Hej Bornholm! - ROCKPAPERDRESSES
Hej Bornholm!


Frida er så mega monster klar til ferie. Og det er vi den undelynemig også. Vi har netop sat os i det blå lyn. Aka. min fars kones blå Fiat Panda, som vi har fået lov til at låne. Om halvanden times tid skal vi med færgen fra Ystad til Rønne. Vi ved ikke lige, hvordan vi kommer dertil. Altså efter broen, drejer vi så til højre for at komme til Ystad? Vi ved det ikke, men vi finder nok ud af det. Klassisk os. “Det går nok”. Og så med katamaran med Frida. Tror, hun vil elske det. Hej Bornholm! Vi glæder os til at være i dit selskab helt til tirsdag. Med rundkirke og bryllup og god mad og bikini og lange hundeture. Sjældent har en ferie været så tiltrængt! Vi ses i morgen – på bornholmsk!

6 kommentarer
  1. Ja vejret er så vildt – op mod 30 grader i dag! Det er jo helt vildt! Vi har begge vejret på Bornholm før men ikke som voksne, og der tager øen sig anderledes og endnu bedre ud 🙂 Så rigtig god tur! KH

Læg en kommentar