Vinder: P20 solcreme - ROCKPAPERDRESSES
Vinder: P20 solcreme

Sponsoreret af Riemann

Det der er ca. essensen af min sommer. Gummistøvler, min kalender, badetøj, solcreme og nogle pæne blomster. Sidstnævnte mest fordi jeg arbejder det meste af sommeren, og med en frisk buket hver uge, har jeg stadig lidt natur og skønhed indenfor, selv om jeg ikke kommer så meget ud ? endnu i hvert fald. Gummistøvler fordi Sommerdanmark ikke er til at stole på! Badetøj fordi jeg om 10 dage tager til Bornholm. Og solcremen kommer på ligegyldig hvad. Sol. Overskyet. Arbejde. Stranddaseri. Kalender så jeg kan holde øje med og styr på al mit arbejde og samtidig også tælle ned til lidt ferie.

Jeg vælter mig i solcreme herhjemme. Jeg plejede selv at købe Matas? stribede, men nu har jeg faktisk flere forskellige brands på tester. Og det smarte ved P20 er, at de holder i 10 timer ad gangen. Og selv om mine guruer har skrevet kritisk om dem engang, så harP20 faktisk ændret opskriften, så de skulle være noget bedre. Dog vil jeg aldrig nøjes med 10 timers interval i min solcremes-indsmøring. Jeg kommer altså en håndfuld på hver anden time, og måske mere når jeg sveder på stranden. Og det sker jo sådan ca. hele tiden.

Men den heldige vinder af en omgang solcreme er, trummehvirvel, Louise:

Okay, jeg er rødhåret med lys og fregnet hud , bor i Spanien og rejser regelmæssigt til Afrika og mellemøsten? Er der mon nogen der har mere brug for solcreme end mig? Jeg bruger altid faktor 30-50 (min faktor 50 vækkede stor munterhed blandt de lokale vi var sammen med i Nairobi sidste år) og er konstant på udkig efter den perfekte creme der beskytter uden at fedte. Derfor vil jeg rigtig gerne vinde en faktor 30 og en 50!

Jeg sender dig en mail!

? NU vil jeg forberede lidt radio til i morgen! Og så er jeg startet forfra på SATC igen. Det kan man sagtens. Det er jo tre dages tid siden, jeg sluttede med 6. sæson!

 

 

4 kommentarer
  1. Uuh SATC er en skøn serie! Kan du måske lave et indlæg om de fire tøser og deres verden? Altså hvor mange gange du har set serien, duin yndlingsperson i serien, hvad der er godt og dårligt ved serien osv osv! 🙂 ..måske generelt en lille anmeldelse fra en true fan som dig? 😉 …just a thought!
    KH Ida

  2. Rigtig sjov idé, piger, det vil jeg virkelig skrive bag øret. Har gjort mig en del tanker om den serie gennem tid og alle de mange gensyn den har fået herhjemme! Det bliver nok lidt tidskrævende, så der går nok lidt 🙂
    KH

  3. Dét med SATC er sgu en god idé! Jeg er også næsten lige blevet færdig med hele serien, men min kæreste spiller playstation pt, jeg har ferie, og jeg har lige klaret dagens bloglæsning, så jeg skal jo lave et eller andet nu 🙂
    Forresten vil jeg lige sige, at jeg er forholdsvis ny læser, og at jeg elsker dine mega-ærlige indlæg og dine debat-agtige indlæg der har været en del af her den seneste tid! Hver gang har jeg liket på bloglovin bare lige for at vise at jeg hepper på dig/er enig med dig/synes du er sej… Nu fik du det så også med ord 😉 Tak for en skøn blog, jeg elsker at følge!

Læg en kommentar