Skibidubop og et hop - ROCKPAPERDRESSES
Skibidubop og et hop


Klokken er mange og jeg skal møde på arbejde om 40 minutter. For allersidste gang i Stories, og selv om det er lidt vemodigt ikke at se kollegerne som kolleger igen, så er det mest af alt en lettelse. Det må jeg ærligt indrømme. Det er så dejligt at få bundet så mange knuder på det her forår, studiet og eksamen for et par uger siden. Nu Stories. At skulle fortsætte i radioen næste “sæson”. Tingene falder på plads, og det gør de endnu mere nu, hvor jeg har givet slip og ikke kæmper for at holde fast og få svar og vide det hele på forhånd. Så i dag vil jeg hoppe ud af døren på den der måde. Det bliver en god omend travl dag med fødselsdag i aften hos en rigtig god veninde.
Kom ind og sig hej i Stories, hvis I er i nabolaget! Og ellers god lørdag 🙂

4 kommentarer
  1. Genialt billede! Ligner dog det godt kunne ende i et grimt fald – men lyder som om, at det er det eneste det ikke er endt i 🙂

    er det måske muligt at få af vide dine radiotider? opfanger det kun lige en heldig gang på Instagram 😉

  2. Haha, det gjorde det heldigvis ikke! Jeg har altid beundret folk, der kunne lave det der spring, så måtte lige prøve det af.
    Jeg har været fast hele foråret på P7 lørdag-søndag, 9-12. Men nu over sommeren er jeg kun på P3 🙂 Hver weekend fra 9-12!
    KH

Læg en kommentar