Musik: Justin Timberlake VMA performance - ROCKPAPERDRESSES
Musik: Justin Timberlake VMA performance

36 kommentarer
 1. Fedt med et par “musikvideoer”.. Desværre virker det med Justin ikke, må se om jeg kan finde det på nettet..

  Damn! Lady Gaga hun kan nogle ting – fed ny sang.
  Jeg synes, det er fint, at Miley er ved at ændre sig til en mere voksen og sexet performer, men gud hvor var det show pinligt.. Sad helt og krummede tæer. Hun skal da lige kigge Beyonce, Rihanna, Gaga mm. efter og lære lidt om fede shows og hvordan man er sexet uden at det bliver pinligt…

 2. Jeg ventede også så meget på Tearin’ up my heart!! Eller Gone.. Eller Gotta be me! De ku’ godt lige ha’ disket op med noget af det helt gode gamle.
  Nu har jeg til gengæld lige genset tearin’ up my heart videoen. Hold kæft det er sjovt :)! 90’er look FTW!
  Så dig forresten i Illum i dag og var på vej hen at highfive’e dig, men så hoppede på i prøverummet. Den må du ha’ tilgode 🙂
  Tak for en skøn blog. Jeg er fan!
  //Louise

 3. Gone er lige med i starten – i bridgen fra hans solo til hans synger med drengene 🙂 Tearin’ havde været fantstisk. Af Bye bye bye og It’s gonna be me, ville jeg heller have Bye – nu man skulle vælge på “No strigns attached”. Men æij de var nu gode i de små to minutter.
  Næste gang så råber du bare “HALLO”, så skal jeg nok vente med prøverummene 🙂 KH

 4. Superfedt show med Justin! Er også vild med ham 🙂

  Jeg kunne heller ikke få nogle af videoerne til at virke, men jeg fandt en på mtv’s hjemmeside (den amerianske), og den var tilmed i rigtig god kvalitet 🙂

 5. Åhh – jeg må altså også indrømme at min indre teenagepiges hjerte stod HELT stille i nogle sekunder, da jeg læste rygterne om at de skulle på scenen 😀 Jeg var kæmpe fan af NSYNC – dog var jeg altså mere til JC end Justin dengang – men Justin har jo om nogen formået at smide sit boyband image, og er jo i dag både pæn og sindssygt dygtig 😀

 6. Hele videoen kunne jeg ikke finde på youtube, men så var det jeg gik ind på MTV og i søgefeltet skrev jeg via og så foreslog den selv Justins perfomance, og her ligger den i fuld længde, på min computer hakker den dog lidt, men håber det kun er på min 🙂

 7. Lady Gaga ér og bliver en topperformer, hun er sindssygt dygtig altså! Ikke sært alt hun rører ved bliver til guld. Miley C, stakkels pige, har da aldrig i mit liv set noget så skide pinligt. Hun prøver for hårdt på at vise hele verden at hun nu er blevet voksen og sexet, og ikke længere er den lille, uskyldige pige fra Mickey Mouse Club og Hannah Montana, men hun ydmyger sig selv – fail! Sad bogstaveligt talt med åben mund da hun begyndte at dryhumpe stakkels Robin Thicke – en mand med kone og barn (børn?). EJ, PINLIGT, MILEY – gå hjem i seng, hold igen med vinen!

 8. Han er så hamrende dygtig! Ja jeg så også en hertil formiddag på MTVs amerikanske side. Den hakkede lidt, men billedkvaliteten var i top 🙂 KH

 9. Jeg havde det på PRÆCIS samme måde, mit hjerte stoppede et lille sekund. Det er vildt, den transformation JT har været igennem. Tænk at han skulle få så stærk en karriere uden for N’Sync. Men okay N’Sync var til slut i karrieren mest af alt også bare backupsangere for JT 🙂 KH

 10. SMART! Den hakkede os lidt hos mig, men jeg fik da set hele hans performance – IGEN, verdensklasse 😀 KH

 11. Det var virkelig tydeligt at se Lady Gagas professionalisme ifht. fx Miley Cyrus. Gaga er ligesom Madonna, entertainer til benet. Selv om hun til tider er lidt for outreret, så er du underholdt. Miley Cyrus var bare pinlig. Helt igennem pinlig. Løsrivelsesproces ja ja, men det der var jo bare dårlig smag.. KH

 12. Haha 😀 Er glad for at jeg ikke var den eneste – i min folkeskole var det jo Backstreet Boys, der var de store – men i min verden var det altså N’Sync 🙂 Ja, det er virkelig SÅ imponerende! Der er ikke mange der formår at løsrive sig som han har gjort – men ja, det var jo klart ham, der til sidst stjal showet i gruppen 🙂

 13. Jeg elsker Justin Timberlakes musik og han leverer gang på gang. Krydser fingre for at han snart kommer til DK igen, for hans koncert i parken for en del år siden var fantastisk.
  Synes han sparker røv i showet til VMA og fantastisk med en kort gæsteoptræden af N’sync. Må indrømme at Girlfrien er en af mine yndlingssange ☺

Læg en kommentar