Dagens: Keeping up appearances - ROCKPAPERDRESSES
Dagens: Keeping up appearances

SÅ kom de grønne sandaler i brug, og de er så gode! Jeg kan kun anbefale dem på det varmeste. De sidder godt og er dejligt bløde. Selv om jeg ville vælge en sneaker any day! Ellers er det bare slouchy og lyserødt. Hvad mere kunne jeg ønske mig?

Jeg kan fornemme lidt på jer, at der er gået sommerferie i den. Eller måske Roskilde? Det synes jeg ærligt talt er på tide. Nyd det nu! Jeg vil også sætte mit daglige mål om at blogge to gange om dagen i bero henover sommeren. Det tænker jeg i hvert fald umiddelbart. Vi skal altså lige nyde lidt frihed. Eller i mit tilfælde knokle igennem med arbejde og ikke have tid til andet ? de Mulberrys og Choos betaler ikke sig selv, hah! Keeping up appearances takes a lot of work. Heldigvis er det den sjove slags!

I har et par gange spurgt til, hvornår jeg skal sende radio den næste måneds tid. Først og fremmest bliver jeg fast på P3 lørdag og søndag live fra 9-12 det meste af juli (på nær Sunny-beach-weekend af gode grunde). Så sender jeg også lidt hist og her på P3, som fx mandag og tirsdag fra 9-12. OG så sender jeg på P7 mandag-fredag 12-15 de næstkommende to uger. Er det til at holde styr på? Jeg håber, det giver mening  [:)]  Jeg har forberedt en lille quiz med hjælp fra jer påFacebook til i dag. Det skal nok gå. Hvis I overhovedet lytter med på sådan en Roskilde-/ferie-dag. Ellers går det nok alligevel!

Og såmænd om jeg ikke blev spurgt til at tilrettelægge lidt SommerSummarum i går! Jowjow! Godt nok mest fordi en af tilrettelæggerne har lagt sig langtidssyg. Og de virkelig mangler. Men det vigtige er sådan set at blive husket og få det opkald. Jeg blev så glad og følte mig ret taknemmelig. Så er jeg stadig et eller andet sted i deres tanker. I ?showbiz? er det virkelig om at holde de gode kontakter og være et ordentlig menneske. Så skal telefonen nok ringe en dag.

 

9 kommentarer
 1. Igen, igen ser du så skøn ud 🙂 … Den jakke er jo bare prikken over i’et 😉 hvad heddet modellen og hvor har du måske købt den?

 2. ærgeligt det ikke var en af værterne på sommer summarum der var syge. Tror du ville være så god til det 😉 Så ville jeg i hvertfald stå tidligt op og se det program hele sommeren (også selvom det er for børn :))

 3. Super fint og sommerligt outfit, elsker at foret på trenchcoaten har samme farve som bukserne, hvilket ser super fint ud! 🙂 Sidder i dette øjeblik og lytter til dig på P3, dejligt at høre din skønne radio-stemme. Når nu favorit programmet “Mads & Monopolet” er på sommerferie er du en super god erstatning 🙂
  Sommerhilsner fra Ida
  PS Selvom der ikke altid bliver kommenteret er jeg i hvert fald ikke gået på sommerferie hvad angår det at læse din blog fast…

 4. Fedt med opkaldet du! Husk at nyde alle de gode ting der sker i livet 🙂
  Og ja jeg er en af de få der stadig læser med trods ferieperiode, så tænkte lige at jeg ville kommentere så du vidste at der var aktivitet et sted herude 🙂

 5. Sådan Cath!:) Jeg kommer nok også snrat ud på DR lidt igen:) Savner dig – men hørte dig i radioen i morges, og det hjalp. Du er dygtig:) Møs og god sommer!

 6. Har også smuglyttet lidt til dig i weekenden – og jeg kom til at tænke på; hvad er så’n radio-drømmen? Er det at have et fast program på P3, P7, Pxx, eller?

Læg en kommentar