Dagens: Bar-mave-mode - ROCKPAPERDRESSES
Dagens: Bar-mave-mode

Jeg har det sidste halvanden års tid forbundet bar-mave-trenden med min tid i Harley Davidson-leggins og sort forvasket Spice Girls-t-shirt (den der stod ?Spice Girls? på og hver dame var ligesom kravlet ind i et bogstav ? you know?). Her taler vi altså 1996 ca. Jeg var 7 år. Utroligt jeg fik lov til at gå med bar mave. Den var ikke gået i dagens Danmark. Men dengang gjorde vi det da alle! Ikke?!

Men inden for de sidste par måneder er det vendt lidt i mig. Måske er det meget sejt? Og hvis det er sejt, kan jeg så pull it off? Jeg træf en beslutning i fredags, efter Natalie og jeg havde peptalket hinanden til at teste ? jeg ville bare prøve det af. Det dør man jo ikke af! Jeg skulle bare lade være med at spise hele dagen, så skulle det nok gå.

Så kom aftenen og min kæreste ville gerne have mig med ud på MASH. Og det er altså et stor-bøf-og-bearnaisesovs-sted. Og der kan jeg altså ikke holde igen. Jeg lod være med at skifte. Gik på badeværelset, fixede makeup?en ? hvis jeg puttede røde nok læber på, tænkte jeg, at fokuset måske kunne blive dér post bøf og smør-sovs, haha! Men som jeg kom ud derfra, så jeg på min kæreste. Han havde stadset sig helt ud; suit, flotte sko, charmeklud i lommen. Jeg vidste ikke, det var dén slags middag, og så var det pludselig ikke den bare mave, der var problemet i mit hoved. Den der oversized herre-t-shirt OG bar mave OG jeans. Det var lige forhutlet nok. Men så kom min redning ned fra skabet. Jeg tænkte, ?med de rigtige sko, kan man redde alt?. Og selv om t-shirten var afklippet og forvasket, jeansene havde fået lidt hængerøv i løbet af dagen, så følte jeg mig alligevel som en halv million. Takket være Monsieur Louboutin.

? Og så skal jeg lige sige, at de der billeder er taget post bøf, DÅRLIG idé, haha! Jeg lover jer for, at jeg spænder op i den mave. Og så snart kameraet slukkedes, lagde jeg elegant maven ud over bukselinningen og tog trenchcoat på. Det var der sgu ingen, der opdagede. Hurra for store bøffer og flotte sko!

21 kommentarer
 1. Åh, de sko. De er alt for lækre. Men så passer de jo til dig! Og hvor er du brandmodig – selvom jeg ikke ser nogen post-bøf-mave men kun kilometerlange stænger! (Jealous, much!)

  P.s. Er stadig STOR fan af din dejlige (radio-) stemme – det gør det lidt hyggeligere at være på job, når alle andre holder ferie. Buuuhuuu…. (ok, har ferie i næste uge, men alligevel! ;))

 2. Yes – du gjorde det!! Og det ser sgu da skidegodt ud! Synes bare at der nu ligger et lidt tungt pres på mine skuldre hvis jeg også skal kunne klare den bare mave lige så flot! 🙂

  Hav en fantastisk dag smukke!

 3. Sikke en snack! Elsker looket. Men én ting jeg ikke forstår: Hvor har du gjort af alle de kager, du har spist??

 4. Så flotte sko C! Dem har du bare af at være stolt af, de er så velfortjente! Vil helt vildt gerne høre din mening mht komforten af dem. Jeg mener, hvis man skal ud og give så mange penge for et par hæle, skal de jo helst også være som smør at gå i 🙂 kunne du måske beskrive forskellen på disse og nogle billigere du har ala Zara? 🙂

 5. Lækre sko. Jeg fik sgu ikke lov til at gå med bar mave dengang. Og i dag har jeg flere ar og en fødsel i bagagen, så chancen er ligesom forpasset.
  Din kæreste lyder ret fin – troede du han ville fri igen 😉
  Og nu til det vigtigste: hvor har du købt dit oversize Anthon Berg marcipanbrød? Jeg har været lækkersulten siden dit sneak peek

 6. Hold op hvor er du lækker! Jeg ELSKER det outfit, det komplimentere virkelig din krop, og tasken sætter virkelig prikken over I’et med et pift af Cathrine! Åh, jeg elsker det!
  Skoene behøver jeg vidt ikke at kommentere på, de taler for sig selv <3

 7. Undre mig lidt over, hvorfor du ikke med et eneste ord nævner den der kæmpe, pink flødekaramel fra H&M… som du bare bære så overdrevet godt 😉

 8. Ej, nu har jeg tænkt det så mange gange – så nu er det på tide at sige det! Du er fandme en lækker dame!

 9. Eeeej, den taske var også bare det første der fanget mit øje.
  Den er lige til at spise! – men så skal man nok holde sig fra bar-mave.

  Du bær’ det skide flot. og hurra for dine sko !

 10. Ååh, du må da gerne give mig din mave. Og bøf skal man altid have! Jeg synes bestemt også, at du reddede looket med de flotte sko til når I skulle fint ud. Godt gået, og lækker taske egentlig!

 11. Hvor er du sej! Og det er nemlig rigtigt, og i øvrigt helt utroligt, hvad fabulous fodtøj kan gøre for et casual outfit. Nogle gange er det faktisk lige det der skal til, for at frembringe den helt rigtige kontrast mellem afslappet og fint, råt og feminint synes jeg… apropos bar-mave-bluser, så fik jeg også lov da jeg var barn (er årgang 92) 😉 haha.

 12. Hold da op hvor jeg elsker dine sko!!!!! sådan nogle skal jeg alså have engang inden jeg dør!!!!!!!!! hvor er de bare smukke!!
  (undskyld de mange udråbstegn)
  btw. du styre den der mavebluse trend!

 13. Jeg havde ikke troet det, men du kan altså helt klart pull it off. Det er helt klart også de smukke stilletter som gør, at det lykkedes.

  Selv ville jeg næppe kunne gøre det samme efter to graviditeter. 😉

Læg en kommentar