Dagens: Globryllup vol. 2 - ROCKPAPERDRESSES
Dagens: Globryllup vol. 2

Heels ? Louboutin // Dress ? H&M Conscious Exclusive // Sweatshirt ?Nørgaard X Liberty // Jacket ? Iró // Bag ? Mulberry ?Alexa? // Dog ? Frida

Første skoledag er veloverstået i går, og jeg var helt spændt på at møde op. Jeg er ikke særlig god til nye mennesker, måske nærmere mange nye mennesker på en gang. Jeg bliver utilpas. Den mest naturlige reaktion for mig er at gå i min egen skal. Men det, har jeg tidligt lært, ikke rigtig er frugtigt, så jeg strammer mig altid an og tager mit ?face? på, og så går det meget bedre. Kender I det? Altså jeg strammer mig an og siger til mig selv: ?NU smiler du, og så får du dem bare til at fortælle om sig selv?. Jeg bliver altid lidt akavet, når folk vil høre om mig. Jeg siger som oftest bare, at jeg arbejder som journalist ? hvilket jo ikke er løgn. Så får jeg ikke så mange spørgsmål. Det er sgu da skørt. Især nu jeg har en blog og kan fortælle om både stort og småt. Men her er en distance, en grænse, computeren er imellem os. Det er faktisk en af de gode ting ved at blive ældre; jeg kan forstå mine egne reaktionsmønstre. Men det pønser jeg på at lave et indlæg om, når tid er.

Første skoledag gik godt, selv om vi blev bedt om at gå til talerstolen og præsentere os selv på et minut. Jeg kan sende radio til 500.000 mennesker, jeg kan blogge for 22.000 mennesker. Men at stå foran 25 medelever? Det fik mig til at ryste og svede, hah! Men bøgerne er købt, og hold da KAJE hvor er det spændende! Jeg håber sådan, jeg kan holde gejsten for studiet. Lige nu er jeg bidt. Må holde kadencen de næste fire måneder.

Billederne oven over er fra i lørdags, hvor vi tog til globryllup. Bruden var exceptionelt smuk! Jeg har altså set min dele brude ? 12 and counting ? og selv om alle brude er smukke, virkelig smukke, så var Carolines kjole en prinsesse værdig. Helt bogstaveligt. Den havde noter af Prinsesse Maries kjole krydret med lidt Prinsesse Madeleine. SÅ fantastisk! I kan se billeder på Instagram (@rockpaperdresses). Jeg selv anede ikke, hvad jeg skulle have på indtil 40 minutter før, jeg skulle ud af døren. Men min elskede Conscious-kjole (der får MIG til at føle mig som en prinsesse) blev brugt som nederdel med en sweatshirt uden på. Måske et lidt mærkeligt outfit ? en sær blanding, altså sweatshirt i en kirke? Men med tyl og glimmer var det lige mig. Og så mine elskede Louboutin?er ? det er en forelskelse, der bare bliver ved og ved og ved? Suk!

NU skal jeg til træning, på arbejde, lufte hundedyret, og så skal jeg spise god mad med gode blogveninder senere. God dag!

58 kommentarer
 1. Første indskydelse: Elsker make-up’en. Pæn, enkelt og meget smuk.
  Anden indskydelse:…er det ikke en kjole, den der? Ser skide godt ud med sweatshirt ud over, så bliver det ikke helt så “galla” men mere pænt-sejt-übercool…!! 😀

 2. Fedt sæt – jeg ville aldrig have fundet på sådan en kombi, men du rocker den til fulde 😉
  og noget andet er, at selvom jeg har fobi for hunde og at jeg i virkeligheden, hvis jeg mødte Frida, ville løbe skrigende bort inden hun kom for tæt på, så er hun altså ret sød (på billeder that is) 🙂 (bare at skrive det virker underligt for mig)

 3. Suk, hvor er du fin!!! Skøn udstråling.. Aller vigtigst ( for mig lige nu) er din hårfarve! Jeg har besluttet mig fra at gå væk fra mine lysere lokker og din hårfarve er the shiiiiit:) Sig ik at det er din egen der i sin sandhed er så flot?! Hvem hvem hvem ordner dine lokker?

 4. Hvor ser du skøn ud! Jeg har fulgt med helt siden bloggens begyndelse, men kommenterer sjældent – i dag, hvor jeg ligger syg derhjemme, må jeg dog lige fortælle dig, at noget af det bedste ved netop din blog er, at du aldrig bare smider to billeder op og fyrer en enkelt linje af om, hvornår du havde dette outfit på. Du fortæller historier og alle indlæg er så gennemarbejdede! Jeg elsker det 🙂 Og så må jeg lige spørge, hvordan får du din knold så fin? Bruger du donut? Jeg har nemlig også ret langt hår og synes aldrig rigtig jeg kan lave en festlig knold…

 5. Et indlæg om at forstå egne reaktionsmønstre – hurra, det vil jeg se frem til!
  A propros dine indlæg om at blive voksen, og alligevel aldrig rigtig at føle sig som én, så er det nu en af de gode ting ved at blive ældre og få mere og mere livserfaring. Altså at man får mere forståelse for, hvorfor man reagerer som man gør i forskellige situationer. Det er nu egentligt en meget rar ting at kunne.

  Og må jeg så lige sige, at hvor er du bare en smuk pige, Cathrine.

 6. Du ser skidegodt ud – som altid! Jeg elsker, at man aldrig ser dig i de samme tøjkombinationer, det er vildt inspirerende. Du har i hvert fald fået mig til at tænke mere i farver, når jeg shopper 🙂

  Jeg ser mig selv som rimelig trofast læser, men må indrømme, at det altså er gået helt forbi mit hovede, hvad du studerer… Og det vil jeg selvfølgelig rigtig gerne vide 😉

 7. Du er bare så smuk og livsglad, og med alle de farver kan man ikke blive andet end inspireret af at følge din blog! Jeg er en relativ ny læser, og det er SÅ rart endelig at se en i blogland der ikke er bange for farver. Efter jeg er begyndt at følge dig, er jeg holdt op med at følge de bloggere der ofte kun har et sort outfit på – for det er da for kedeligt! Jeg er også selv helt pjattet med sølv, glitter og farver, men har bare ikke helt modet til at gå i det. Det skal nok komme, jeg tager et skridt af gangen! 😉
  Derudover er det SKØNT at læse en blog, der er så velskrevet og uden stave/kommafejl. Keep up the good work! 🙂

 8. Haha, jeg kender det SÅ godt, når man skal møde nye mennesker. Da jeg var i Tallin for godt to uger siden var der også 100 nye ansigter og mennesker, og jeg havde bare lyst til at tage hjem første aften og tænkte: HVORFOR?? HVORFOR TOG JEG MED?? Men så hankede jeg ligesom op i mig selv, og sagde: Nu begynder du simpelhent at stille de der spørgsmål, som du havde at stille – “Hvad laver du så?” “Hvor er du fra?” “Hvordan kom du med i…?” – Du ved. De der standard spørgsmål. MEN DET VIRKER JO. Og når jeg kigger tilbage, så var de fire dage i Tallinn virkelig fantastiske – helt sikkert.

  Utroligt, at man lige skal give sig selv et skub engang i mellem. Jeg kan også sagtens tale foran tusinder af mennesker, og skrive på bloggen, men det der med bare lige og gå hen og sige “Hej”. I hvor er det svært – og jeg er også en klaphat til det, når det handler om, at starte på nyt job.

  Bliver jeg mon nogensinde den, som drikker øl med mine kollegaer??

 9. Du er altså helt fantastisk Cathrine! Intet mindre.
  Altid bliver jeg gladere af at kigge ind her, du viser dine flot stylede outfits og er så fandens dejligt ærlig 🙂
  Rart at høre at andre også har det lidt svært med så mange mennesker, imorgen står jeg så med 300 nye til en konference i en fremmed by… Bum bum, der kommer min maske også på lidt af en prøve.
  Nå, men tusind tak for smilet og glæden du giver os læsere, det er så rart.

 10. What’ up, Carrie B? Du minder så meget om hende her. Du er sgu (igen) for sej bare at fortælle om den skal, du kryber ind i, når du bliver nervøs. Kender det alt for godt, men du får jo sagt det! Og på sådan en god måde! Går selv og leger med idéen om et eller andet, det kunne være en blog, men så ser og læser man lige om dig og dit vilde liv, og så tænker man sgu alligevel: “Aaaarhh. Tror lige jeg har et almindeligt nok liv til at opnå interesse. Jeg idéudvikler lige et par år mere.” 😉

 11. Du ser intet mindre en fantastisk ud!

  Og jeg kender lige præcis den følelse, du har med at skulle fortælle om dig selv, men jeg har også været genert hele min barne- og ungdom. Jeg kan i arbejds-øjemed holde oplæg for 200 mennesker, men at skulle tale med og forsøge at gøre et godt indtryk på mine tre nye chefer – det får det til mig til at svede noget så grusomt i håndfladerne (og jeg er altså 28 i dag). Når det er sagt, så vil jeg også lige indskyde (nu jeg er i gang med at kommenterer), at du er det bedste og mest fantastiske forbillede for unge kvinder og teenager i blog verdenen!

  Det er sjovt, at en anden kommentar går på din make up – jeg tænkte med det samme Wauw. Enten har du en naturlig virkelig flot glød i kinderne eller også en virkelig pæn blush. Hvis det er sidstnævnte – så hit med et navn 🙂

 12. For sulan, du stråler jo af glæde! Det er dejligt at se:)
  Kan du huske navnet på skomodellen fra Mr. Loub? De er virkelig fine.

 13. Hej!
  Jeg er helt enig med dig Nanna, elsker at man får en hel historie per indlæg, det gør bloggen meget mere personlig. Hun bruger donut/valk og har vist også lavet en Youtube-video om hvordan hun gør (hvis jeg ikke tager meget fejl) Elsker dette outfit Cathrine, du ser fantastisk ud! 🙂
  KH Ida

 14. He he, det lyder som en “hård” første skoledag – jeg håber, de næste dage bliver bedre 😉 Og hvor ser du godt ud! Du må have været den smukkeste globryllupsgæst 😀

 15. Hold nu op, billedet med den røde sål! Stor ros til fotografen. Hvor er det godt, ville også være godt til en header:) du er bare den bedste blogger;)

 16. Jeg har glædet mig til at se dette “dagens” for jeg så billederne in the making i lørdags – jeg sad i en bil og ventede på grønt lys da jeg pludselig så noget der lignede selveste RockPaperDresses i min øjenkrog. Du stod med ryggen til, mindst 30 meter væk, men med hår, kjole, blazer og heels var jeg ikke i tvivl! Det er sådan et “dig-outfit” Febrilsk råbte jeg “DET ER ROCKPAPERDRESSES!” til min søster der sad ved siden af, og vi opdagede slet ikke at lyset skiftede til grøn. Bedst som jeg havde samlet mig mod til at råbe “hej RockPaperDresses” på tværs af vejen og bilerne blev der dyttet utålmodigt fra rækken af biler bag os, så det skete desværre ikke.
  Du, kæreste og hund var umådelig fine i virkeligheden også, og det var så hyggeligt på en eller anden måde at se dig sådan ægte, selvom det var fra en bil i en kø 🙂

 17. Flot outfit – måske skørt med sweatshirt i kirke, men det virker jo!

  Jeg er selv super dårlig til at møde nye mennesker. Eller det føler jeg i hvert fald. Men det handler vel bare om lige at rette sit ‘face’ til, smile og håbe på det bedste! Og når man først er kommet over de obligatoriske høflighedsfraser og spørgsmål, så kommer det rigtig interessante 🙂

 18. Det er sjovt (kald det hvad du vil?) at høre fra andre, der har samme reaktionsmønstre og tanker som en selv, og endda taler åbent om det, selvom det ikke er det fedeste – glæder mig til dit indlæg 🙂

 19. Du ser FAB ud!!:) er fornyligt begyndt at følge dig, og vil bare sige at du er SÅ inspirerede! Elsker din stil:)

 20. Haha, jeg er så ked af at skuffe dig Sille, det er min egen farve! Jeg har ikke fået det farvet i 5 år, så det er naturens værk. Men min frisør har indtil nu været Kendra hos Beauty Avenue, men hun er desværre stoppet, så jeg har ingen frisør pt. Og TAK for dine søde ord! KH

 21. Parentes-pigen har ret 😀 Ida, du har en skarp hukommelse. Der ligger nemlig en video med donuten herinde. Den bruger jeg altid 🙂

  Og tusinde tak begge piger for alle de søde ord, TAK! KH

 22. Ja du har så ret Rikke. At forstå mig selv, hvorfor jeg gør som jeg gør, og ikke længere blive vred over mine reaktioner – det er en fornøjelse og noget der kun kan komme med alderen. Og tusinde tak Rikke, hvor er du sød, tak! KH

 23. Æij TAK Katrine! Tusinde mange, mange tak! Det er bare på med det glimmer og farver – en eller anden dag, så bliver vi sikkert for gamle til det, og så vil folk synes, det er skørt. Men indtil da så giver jeg den hele armen 🙂 KH

 24. Hm… Øvelse gør mester! Du er sej, at du bare kaster dig ud i det. Jeg tror heller ikke, der er så meget andet at gøre. Men når det første “Hej” er overstået, så plejer resten at gå.

  … Jeg bliver aldrig den der hænger med kolleger og drikker øl, og det har jeg accepteret. Jeg kan godt komme frem i karrieren alligevel 🙂 KH

Læg en kommentar