Manifest: Antiblackster - ROCKPAPERDRESSES
Manifest: Antiblackster

Vilde Kaniners Blackster-manifest:Hovedbestanddelen af din garderobe er sort. Du ejer/ønsker dig mindst tre af følgende genstande: Balenciaga City, Acne Atacoma, Alexander Wang Brenda, Chanel 2.55, Won Hundred Nine, en dødningehoved tee, en angorastrik, Creepers, en læderjakke, en Arty ring fra Yves Saint Laurent, choker halskæde eller sorte New Balance. Du blogger. Du redigerer størstedelen af dine billeder sort/hvid. Der hænger/lægger et kranium et eller andet sted i din bopæl. Du er besat af Acne. Du samler på Chanel neglelakker. Du har kreeret en speciel form for garderobestativ. Du læser Olsen Anonymous bloggen og er inspireret af The Olsens hvorend du er. Du drikker sort kaffe ? eller i hvert fald lader som om. Du har set Factory Girl. Du læser en overvældende mængde modemagasiner. Du har shoppet på youheshe.dk. Dine fortrukne frisurere er løst, rodet hår eller høj knold. Du ejer et par Ray-Ban solbriller. Du elsker Århus og København. Du ejer et spejlrefleks (og har efterhånden vænnet dig til forbipasserende folk på gadens skøre blikke, når du får taget outfitbilleder). Du elsker dine sorte, skinny jeans. Du dyrker sort blondeundertøj.

? Jeg troede ikke, jeg havde en stil. Jeg har altid valgt tøj, jeg kan lide. Ikke tænkt over, om det lige passede ind. Om det var mig. ?Hvis jeg kan lide det, må det være min stil?. Men med bloggen er jeg blevet mere og mere opmærksom. Jeg har fået defineret min stil. Af jeres kommentarer. Af veninder. ?Du er så god til farver?. Tak! Af hjertet tak. Med et kig ind i mit skab siger det sig selv. Jeg er antiblackster?

Hovedbestanddelen af din garderobe er en regnbue. Du ejer/ønsker dig mindst tre af følgende bestanddele: Gucci Soho Disco, Nike-farverige-Free, noget med tyl, noget med blomsterprint. Du elsker tricolore is. Du blogger ikke nødvendigvis ? det må du sgu selv om. Men hvis du gør, elsker du ?Saturation?-knappen, den der skruer op for alle farverne. Du kunne sagtens samle på Chanel neglelakker. Eller Gosh neglelakker. Eller Essie. Du er faktisk fløjtende ligeglad med mærket ? bare du får lov at undgå ?Black Satin?, ?Django? og andre ligegyldige ikke-farver. Dit tøj ligger i farveorden i skabet. Eller som mit; bare i bunker. Over alt. Som små regnbueprutter. Du ELSKER Zooey Deschanel, Marie og Blair ? bådeden ene og den anden. Du elsker at lege med håret, topsy tail, fletninger, knold, løst. Whatever! Du er skyldig i at have shoppet på Topshop, H&M, Asos ? men kun farver, og du klikker automatisk ?black? fra i søgefunktionen. Ad. Sort gør bleg, og hele vinteren ser du brunere ud end alle andre ved at worke colourblocking, tone-i-tone, juvelfarer. Du kan bedst lide byer, der ender på -rød; Hillerød, Birkerød, Allerød. Enhver by der ender på en farve. Sort duer til to ting: Apple-produkter og begravelser. Og kaffe.

Sådan ca.

Anti-blackster er uoriginalt. Hvad skal vi kalde det?

 

76 kommentarer
 1. Du er simpelthen herlig 🙂 Tak for dine altid gode indlæg, og helt igennem fantastiske måde at skrive på.. Og lige lidt mere – er vild med at høre dig i radioen også 🙂

 2. Så enig! Elsker farver og det eneste jeg har i sort er strømpebukser, enkelte nederdele/1par jeans og en fjällräven som jeg dog fortryder og nu heller vil have i blååå:) Sort op mod ansigtet duger simpelthen ikke og farver gør glad. Så din stil er helt klart en inspiration:)

 3. DU ER FOR SKØN OG JEG ELSKER AT HVER GANG JEG KLIKKER IND PÅ DIG SÅ FARVER DU MIN DAG I ALLE REGNBUENS FARVER OG GØR MIT HUMØR I TOP 🙂

 4. Ha ha – godt sagt! Jeg har faktisk netop returneret en sort bluse til H&M, da jeg havde købt to af samme slags (forskellige “farver”) og tænkte den sorte er for kedelig. Og jeg købte en limegrøn bluse til min søn. Jeg ender også sjældent i hel sort – oftest bliver jeg nødt til at have noget med meget farve på “Ellers bliver det for kedeligt!” griber jeg mig i at tænke. Så jeg tilslutter mig “anti-blackster” (eller hvad det nu hedder).
  //B

 5. Haha hvor er det godt lavet. Synes også alt for mange går i sort tøj (inklusiv mig selv, er dog begyndt at gå i flere farver :-)) men farver er da meget flottere.. Din stil er fed 🙂

 6. Colorist??

  Frisk og livligt, lidt ligesom tøjet og stilen!
  Kan ærligt sige jeg er blevet meget mere fokuseret på at få mere farver og liv ind i min garderobe efter jeg er begyndt at læse din blog! Det er så inspirerende og godt humør skabende!

 7. Hvor er det skønt!!! 😀
  Det du har skrevet er i virkeligheden næsten et anti-manifest. Mere “Whatever, gør hvad du har lyst til (men helst med masser af farve)” 🙂

 8. GENIAAAALT Cath!!!!!!! Kæmpe tommelfinger opad. Grinede af regnbueprutter og Birkerød (og de andre)… Jeg har selv en del sort men er ved at blive mere og mere fan af farver og det er ret inspirerende at kikke på dine billeder som nogle gange også minder om regnbueprutter, så fint 😀 Det er vist bare noget med at turde, og springe ud i det! Anti-blackster FTW!! God weekend! 🙂

 9. Jeg er ude i noget ala “Carrie Bradshaw-ster” “Bradshawite”, men synes egentlig ikke rigtig det fungerer. Så måske “Colorista”!!

  Det er fedt at se bloggere der ikke er bange for farver – selv er jeg nok et sted midt imellem – men finder stor inspiration i din brug af farve og mønstre!

 10. JA! JA! JA!
  Du er den person i hele verden som giver mig aller mest lyst til at gå i farver! Jeg ville ønske at din garderobe var min, jeg ville ønske at halvdelen at mit tøj ikke var sort (som det desværre er), men jeg glæder mig til den dag hvor jeg bliver 100p antiblackster før det er det fedeste jo!!!!
  Og tak for al den inspiration YNDLING-BLOGGER-NUMBER-ONE

 11. Hej Cathrine.

  Jeg har aldrig kommenteret på din blog, men fulgt med i et års tid nu. Jeg synes altid du laver sådan nogle dejlige og ærlige indlæg. Så tak for det!
  Derudover vil jeg gerne komplimentere dig for dit altid farverige tøj – jeg misunder virkelig din evne til at se fantastisk ud i alle regnbuens farver. Jeg er en af dem dér som mest går i sort, hvid og grå, hvilket virker MEGET kedelig ved siden af din regnbue. Jeg forsøger at lade mig inspirere af dig, for vil egentlig gerne være bedre til det med farver! 🙂

  Angående dit ovenstående indlæg: Tænker man må finde et synonym til ordet farve og putte -ster efter 🙂 Måske man kunne være en paintster? Det er som om at colourster ikke lyder helt så godt? Eller også skal man finde på et helt andet ord fordi det er så langt fra blackster. Hmmm….. Måske noget med palette? Eller bare en rainbow?
  Ja, det er da ikke helt nemt. Men her er i hvert fald nogle bud. 🙂

  Kh. Freja

 12. HAHA! Hvor er du sød. Jeg er så træt af de små-sort-hvide-kloner der fylder blogverdenen. Bevares halvdelen af mit tøj er sort, hvid, grå. Og ja, jeg har da tit sort på, men at sætte en skabelon op for god smag er simpelthen for mig dødsygt.
  Du er skide god i farver og altid smilende – hey, det kunne vi andre lærer meget af. Sidder her i min sorte kjole og føler mig MAJET kedelig 😉
  Tak for nogle dejlige indlæg og navnet må næsten være humørbombe.

 13. Hm.. Farvelademadder, Hil’ Rød (og andre farver), colster, colorster (udtales så det lyder som om man siger kloster), plashkastere, holor (udtalt som holla eller color bare med h)… Det var bud.. Jeg syntes bedst som den der lyder som kloster 😛 hihihi

 14. Hahhah hvor er du bare genial 🙂 Jeg synes vildekaniner kan virke helt trist ved siden af dig. Det der giver inspiration er nemlig farver og glæde. Og at man ser noget forskelligt!! Bloggere som passionsforfasion, theinsider, Sofiesblog og din er så fantastiske, fordi der er farver og glæde!
  Så igen: VILDT nice indlæg.

 15. På trods af at jeg selv er “blackster”, selvom jeg egentlig ikke bryder mig om at høre inde under en kategori (jeg kan bare bedst lide sort tøj), så er dette indlæg altså hylemorsomt! Du formår altså at skabe nogle fantastisk sjove blogposts – og så formulerer du dig helt formidabelt. Du er sej! 🙂

 16. Hahaha, så skønt et indlæg! Er helt enig – sort er til begravelser – vi kører farver 🙂 Hvis jeg endelig trækker i mine sorte bukser, så er det kun fordi, jeg har en lys trøje på 🙂

 17. Meget få ord:

  Du er og bliver helt og aldeles fantastisk.. Jeg knus elsker dig, din måde at skrive på, din tøj stil og at du bare er så skide god!

  Ih, jeg bliver så glad af dig dit smil, finurlige tekster og alle farverne..

  Tak tak tak.!

  (Okay det var måske ikke så få ord, som jeg havde tænkt det inde i min lille kukkasse)

  KH

 18. Du bærer bare de farver så flot! Jeg ville ønske jeg kunne tage så mange farver på og stadig se ligeså godt ud 🙂
  Jeg har et spørgsmål – når du får taget alle disse billeder, har du så en person med der gør det eller stiller du et stativ op? 🙂

 19. Jeg elsker dit indlæg, selvom jeg selv er indehaver af lidt for mange sorte items..

  Vi kunne måske kalde det; “farve-fashionista”, “Colourista” eller bare SEJT! Elsker dine anerledes og farverige outfit indlæg 🙂

  Gooood weekend 🙂

 20. Haha fantastisk indlæg! Man bliver simpelthen i så godt humør af dine indlæg og ikke mindst dine regnbueprutter 😀 Så fantastisk at du skiller dig så meget ud fra mængden, farver, tyl og glimmer FTW 🙂

 21. Fantastisk indlæg! Jeg er selv mere “blackster” men jeg synes klart at det er så meget mere modigt at kaste sig ud i farvernes univers – Jeg vil derfor kalde dig for Colour Queen (colourqueen, hvis man er ligeglad med grammatik)) som modsvar til Blackster 🙂

 22. Du er så sød og glad, og jeg beundrer virkelig din stil – ville virkelig ønske, at jeg ejede dit klædeskab, for WOW hvor har du meget helt fantastisk tøj! Og du fortjener bestemt en high-five for din anti-blackster -attitude, og når nu du netop er anti-blackster, så ville jeg høre, om du måske en dag kan få tid til at kreere en “collage” med jakker, som tilhører den lidt varmere del, og som måske også kan være lidt farverige? Pt ser jeg nemlig på denne fra Bruuns Bazar, men så kom jeg i tanke om, at den er sort, selvom den er noget så smuk! http://shop.bruunsbazaar.dk/showmodel/?model=26388B4916&addbread=COAT&addbread2=LOTTE&color=0&currentimage=1&selectedmi=a1_INDEX_3&collection=BB&gender=W
  Hav en skøn fredag og en dejlig weekend! Dit smil smitter i hvert fald 🙂

 23. LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE!!
  Hold kæft Cathrine! Næsten gang jeg ser dig i Rema 1000 (tror det er sket 3 gange og jeg har fanme ikke turde sige noget i frygt for at det passede dig dårligt at blive stoppet) så tror jeg simpelthen at jeg kommer til at kramme dig!

 24. Fantastisk indlæg! Du har hermed værget endnu en anti-blackster og jeg vil nu arbejde stærkt på at få mine ‘regnebueprutter’ i garderoben til at vokse! 😀

 25. Kære Cathrine!
  Sikke et skønt indlæg! Jeg blev så glad af at læse dit lille manifest, og kunne genkende mig selv i størstedelen af dine punkter. Du er en virkelig inspirerende blogger, og din oprigtighed og glæde, som skinner så tydeligt igennem, både i dine billeder og dine tekster, er smittende og skaber et fantastisk lille farvestrålende og fint univers!
  Tak for daglig inspiration og glade blogindlæg!

 26. HAHA! Årets indlæg!!! En ode til farver.
  Sort er jo ikke en farve..

  Hmm et godt ord.. Noget med regnbue bliver hurtigt forvekslet med et andet community.

  Colourista? (Fashionista + colour)

 27. Alt for dejligt indlæg, er selv for dårlig til at gå i farver om vinteren desværre. Så glæder mig til at se hvordan du undgå alle de kedelige farver denne vinter! – Stemmer på Colorist, som er blevet forslået af flere:)

 28. Helt klart Farvelader 🙂

  Craver selv for kostumegenbrug i alle regnbuens farver, og det eneste jeg ejer i sort, er basistoppe H&M 😀

 29. Farvelader!

  Cravelr selv for farvefuldt teatergenbrug, og det eneste sorte jeg ejer, er H&M basistoppe 🙂 Fantastisk Blog 🙂

 30. Du er så freaky anti-blackster-hipster, og jeg fatter ikke hvordan du gør det! Du er indbegrebet af alt det, der ikke er helt godkendt, og jeg savler over alle dine billeder! Jeg ligner jo en femårig hvis jeg tager sådan noget tøj på, men du rocker det til UG… Jeg bøjer mig i støvet 😉

 31. Jeg har sagt det før… Nu siger jeg det igen….. SATME nogle go’e stænger der er drejet på din krop!!!

 32. Jeg bryder mig ikke om dette indlæg. Jeg ved godt, det nok ikke er meningen at nedgøre nogen, men måden du skriver så negativt om “blacksters”, er virkelig synd. Og at man nødvendigvis er sådan og sådan – jeg er sgu nok hen mod en blackster, men kun fordi meget af mit tøj er sort, og fordi jeg stort set altid går i kjoler, men dog kun har sorte kjoler – men jeg passer overhovedet ikke ind i alt det der står om blacksters. Langt fra. Det er et dømmende, nedladende, generaliserende og fordomsfuldt indlæg, og jeg kan ikke lide det – men jeg synes godt om dig, din stil og måden du kører farver på. Der bør være plads til alle, og det synes jeg ikke der er i det her indlæg. Jeg ved det ikke er meningen det skal opfattes sådan, du er ikke en nedladende person, men det er nu engang sådan jeg opfatter det…

 33. AMEN <3
  Yay til dette indlæg. Lige mine ord. I can relate 🙂 er selv en værre regnbueprut, og misunder ikke de sortklædte.

  Forresten. Som fellow mopsejer. Man KAN jo ikke gå i sort, når man har en fawn mops. Det er måske det, der hjælper os på vej, og holder os fra det sorte? De lækre kræ fælder jo. Hehe

 34. Du er da colourist! Ikke antiblackster.. Blackster har ordet sort i sig, så må du have ordet farve.. COLOURIST(A) 😀

 35. Haha. Jeg er tosset med det!
  Man bliver sku så træt af at blogverdenen er fyldt med alvorlige emner og kedelige farver. Jeg bliver altid så glad når jeg læser din blog! Jeg er selv utrolig dårlig til at gå med farver. Ikke fordi jeg ikke vil, men fordi jeg er bange for at købe noget som jeg bliver træt af. Måske du kunne lave et “klassikere i farver”-indlæg til folk som mig, som virkelig gerne vil mere farver, men ikke “tør”. Jeg har længe haft overvejet at købe en Alexa taske, og efter jeg har set hvor flittigt du bruger dine to, så er jeg virkelig begyndt at overveje at købe den i andet end sort (som jeg først tænkte – igen af praktiske årsager)!

 36. Gud hvor jeg elsker dette indlæg, selvom det tøj jeg ejer har ‘farven’ sort. Man kan altid undskylde sig for hvorfor man går i sort, om det er pga. moden eller om der er fordi at alle andre ligepludselig gør det. Personligt går jeg i sort og næsten kun sort, fordi at i mine begyndende teenage år, var over i den goth/emo prægede stil, siden dengang har det taget af, væk med den dystre makeup, det farlige hår og de andre accessories som oftest var en pang farve eller en anden form for dødningehoveder. Så sort vil jeg nok ikke lade hver med at gå i, ikke lige foreløbig, da det er mit hvilested og altid har været en del af mit “jeg”. Der er noget ved farver der skrammer mig, og jeg prøver og har prøvet, men har igen og igen set mig selv falde tilbage i min egen trygge zone i de sorte farver. Der hvor jeg hviler ved mig selv og der hvor jeg har befundet mig i mange år. Men elsker dette indlæg og kan følge det fuldt ud!

 37. Wooow, et af de bedste indlæg jeg har læst til dato! Du er alt for inspirerende og ville ønske at min stil lå tæt af din, dog har jeg alt for meget sort i mig skab, så der vil gå læææænge, før jeg får udskiftet! Men nye tider er på vej!

 38. Du mangler lige den sidste – “og du ser rent faktisk glad ud på billeder”… I stedet for det der jeg-kommer-fra-næstved-og-skal-ligne-en-ulykkelig-meget-bleg-model-der-kæmper-med-al-verdens-problemer-look.

Læg en kommentar