbad, på utallige gode restauranter – jeg kan ikke engang huske dem alle. Mange gode oplevelser, og en dag ved lejlighed vil jeg gerne prøve at samle lidt gode idéer i et indlæg til jer, som I har bedt om.

Men denne her tirsdag aften havde jeg arrangeret picnic i spisestuen. Gulvet var ryddet, jeg havde lagt sengetæppet på gulvet, fyldt op med puder. Prinsessehimlen og papirsblomsterne købte jeg i Søstrene Grene, for ideen var sådan set at picnicen skulle foregå ude – vi skulle have spottet fly fra picnictæppet nær lufthavnen, men med regn og kulde måtte jeg sadle om. Og blomsterne var den perfekte løsning på at bringe lidt “natur” ind i stuen. Jeg havde købte 18 men nåede kun at lave 6, det tog sååå lang tid haha! Men det var fint!

Så havde jeg købt den bedste ost og pølse i Mad&Vin, været hos min næsten-nabo Strangas og købe macarons, og så var der fine Riedel-glas (dem har jeg for nyligt fået i gave, må vise jer dem en dag), hvidvin og Cola på køl. Jeg havde fået lommepenge af Coca Cola til at skabe en picnic, og da tiden var knap, besluttede jeg mig for at invitere mine eneste to, som jeg kalder dem – Bedste Ven B og min kæreste. De fleste mennesker taler om at have en eneste ene. Jeg har de eneste to – hele to sjælevenner. Jeg er heldig. Men B måtte aflyse på dagen, så i stedet blev det mine to andre eneste to; min kæreste og Frida.

Vi satte en vinyl på anlægget, kravlede ind under prinsessehimlen, og så sad vi og fedte os til med kold Cola (se lige min flotte retro køleboks, jeg har fået!), forskellige pølser, friske bær, pesto, al vores favoritost; brie, port salut, manchego, dansk mugost (den hedder vist noget med “blomst” og er ikke min kop te, men min kæreste elsker den), hvidløgsost. Der var Meyers brød, Bornholmske rugkiks og ribsekompot. Det var så dejligt for en gangs skyld at kunne købe det bedste af det bedste.

Vi snakkede rigtig meget om arbejde, hvordan det går, gode oplevelser, den slags vi slet ikke har tid til i hverdagen. Solen gik ned uden for vinduet. Og så ryddede vi op. Gik ud i køkkenet, tændte for radioen, hang vasketøj op, og da der kom “Blurred Lines” på dansede vi vildt på køkkengulvet. Så er det bare den helt rigtige eneste ene. Den man har lyst til at danse i vasketøjet med.

 

Som jeg skriver har jeg fået lommepenge til at købe mad og pynt for af Coca Cola, og det her er mit bud på en fantastisk picnic under danske vejrforhold.

39 kommentarer
 1. Auuw, elsker slut sætningerne, for hvor er det bare rigtigt! Jeg elsker ægte kærlighed, og kan virkelig fornemme at dig og din kæreste bare er så gode sammen. Sådan nogle indlæg her gør mig altid glad og giver mig lidt håb om at ham der ‘the one and only er derude

  Desværre har jeg på det sidste stødt på lidt for mange douchebags. Derfor har jeg nu droppet den der søgen for en stund, for at jeg kan fokusere på musikkarrieren. Specielt nu, hvor jeg er blevet bedt om at varme op for Shaka Loveless i august. Så stort!

  Så måske er det bare ‘meant to be’ at jeg skal være selv lige nu, men håber ham der den søde kommer i fremtiden – alt godt kommer til den der venter, har jeg hørt. Det håber jeg er sandt 😉

 2. Hold nu op, en god idé!! Jeg vil også have date-aftener med min kæreste. Det må vi straks indføre! Og hvor ser det bare hyggeligt ud – så gør det ikke noget, at det regner udenfor 🙂

 3. Det lyder som en fuldstændig fantastisk aften, hvor er det dog nogle hyggelige billeder! ..bliver helt misundelig når jeg hører om jeres dejlige forhold -I er heldige at I har hinanden! 🙂 Men når man nu er single, som jeg er, er veninden en god erstatning og denne date night er da den helt perfekte veninde-date (som skal være en ekstra fødselsdagsgave)! Der skal bare pyntes ekstra meget med lyserødt og add’es et par gaver & så er det vist ordnet! Tak for massere af fantastisk læsning, inspiration og ikke mindst glæde, som jeg får gennem bloggen. Du er sådan en cyber”veninde” (ved godt at det er skørt når vi jo aldrig har mødtes), som altid kan få mig til at smile -tak for det Cathrine! 🙂

  KH hendesomelskerdinblog

 4. Tillykke med at have fundet sådan en dejlig mand! I lyder simpelthen til at være skabt for hinanden. Skål for kærlighed (og ost på picninc i stuen)!

 5. En skøn ide, som jeg fluks vil efterligne. Det er også lige den rette timing og ganske tiltrængt lige nu. Tak for inspo!

  (Ps. Ikke for at være en røv, men du, Cathrine, som jo altid staver exceptionelt godt og ingen typiske fejl laver – endda i en sådan grad, at sådan en som jeg lægger mærke til det…’hang vasketøj op’ alligevel….:-))

 6. Hvor ser det bare vildt hyggeligt ud!
  Min kæreste og jeg har det sidste år også benyttet os af “konceptet”, hvor man arrangerer date for hinanden en gang om måneden.
  En virkelig god måde til at nyde hinanden og bare være kærester (altså, det skal man jo også de resterende dage, men det kan hurtigt ende i triviel hverdag)
  Tak for en skøn blog! (:
  Og hey, det var mig som for en uges tid siden råbte hej til dig ved Kgs. Nytorv. Du er jo virkelig en irriterende type blogger, som er pæn og sød på sin blog OG i virkeligheden!

 7. Det ser fuldstændig fantastisk ud! Ideen med “date-nights” er jo perfekt! Jeg vil se frem til et indlæg med gode ideer til disse aftener (-:

 8. Wow hvor ser det hyggeligt ud! Endnu en idé til en date – gerne flere af disse indlæg, det er så god inspiration! Var forresten flad af grin over Frida vs. madkurv på Instagram, det reddede min aften! 🙂

 9. Ihh… hvor er din blonde trøje bare fin! Hvor er den fra? 🙂
  Hele dit sæt ser bare så smukt ud

 10. Ja det er dejligt, og jeg tænker, at vi er heldige, hvis vi får lov til at opleve stor kærlighed.
  Tåbelige mænd har jeg nu også været igennem. Må fortælle om dem på bloggen en dag, haha, de har været gyselige!
  Men der er minimum en til os alle. Så der kommer en til dig.

  Og du er så sej Debbie, du er på vej mod stjernene.
  KH

 11. Gør det Julie, det er så hyggeligt! Kvalitetstid sammen som ikke foregår på sofaen, ahh! KH

 12. Det håber jeg også på, men det er altid mere hyggeligt i store ændringsperioder i ens liv, hvis man har en man kan dele det med. Man ja, han skal nok komme, men han lader åbenbart bare vente på sig lidt endnu 😉

  Ja, gør da lige det – altid sjovt med mænde-indlæg. Mænd er virkelig nogle tåber til tider. Ikke at kvinder er hellige, men nøjs hvor er der bare mange douchebags – men så kan vi jo heldigvis grine af dem sammen 😉 hehe

  Tusind tak, Cath – og ja, lige nu går det i hvert fald kun én vej, og det er frem! 😀

 13. Det er simpelthen sådan en god idé! Sådan en picnic skal jo bare deles med dem man elsker – min bedste veninde var jo også inviteret. Det er simpelthen så hyggeligt og jeg er sikker på, at hun vil blive ellevild!
  Og hvor er det altså en dejlig kommentar at læse, tusinde, tusinde tak! Jeg er så taknemmelig for al den opbakning og dejlige tanker fra dig og jer alle sammen sådan set. Tusinde tak! KH

 14. Det håber jeg, jeg krydser fingre! Jeg skåler gerne for både ost og picnic og kærlighed! KH

 15. Hedder det hængte?? Haha 😀 Det har jeg simpelthen ikke vidst! Så tak Louise, selv en superstaver kan lære 😀 Og selv tak for inspo, det er bare ud at kopiere og dele den dejlige mad med dine elskede! KH

 16. Ja det er så! Det bliver lynende hurtigt vasketøj og restemad i hverdagen, så en date i ny og næ ude af vores hjemlige elementer – det er dejligt! Og tak fordi du råbte af mig Anne Sofie, du var så sød! Tusinde tak 😀 KH

 17. Haha, ja er hun ikke skør? Hun er sgu en lille basse 😀 Så sød og skør på samme tid! Du kan tro, jeg skal finde tid til at lave et indlæg til med god date inspo 🙂 KH

 18. Tak Sara 🙂 Den er fra H&M såmænd – den er fra denne sæson og kan vist stadig købes! KH

Læg en kommentar