Endelig på Hobby-TV - ROCKPAPERDRESSES
Endelig på Hobby-TV

Kan I huske, at jeg var med i Hobby-TV for hundrede år siden? En af mine kollegaer havde spurgt til min hobby; Royal Copenhagen-porcelæn, og om jeg gad at være med i Hobby-TV. Jow, det ville jeg gerne. Jeg skulle sidde og fortælle om min hobby i 50 minutter så meget som muligt ud i en køre med kun 2-4 takes. Nu kan jeg faktisk fortælle op ad døre og ned ad stolper om min hobby, historierne bag porcelænet, mine egne også, men ikke med kamera på og højt hår og sådan. Jeg var ikke decideret nervøs, men alligevel ? det var jo gode kolleger, der stod og så på. Måske en lille præstationsangst?

Jeg fortryder lidt min styling, både tøjet og håret, men pyt! Det er jo underordnet her. Porcelænet ser skidegodt ud, og det er jo det, der er i fokus.

Og nu har jeg faktisk slet ikke nået at se programmet, det bliver først i eftermiddag efter radioen. Så det er med bævende hånd og et ?please-vær-søde?, af jeg stikker jer et link HER til at se det.

God søndag!

37 kommentarer
 1. Hvor er du bare sød og sympatisk at høre på! Jeg kan følge din hobby 100 %, og jeg er selv startet for et halvt års tid siden, så jeg har lang vej endnu 😉 Men jeg bliver glad for hvert ekstra stykke porcelæn, der flytter ind!
  Tak for en SUPER blog (en af mine ynlings) og også for et rigtig godt radioprogram, som jeg lytter til hver weekend 🙂
  God søndag herfra!

 2. Mega interessant at se! Jeg er selv vild med Royal Copenhagens Ole stel… Hvad hedder det bestik, der lå på bordet? 🙂

 3. Wooow der er altså rimelig sejt det du har gang i! Den samling kan jeg kun være imponeret over og ville ønske jeg var i besiddelse af. Du fortæller så levende i programmet. Det er virkelig godt. Det eneste irriterende er at det er blandet med Elvis gutten.

 4. Du er godt nok helt vidunderlig, Cathrine
  (jeg har aldrig haft æren af at høre dig i radioen, så dette er mit første møde med din stemme..)

  Fint program – og god søndag!

 5. Hvor er du dog bare sød og sjov! Perfekt tømmermænds-tv! Jeg samler også selv på mågestellet og har også været så heldig at arve min farmors store samling. Alt ser bare kønnere ud på en mågetallerken 🙂
  Og hvad angår din pyntemops, kan jeg da godt se din kærestes pointe, men altså.. Hvis du nu får din porcelænsmops, er vi da i det mindste to mennesker fra vores generation, der holder fast i, at porcelænsfigurer (i begrænset antal) gerne må få en plads i moderne hjem. Man kan jo altid sige, at man har en ironisk distance til dem…

 6. Jeg har et lillebitte spørgsmål, som på ingen måde har noget med porcelæn at gøre – håber det er OK jeg stiller det her 🙂

  Fælder Frida meget? – som i: skal I støvsuge hele hytten hver eller hver anden dag for at det er til at holde ud at være der?

 7. Kære Cathrine
  Jeg må simpelthen krybe til korset og sige jeg har det største girlchrush på dig! 😉
  Jeg har fulgt din blog over det seneste år, og er blevet mere og mere afhængig af den. Jeg er begyndt at læse blogs mindre og mindre, da mediet ikke rigtig siger mig så meget mere, og det samme gælder egentlig de dygtige bloggerdamer jeg har fulgt. MEN du har godt nok gjort en forskel og vist, at man kan køre en blog der er dybt personlig, med de skæve twist og stadig berøre alvorlige emner. Det er vildt som du tager os med ind i dit liv på en virkelig fin måde og jeg tror også du hjælper rigtig rigtig mange der måske er ude for de samme forhindringer i livet. Du er et bevis på at det kan betale sig at brænde for det man vil og tror på!
  Især har jeg været glad for den måde du har talt om din økonomi, som jeg virkelig relatere til og du har bare tacklet folks kommenetarer på en prof måde! Det at fortælle om, at det koster penge at flytte hjemmefra lige efter huen er på hovedet (HELL YEAH det er pisse dyrt) og det er fandeme i orden at belønne sig selv med noget ekstra når man fortjener det (Gør det selv i stor stil om det så er et stykke kage fra den gode bager det handler om mmmh).
  Åh, det blev da en hel stil det her, men du er virkelig en blogger der fortjener en ros. I udstiller jer selv på den måde I vil vise jeres liv på også skal man i mit hoved jo også være klar på folks meninger. Du gør det skide godt!
  Også brugte jeg lige min søndag på at se din porcelænssamling der.. Ej… jeg er der jo selv. Dog med en mere beskeden samling af Morgenfrue stellet fra B&G, men jeg knuselsker det! Har smidt min kærlighed og længsel efter hvide elements tallerkener og en skål på fod i klassisk musenmalet.. Det blev en lang smøre og det skal en blogger vel også være beredt på når jeg som læser bare kan læsse af til dig som man vil på kommentarer. Håber du overlever! 😀
  Tak Cathrine
  God søndag herfra 🙂

 8. Hej ven. Jeg har læst din blog i uendeligt lang tid, men har egentligt aldrig kommenteret. Hvorfor ved jeg ikke… Men efter at have set dit indslag, er jeg simpelthen nødt til det. Du bør vide, at der sidder en pige i Jylland, og er dybt missundelig over, hvor charmerende, frit og fængende du formår at snakke. Dét gad jeg godt kunne.

 9. Det er et skægt koncept, det der hobby-tv, en bekendt var også med en dag jeg zappede forbi, han er vild med (og til!) at strikke, ret skægt at se hende der med en masse garn og sweatre

 10. Hold da op! Som ny opstartet samler af riflet fra Royal cph og fra den dag jeg blev født elsker af smukt porcelæn, må jeg sige, at dine stel er fantastiske og meget smukt porcelæn! ++ du er skøn på tv, i radio, i woman og på blog, så sig mig lige, hvor er du ikke skøn?? Smiler

 11. Ih jeg synes at du er herlig!!! Og sejt du står frem ! Jeg samlede engang på frøer ( nej ikke dem der er levende du ved- alt med frøer på dog) hi hi
  Den kan du godt være stolt over !!!

  Ps: jeg kan godt lide dit outfit 😉 det klæder dig og er noget helt specielt – ligesom du!

 12. Hahaha, hvor er det altså fedt! Du er så passioneret omkring det her fine, fine, stel, at man bare ikke kan lade være med at se med.- Og så lige en lektion om Elvis oven i hatten! Hvor er det dejligt at man kan have sådan en passion. Hvis man ikke havde det, på en eller anden måde, hvad enten det er ‘måge-stel’ eller prangende Elvis dragter, ville livet da blive for kedeligt! 🙂

  Knus herfra!

 13. Jeg har netop set hele afsnittet (spolede dog med al respekt over Elvis-Brian). Jeg er fuldstændig betaget af dig samling! Hvis du nogensinde bliver træt af den, så har du hermed min mail 😉
  Ps. Hvor er du sød og god på TV!

 14. Tusinde tak Anne, det er jeg så glad for at høre! Sejt, at du også er startet. Jeg bliver så glad, hver gang jeg får et nyt stykke porcelæn, det er en kæmpe, kæmpe glæde 🙂 Og tusinde tak for de søde ord om radioen, det bliver bedre og bedre 🙂 God søndag! KH

 15. Ejj, hvor er du god!! Det gjorde du virkelig godt! Du er så naturlig og fin og sød, og har en naturlig evne til at få én til at lytte. Kæmpe kæmpe ros for alt det arbejde, du laver!

 16. Jamen Cathrine dog -hold da op hvor er du altså et ordentligt radio- og tv-talent. Håber på at se dig endnu mere i fjerneren, for det er du sgu go’ til 🙂 Super hyggeligt søndags program..

 17. Sikke en hyggelig udsendelse. Må dog være ærlig at sige, at jeg lige sprang over “Elvis”. Har også et eller andet med Royal Copenhagen. Det er så fint og klassisk og det går aldrig af mode. Så fandt jeg også ud af, at jeg ikke er den eneste der har noget med, at en tallerken skal vende på en bestemt måde. Og hvis den ikke gør det, så kan det irritere mig så grusomt.

 18. Super lækker samling og fint bord du fik dækket! Jeg samler selv på mågestellet, musselmalet og blå flamme fra lyngby og elsker også at mixe det hele sammen.

  Jeg blev nysgerrig for at se om man kunne få min pomeranian i kgl porcelæns figur – det kunne man, men den var ikke nær så fin som mopse udgaven. Den fandt jeg til gengæld også til 1200kr her: http://www.klosterkaelderen.dk/stort.asp?selbinr=155337&prekat=4434

  Ps. Jeg synes ikke du skal fortryde din styling, det så rigtig fint ud og du gjorde det rigtig godt, jeg synes det var interessant og lærte ihvertfald en masse nyt 😀

 19. Ej men altså.. Hvor er du sød!! Elsker også selv mit porcelæn meget højt, så forstår dig godt. Og er meget misundelig på din samling!

  Girlcrush herfra <3

 20. Hvor er du dejlig, dit evige sludrechartol 🙂 Må indrømme jeg “spolede” hen over Elvismanden – måske fordi jeg var utålmodig?!
  Jeg tør godt dække bord hjemme ved dig!! Tallerknerne skal stå præcist lige over for hinanden, de skal vende rigtigt, bestikket skal lægges med den samme afstand hele bordet rundt og er der navn (mærke) på glas, så skal mærket vende ind mod personerne. Ikke for de kan læse hvilke dyre glas jeg har, men fordi det ser pænest ud og så kan det være ens hele vejen rundt 🙂
  Jeg er røv misundelig på dit kagefad!! Jeg kiggede langt efter det da ELSKEDE REMA havde det til en fordelagtig pris, men kloge kæresten aka finansministeren mente ikke det var en god idé at kaste så mange penge efter et fad som ville blive brugt så lidt 🙁 Til gengæld kom han en dag hjem med den der skål på en fod (hvad hedder den frk. Ekspert?). Han er efterhånden opdraget godt i porcelæn 🙂 hans forældre med – jeg fik hvid riflet tekande af dem i føllergave 😉 Jeg elsker den i mega mussel, den koster bare det dobbelte og hvid riflet er hverdagsstellet her i huset, så kanden har en masse venner.
  Hvis jeg skulle giftes med er stykke RC porcelæn, så skulle det være….. Mega mussel etagere tror jeg, den er jeg vild med!! Eller måske i juleudgaven. Ja! Det skal være i julestellet!!!

 21. Ps. Jeg håber nogen fra RC ser dit fine program og synes du har fortjent en gave eller 10 for den gode gratis reklame du har givet dem!!! OG at nogen ligger inde med den mops og måske sender sådan en til dig også, det er fortjent!!! Får du mirakuløst to porcelænsmops sent, så ved du hvor du kan aflevere nummer to 😉

 22. Fedt Kamilla! Det er jeg glad for! Ole er også fint! Jeg kender ikke bestikket desværre – det var fra rekvisitten i DR. Men det ligner noget fra Arne Jacobsens hånd 🙂 KH

 23. Haha, ja den samling har også ti års jubilæum i år – sikke en samler 😀 Og tusinde tak, hvor er det dejligt at læse! Det var lidt en udfordring selv at agere vært og ingen instruktion få 🙂 KH

 24. Ahhh du er sød Anne, tusinde tusinde tak! Ahh jeg bliver helt varm om hjertet! Sov godt. KH

 25. Haha, det er jeg glad for 😀 Jeg håber, det var en god fest! Mågestellet er fantastisk, klart et af de smukkeste nogensinde! Og porcelænsfigurer er IN, folk har bare ikke opdaget det endnu! Og indtil de gør, så holder vi den ironiske distance 😉
  KH

 26. Det er helt okay! Ja det gør hun, meget, men sådan er det med racen og de lyse med underuld. Vi gider dog ikke støvsuge hver dag, men 1-2 gange om ugen 🙂 KH

 27. Så fik jeg endelig set programmet – hvor er din porcelæns samling og ikke mindst dig fin!
  Jeg blev dog lidt overrasket, da du viste billedet af den porcelæn mops, du søger. Forleden var jeg i min mormors sommerhus, hvor netop denne stod fremme.. Jeg havde aldrig set den før, og da den er SØD spurgte jeg selvfølgelig til den. Her fortalte hun, at hun havde fundet den i sin kælder for nylig, (og der havde den ligget i maaange år) og min mormor egentlig bare havde sat den frem, da hun synes den var meget sød. Hvis du er interesseret, kan jeg prøve at spørge om hun evt. er interesseret i at sælge den?

 28. Eeej Cathrine, hvor er du altså bare dejlig og naturlig at høre på! Selvfølgelig skal du have en lille “porcelæns-frida”, det vil jeg hæve niveauet på din samling væsentligt 😉

 29. Jeg så udsendelsen for snart 2 år siden da jeg var syg og bare kunne ligge på min sofa og have ondt af mig selv. Men hvor blev jeg da i godt humør da jeg så din smukke samling <3 Nu ville jeg så se den igen, men linket virker ikke mere – ØV! Ved du hvor jeg kan se det? Ellers må du jo poste en MASSE billeder af din samling 😉

Læg en kommentar